قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

سخنگوی آموزش و پرورش: مدارس مهرماه بدون تاخیر و به شکل حضوری بازگشایی خواهد شد/ مدرسه میناب را عمدا بمباران کردند؛ هیچ نیروی نظامی در هیچ مدرسه‌ای نبوده است + فیلم

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: مدارس مهرماه بدون تاخیر و به شکل حضوری بازگشایی خواهد شد.
 سخنگوی آموزش و پرورش: مدارس مهرماه بدون تاخیر و به شکل حضوری بازگشایی خواهد شد/ مدرسه میناب را عمدا بمباران کردند؛ هیچ نیروی نظامی در هیچ مدرسه‌ای نبوده است + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرهادی۷، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری گفت: آموزش و پرورش گسترده‌ترین دستگاه دولت است و بیشترین املاک دولتی در اختیار آموزش و پرورش است و بیشترین تعامل با جامعه داریم.

وی افزود: ۱۲۵ هزار مدرسه در آموزش و پرورش داریم که حدود ۴ هزار مدرسه استثنایی با نیاز‌های خاص است.

فرهادی بیان کرد: مجموع مدارس مقطع ابتدایی کشور ۷۰ هزار مدرسه است؛ عموم مدارس کشور برای دوره ابتدایی است.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی فارغ التحصیل بیکار در مدارس فنی و حرفه‌ای نداریم

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: متاسفانه توزیع نرمال جمعیت بین مقاطع تحصیلی نداریم؛ در آینده مجبور خواهیم بود برخی مدارس مقطع متوسطه اول و دوم را جابجا کنیم.

وی ادامه داد: مدارس فنی و حرفه‌ای محرک اقتصادی کشور است؛ فارغ التحصیل بیکار در مدارس فنی و حرفه‌ای نداریم.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی متاسفانه در سال ۱۴۱۲ جمعیت دانش آموزی ما دوباره به سال ۱۳۹۲ یعنی حدود ۱۲ میلیون نفر برخواهد گشت که خبر خوبی نیست

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در سال ۱۳۹۲ تعداد دانش آموزان ما حدود ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بود و الان این آمار به ۱۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسیده است. یعنی نزدیک ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز بیشتر داریم و باید به نسبت این فضا می‌ساختیم ولی ساخت فضای آموزشی به نسبت رشد تعداد دانش آموزان نبود.

فرهادی اضافه کرد: متاسفانه در سال ۱۴۱۲ جمعیت دانش آموزی ما دوباره به سال ۱۳۹۲ و حدود ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برخواهد گشت یعنی قریب به ۴ میلیون دانش آموز کم خواهد شد که از نظر وضعیت جمعیت کشور اصلا خبر خوبی نیست حتما باید سیاستگذاران حوزه جمعیت یک فکر ویژه بکنند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی مدارس در مهر ماه به مانند سال‌های گذشته حضوری خواهد بود/ به هیچ‌وجه شایسته نمی‌دانیم مدارس تعطیل و آموزش مجازی شود

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی طرح اضافه شدن پنجشنبه‌ها به ایام آموزش در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار ندارد

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: حذف پنجشنبه از روز‌های تحصیلی مدارس طبق قانون انجام شده و اکنون قانون مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش است. چنانچه قرار باشد هر تغییر دیگری صورت گیرد، نیاز به قانون دارد و در حال حاضر این طرح در دستور کار نیست. من هم ندیدم که مقام رسمی این را گفته باشد.

وی ادامه داد: هرچند هرچه زمان آموزش بیشتر باشد بهتر است، اما زمان بیشتر الزاما به معنی حضور در روز‌های پنجشنبه نیست. در برخی کشور‌ها دانش‌آموزان دو شیفت به مدرسه می‌روند و با مقداری پیش از ظهر و ساعتی بعد از ظهر، زمان آموزش را افزایش می‌دهند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در حال تکمیل ...





 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۴ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور
۲ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...

 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۱۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.