قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

شوی دروغین اقتصادی ترامپ با اعداد نجومی؛ ادعای جذب ۱۹.۲ تریلیون دلار سرمایه در آمریکا + فیلم

رئیس جمهور جنایتکار آمریکا ادعا کرد: در مدت کوتاهی ۱۹.۲ تریلیون دلار برای سرمایه‌گذاری جذب کرده‌ایم؛ رقمی که هیچ‌کس در تاریخ به آن نزدیک نشده است.
 شوی دروغین اقتصادی ترامپ با اعداد نجومی؛ ادعای جذب ۱۹.۲ تریلیون دلار سرمایه در آمریکا + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ رئیس جمهور جنایتکار آمریکا ادعا کرد: در مدت کوتاهی ۱۹.۲ تریلیون دلار برای سرمایه‌گذاری جذب کرده‌ایم؛ رقمی که هیچ‌کس در تاریخ به آن نزدیک نشده است.

وی توهماتش را اینگونه ادامه داد: آمریکا سریع‌ترین روند افتتاح معادن جدید از دهه ۱۹۵۰ تاکنون را تجربه می‌کند.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

ایران آنلاین:

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، پس از شلیک موشک‌های کره شمالی از منطقه پیونگ یانگ به سمت دریا در شرق شبه جزیره کره، یک جلسه امنیتی اضطراری با حضور مقامات وزارت دفاع و مقامات نظامی تشکیل داد.

به گزارش ایسنا، رویترز به نقل از این بیانیه اعلام کرد: "پرتاب موشک بالستیک اقدامی جدی است که قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را نقض می‌کند." و از کره شمالی خواسته شده است که فوراً چنین اقداماتی را متوقف کند.

این دفتر اعلام کرد که مقامات، وضعیت واکنش کره جنوبی را بررسی کردند، پیامدهای امنیتی این پرتاب‌ها را ارزیابی کردند و در مورد اقدامات لازم بحث کردند.

ستاد مشترک کره جنوبی اعلام کرد که موشک‌ها حدود ۳۰۰ کیلومتر (۱۸۶ مایل) به سمت دریا پرواز کردند.

دولت و گارد ساحلی ژاپن همچنین اعلام کردند که به نظر می‌رسد کره شمالی یک موشک بالستیک به سمت دریا شلیک کرده است.

گارد ساحلی ژاپن اعلام کرد که این پرتابه قبلاً سقوط کرده است. به گزارش NHK، به نظر می‌رسد که این موشک در خارج از منطقه اقتصادی انحصاری ژاپن در دریا فرود آمده است.

این پرتاب در حالی انجام می‌شود که رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و ایالات متحده روز جمعه پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، دستور کاهش قابل توجه مشارکت ایالات متحده را صادر کرد و گفت که می‌خواهد دیپلماسی با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی را احیا کند، کوتاه و پایان یافت.

یانگ مو-جین، استاد دانشگاه مطالعات کره شمالی در سئول، گفت که به نظر می‌رسد این پرتاب با هدف تأکید بر این نکته انجام شده است که هشدار کیم یو جونگ یک روز قبل "صرفاً لفاظی" نبوده است. وی گفت که این پرتاب احتمالاً اهداف متعددی داشته است، از جمله نشان دادن مخالفت با رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و ایالات متحده، ابراز نارضایتی از بحث‌های اخیر در مورد زرادخانه هسته‌ای کره شمالی و هشدار به قدرت‌های خارجی در مورد گمانه‌زنی در مورد امور امنیتی پیونگ یانگ.

یانگ گفت: «این پیامی است که در مورد امنیت کره شمالی اهمیت دارد و کره شمالی باید در مورد آن تصمیم بگیرد.» …



 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
۱۲ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

نورنیوز-گروه بین الملل: در حساب کاربری سنتکام با انتشار تصویری نوشت: ملوانان آمریکایی در تاریخ ۲۰ اوت (امروز)، همزمان با عبور ناو هواپیمابر جورج واشنگتن از دریای عرب، بر روی عرشه آن فعالیت می‌کنند.

گروه ضربت ناو هواپیمابر جورج واشنگتن از دیروز که وارد حیطه فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه شد، طبق برنامه مشغول به فعالیت است.

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن هفته گذشته ویتنام را ترک کرد و برای جایگزینی ناو آبراهام لینکلن به سمت خاورمیانه حرکت کرد.

معمولا میان ماموریت ناوهای هواپیمابر در زمان جابه‌جایی، مدتی هم‌پوشانی وجود دارد؛ بنابراین ممکن است چند هفته دیگر طول بکشد تا ناو لینکلن پس از ۹ ماه استقرار به بندر اصلی خود در سن‌دیگو بازگردد.

حرکت "جورج واشنگتن" موجب شده تا برای نخستین بار از سال ۲۰۲۴، حضور آمریکا در منطقه هند و اقیانوس آرام، از جمله در اطراف چین، دچار خلأ شود.



 کره جنوبی: کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد
۲۹ دقیقه قبل / سایت انتخاب

کره جنوبی: کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کره جنوبی می‌گوید پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد.

به گزارش انتخاب، کره جنوبی برآورد می‌کند کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد؛ رقمی که به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از برآورد اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، یعنی ۵۷ کلاهک است.

آن گیو-بک، وزیر دفاع کره جنوبی، گفت این بازه بر اساس تحقیقات نهادهای پژوهشی خصوصی به دست آمده و تأکید کرد که ارتش کره جنوبی نمی‌تواند رقم دقیق را به‌طور رسمی تأیید کند.



 نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار گزارشی، بار دیگر از سیاست‌های دولت ترامپ در قبال جنگ علیه ایران انتقاد کرد.

در گزارش این روزنامه مورد خشم ترامپ است، آمده است: جنگ شکست خورده دونالد ترامپ علیه ایران یک شکست نظامی و اشتباه راهبردی فاجعه بار و بیشتر شبیه یک نمایش خنده دار است.

نیویورک تایمز با بیان اینکه «هیچ برنامه مشخصی برای پایان دادن به درگیری کنونی علیه ایران وجود ندارد»، افزود: ما فقط شاهد تلاش‌های بیهوده یک رئیس جمهور مایوس برای فرار از تلخی شکست هستیم.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، اساس و ماهیت مذاکرات ساختگی و دروغین و حملات موشکی مداوم، صرفا تلاشی برای پایان دادن به جنگ بدون تحمل شکست است.



 واکنش ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۴۰ دقیقه قبل / سایت مشرق

واکنش ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ

به گزارش مشرق ، لورا روزن روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی بیان کرد: اعمال تحریم‌های اقتصادی بیشتر، با عناوین مختلف به این معناست که ما می‌خواهیم نشان دهیم که در حال انجام اقدامی هستیم تا مجبور نشویم دوباره به تشدید تنش‌های نظامی روی آوریم و این به دلیل اتمام موشک‌های دفاعی است.

رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران تاکید کرد: کمتر چیزی به اندازه این تصور که «اگر فشار اقتصادی جواب نداد، فشار اقتصادی بیشتر حتماً جواب خواهد داد» می‌تواند فریبنده و در عین حال مغالطه‌آمیز باشد.

وی بیان کرد: ایران ممکن است تلاش کند این دوره را پشت سر بگذارد و امیدوار باشد ترامپ بار دیگر موضع خود را ۱۸۰ درجه تغییر دهد، یا ممکن است واکنش تهاجمی نشان دهد و تلاش کند این درد و هزینه را به دیگران نیز منتقل کند.

جک راید، سناتور دموکرات آمریکا نیز گفت: ایران هم در عرصه انرژی جهان تاثیرگذار است و هم در مقابل فشار سکوت نخواهد کرد. اگر تهران تحت فشار شدیدی قرار بگیرد، در منطقه حملاتی انجام خواهد داد.

سفیر سابق آمریکا در اراضی اشغالی تاکید کرد: تهدیدات ترامپ به احتمال زیاد عمدتاً جوسازی و توخالی است. ابزارهای چندانی برای چنین اقدامی وجود ندارد که استفاده از آنها مستلزم تحمل اقدامات تلافی‌جویانه علیه آمریکا نباشد.

وی بیان کرد: اما حتی اگر این تهدیدها عملی و جدی باشند، باز ایران هم آمادگی تحمل هزینه و فشار را دارد و هم ابزارهایی در اختیار دارد که می‌تواند با آنها به آمریکا، شرکای آمریکا و اقتصاد جهانی آسیب وارد کند.

سفیر سابق آمریکا ادامه داد: چه ترامپ به سمت تشدید نظامی برود و چه اقدام اقتصادی، ظاهراً هرگز درک نمی‌کند که تشدید تنش یک‌طرفه نیست و ایران نیز قدرت و اختیار عمل دارد و می‌تواند واکنش نشان دهد.

آرنولد برنارد تحلیل گر فرانسوی نیز تصریح کرد: تقریباً مطمئنم که منظور از هر کشوری، شامل چین نمی‌شود. سخت است تصور کنیم آمریکا فقط چند هفته پیش از سفر شی جین‌پینگ، بخواهد علیه چین «D-Day اقتصادی» اعلام کند.

وی اضافه کرد: در ماه مه، آمریکا تلاش کرد برخی پالایشگاه‌های چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کند. وزارت بازرگانی چین نیز در واکنش، یک «دستور ممنوعیت» رسمی صادر کرد که تصریح می‌کرد تحریم‌های آمریکا …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توقف روابط مالی ایران و امارات
روزنامه آرمان امروز

توقف روابط مالی ایران و امارات

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد کرد. الحمّلی بار دیگر بر تعهد پایدار امارات به گفت‌وگو، همکاری و همگرایی منطقه‌ای به‌عنوان ابزارهای اساسی برای پیشبرد صلح، ثبات و رفاه در منطقه تأکید [ ]
 توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک
روزنامه دنیای اقتصاد

توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک

دنیای اقتصاد: با وجود تلاش‌های دولت آمریکا برای محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر، دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ اکنون شاهد شکوفایی غیرمنتظره انرژی‌های پاک است.
 حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت دیدارنیوز

حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.
 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.
 تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
سایت دیدارنیوز

تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.
 فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.