قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

والیبال ایران در مسیر قهرمانی آسیا؛ یک سهمیه المپیک در انتظار قهرمان

رقابت‌های والیبال قهرمانی آسیا از سیزدهم شهریور در ژاپن آغاز می‌شود؛ جایی که ایران در گروه B باید با چین، هند و نیوزیلند رقابت کند و در پایان، تنها تیمی که ج...
 والیبال ایران در مسیر قهرمانی آسیا؛ یک سهمیه المپیک در انتظار قهرمان

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابت‌های والیبال قهرمانی آسیا از سیزدهم شهریور در ژاپن آغاز می‌شود؛ جایی که ایران در گروه B باید با چین، هند و نیوزیلند رقابت کند و در پایان، تنها تیمی که جام قهرمانی را بالای سر ببرد، جواز حضور مستقیم در المپیک را به دست خواهد آورد.

پس از مشخص شدن آخرین تیم‌های حاضر در گروه‌های مسابقات والیبال قهرمانی آسیا، چهره گروه‌بندی این رقابت‌ها کامل شد. قرعه‌کشی اولیه پیش از این انجام شده بود اما جای دو تیم در هر گروه خالی مانده بود که با مشخص شدن تیم‌های باقی‌مانده، ترکیب گروه‌ها شکل نهایی‌تری پیدا کرد.

ایران در گروه B قرار گرفته و حالا باید برای رسیدن به مرحله بعدی مسابقات مقابل سه تیم چین، هند و نیوزیلند قرار بگیرد. حضور چین در این گروه، بدون شک مهم‌ترین چالش ملی‌پوشان خواهد بود؛ تیمی که در سال‌های اخیر همواره یکی از رقبای جدی ایران در والیبال آسیا بوده است.

هند و نیوزیلند نیز اگرچه در نگاه نخست در رده رقبای اصلی ایران قرار نمی‌گیرند، اما مسابقات قهرمانی آسیا نشان داده که هیچ تیمی را نمی‌توان از پیش برنده یا بازنده دانست. ایران برای اینکه مسیر خود را با کمترین دردسر ادامه دهد، باید از همان دیدارهای ابتدایی با تمرکز کامل وارد زمین شود.

مسابقاتی با ارزش فراتر از قهرمانی

اهمیت این دوره از رقابت‌ها تنها به کسب عنوان قهرمانی آسیا محدود نمی‌شود. مسابقات از سیزدهم شهریورماه در ژاپن برگزار خواهد شد و یک امتیاز بسیار مهم نیز در پایان این رقابت‌ها انتظار قهرمان را می‌کشد؛ تنها قهرمان مسابقات سهمیه مستقیم المپیک را به دست می‌آورد.

همین موضوع باعث شده مسابقات پیش‌رو برای تیم‌های مدعی آسیایی اهمیت دوچندانی داشته باشد. ایران نیز که در سال‌های اخیر یکی از قدرت‌های اصلی والیبال قاره محسوب می‌شود، این بار علاوه بر تلاش برای بازپس‌گیری جایگاه خود در آسیا، به دنبال رسیدن به هدف بزرگ‌تری است؛ حضور در المپیک.

در چنین شرایطی، هر مسابقه می‌تواند روی سرنوشت تیم‌ها تأثیر مستقیم داشته باشد و کوچک‌ترین لغزش ممکن است مسیر رسیدن به جام و در نهایت سهمیه المپیک را دشوار کند. تغییرات در فهرست تیم ملی

در آستانه این رقابت‌ها، فهرست ۱۵ نفره تیم ملی والیبال ایران نیز اعلام شده است؛ فهرستی که البته هنوز نهایی نیست و یک تغییر دیگر در آن اتفاق خواهد افتاد.

مقایسه این فهرست با ترکیب تیم ملی در لیگ ملت‌ها نشان می‌دهد که دو چهره جدید به جمع ملی‌پوشان اضافه شده‌اند. امین اسماعیل‌نژاد در پست پشت خط زن و اسماعیل مسافر در جمع بازیکنان قدرتی، دو نام تازه این فهرست هستند که حالا فرصت حضور در مسابقات قهرمانی آسیا را پیدا کرده‌اند.

حضور اسماعیل‌نژاد می‌تواند برای تیم ملی اهمیت ویژه‌ای داشته باشد. او پیش از این نیز سابقه حضور در ترکیب ایران را داشته و تجربه بازی در سطح ملی و باشگاهی را در کارنامه دارد. حالا بازگشت او به فهرست تیم ملی، عمق بیشتری به ترکیب ایران در پست پشت خط زن می‌دهد.

در پست قدرتی نیز اضافه شدن اسماعیل مسافر نشان می‌دهد کادر فنی همچنان در حال بررسی بهترین ترکیب ممکن برای حضور در یک تورنمنت مهم است.

هنوز یک نفر باید خط بخورد

اما نکته مهم درباره فهرست اعلام‌شده این است که عدد ۱۵ هنوز به معنای ترکیب نهایی ایران برای قهرمانی آسیا نیست. طبق مقررات مسابقات، در نهایت ۱۴ بازیکن راهی رقابت‌ها خواهند شد و به همین دلیل یک نفر از میان این ۱۵ بازیکن باید از فهرست نهایی کنار گذاشته شود.

این تصمیم می‌تواند یکی از آخرین چالش‌های کادر فنی پیش از اعزام تیم باشد. عملکرد بازیکنان در تمرینات، شرایط فنی، آمادگی بدنی و نیاز تیم در پست‌های مختلف، عواملی هستند که می‌توانند در انتخاب ترکیب نهایی تأثیرگذار باشند.

به این ترتیب، در حالی که نگاه‌ها به گروه‌بندی و رقبای ایران دوخته شده، یک رقابت داخلی نیز در اردوی تیم ملی جریان دارد؛ رقابتی برای قرار گرفتن در جمع ۱۴ بازیکنی که در نهایت پیراهن ایران را در قهرمانی آسیا بر تن خواهند کرد. یک هدف بزرگ در ژاپن

ایران در شرایطی راهی ژاپن می‌شود که از یک سو باید از مرحله گروهی عبور کند و از سوی دیگر، برای رسیدن به قهرمانی با بهترین تیم‌های قاره رقابت خواهد کرد. حضور چین در گروه ایران، فهرست ۱۵ نفره‌ای که هنوز یک نفر از آن حذف خواهد شد و مهم‌تر از همه، جایزه بزرگی که در انتظار قهرمان است، همه نشان می‌دهد این مسابقات برای والیبال ایران یک تورنمنت معمولی نیست.

قهرمانی آسیا این بار تنها به معنای ایستادن روی سکوی نخست قاره نخواهد بود؛ تیمی که در ژاپن بهترین عملکرد را داشته باشد، می‌تواند یک قدم بزرگ برای حضور در بزرگ‌ترین آوردگاه ورزشی جهان بردارد. ایران نیز با ترکیبی که هنوز یک تغییر دیگر در آن باقی مانده، به دنبال همین هدف است؛ جام قهرمانی و بلیت مستقیم المپیک.

انتهای پیام/



۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

ایران آنلاین:

  مسابقات والیبال قهرمانی زنان آسیا ۲۰۲۶ از صبح امروز (جمعه، ۳۰ مرداد) در چین آغاز شد و تیم زنان ایران در دیدار  افتتاحیه به مصاف چین تایپه رفت.

به گزارش ایسنا، شاگردان علیرضا طلوع‌کیان موفق شدند سه بر یک حریف خود را شکست بدهند و تاریخ‌ساز شوند.

ست اول: ۲۵ بر ۱۶ چین‌تایپه

ست دوم: ۲۷ بر ۲۵

ست سوم: ۲۵ بر ۱۹

ست چهارم: ۲۵ بر ۱۴

تیم ملی زنان با کسب این نتیجه ۸.۸۷ امتیاز در رده‌بندی فدراسیون جهانی کسب کرد تا برای نخستین بار در تاریخ با ۱۰۴.۴۷ امتیاز به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان صعود کند و در رتبه چهل یکم جهان قرار گیرد.

الهه پورصالح با کسب ۲۵ پوئن، امتیازآورترین بازیکن این دیدار شد.

تیم ملی زنان ایران ساعت ۱۵ روز دوشنبه، دوم شهریور در دومین مسابقه خود به مصاف چین می‌رود.

 

انتهای پیام/


۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

شگفتی‌سازی دختران والیبالیست ایران؛ صعود تاریخی به جمع ۱۰۰تایی‌های جهان - پارس فوتبال

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در رقابت‌های قهرمانی آسیا موفق شد چین تایپه را با نتیجه ۳ بر یک شکست دهد و شروعی درخشان در این مسابقات داشته باشد.

این پیروزی علاوه بر ثبت یک برد مهم برای ملی‌پوشان، یک اتفاق تاریخی نیز برای والیبال زنان ایران رقم زد. شاگردان کادر فنی تیم ملی با کسب ۸.۸۷ امتیاز در رده‌بندی فدراسیون جهانی والیبال، مجموع امتیازات خود را به ۱۰۴.۴۷ رساندند.

به این ترتیب، تیم ملی والیبال زنان ایران برای نخستین بار در تاریخ وارد جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان شد و با این صعود، در جایگاه چهل‌ویکم رده‌بندی جهانی قرار گرفت.

این نتیجه می‌تواند نقطه عطفی برای والیبال زنان ایران باشد؛ تیمی که حالا رقابت‌های قهرمانی آسیا را با یک پیروزی تاریخی آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: مربی تیم ملی، سرمربی استقلال شد +عکس




 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود

اعضای قدرتمند منطقه‌ای فیفا پروژه استیضاح جیانی اینفانتینو رییس فیفا را کلید زدند.

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.