قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

نکونام: در تراکتور مسی نداریم؛ همه باید بدوند/برای کار روی برنامه‌های تاکتیکی زمان زیادی نداشتیم

جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: متأسفانه زمان زیادی برای کار‌های تاکتیکی نداشتیم و بیشتر تلاش کردیم با صحبت کردن تیم را آماده کنیم.
 نکونام: در تراکتور مسی نداریم؛ همه باید بدوند/برای کار روی برنامه‌های تاکتیکی زمان زیادی نداشتیم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جواد نکونام در نشست خبری پیش از دیدار روز جمعه تراکتور مقابل پیکان در هفته اول لیگ برتر گفت: امیدوارم فردا شاهد یک بازی خوب همراه با نتیجه برای تیم‌مان باشیم. ان شاءالله یک سال خوب داشته باشیم. قطعا در این راه فراز و نشیب خواهیم داشت ولی خواهش می‌کنم به باشگاه بزرگ تراکتور کمک کنید تا همه با هم یک فصل خیلی خوب را پشت سر بگذاریم و بتوانیم موفقیت‌هایی را به دست بیاوریم.

نکونام اظهار داشت: تقریباً بازیکنان دو، سه سال قبل تراکتور حفظ و بازیکنان خوبی هم اضافه شدند. تراکتور در این سال‌ها سعی کرده بهترین‌های لیگ و خارجی‌هایی که می‌توانند به تیم کمک کنند را کنار هم داشته باشد. متأسفانه زمانی برای برنامه‌های تاکتیکی نداشتیم و سعی کردیم بیشتر صحبت کنیم تا اینکه تمرین داشته باشیم. در همین مدت زمان کم بچه‌ها کار فوق‌العاده‌ای انجام دادند و تمام تلاش‌شان روی موفقیت و تیم است. امیدوارم فردا شروع خوبی داشته باشیم و به سراغ بازی‌های بعد برویم.

سرمربی تراکتور تبریز عنوان کرد: در فوتبال به جز لیونل مسی سایر بازیکنان باید در زمین بدوند. فقط مسی نیاز به این دوندگی ندارد. همه بازیکنان را در جام جهانی دیدید، در اکثر بازی‌ها تمام تیم‌ها با دوندگی، پرس و شدت بالا بازی کردند. فوتبال ایران هم بر پایه دوندگی، قدرت بدنی و بازی‌های فیزیکی است. این را هر لیگی دارد. در تیم‌هایی که مربیگری کردم، همه بازیکنان و تیم می‌دانند که باید اول از همه باید برای باشگاه همه توان‌شان را بگذارند؛ دوندگی هم یکی از فاکتورهایی است که باید داشته باشد. قطعاً تیم ما این موضوع را به نحو احسن اجرا خواهد کرد.

«آیا در تیم شما کسی جایگاه مسی را برای‌تان ندارد؟» وی در پاسخ به این پرسش با خنده گفت: ما مسی نداریم!

جواد نکونام گفت : با توجه به اینکه زمانی نداشتیم تمرکزمان روی مسائل فنی و بازیکنان بود. با دستیار اسپانیایی هنوز به توافق نرسیده‌ایم ولی فکر می‌کنم امروز و فردا باشگاه تمام تلاشش را می‌کند که کنار ما باشد. یک دستیار ایرانی دیگر هم کنار ما خواهد بود که سعی می‌کنیم یکی از مربیان خوشنام تبریز باشد. برای من خیلی مهم است کسی که کنارمان باشد کاملاً وفادار به باشگاه باشد. تا الان چون زمان نداشتیم کمی این کار سخت بود.

نکونام درباره بحث جذب محمد قربانی و …



 استقلال به دنبال سومین برد متوالی / طلسم نویدکیا می‌شکند؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

استقلال به دنبال سومین برد متوالی / طلسم نویدکیا می‌شکند؟

هفته سوم لیگ برتر فوتبال امروز (یکشنبه) با دیدار حساس استقلال و سپاهان آغاز می‌شود؛ آبی‌پوشان که دو هفته نخست را با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند، برای حفظ شروع بدون نقص خود به دنبال سومین برد متوالی هستند.

 هفته سوم لیگ برتر با دو جدال بزرگ؛ استقلال-سپاهان و تراکتور-پرسپولیس
۴۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

هفته سوم لیگ برتر با دو جدال بزرگ؛ استقلال-سپاهان و تراکتور-پرسپولیس

در مهمترین مسابقه روز اول هفته سوم لیگ برتر فوتبال استقلال و سپاهان رودرروی یکدیگر قرار خواهند گرفت.

 برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛ ساعت بازی استقلال و سپاهان + جدول لیگ
۵۶ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر؛ ساعت بازی استقلال و سپاهان + جدول لیگ

هفته سوم لیگ برتر فوتبال امروز یکشنبه اول شهریور با برگزاری سه دیدار آغاز می‌شود؛ در حساس‌ترین مسابقه، استقلال و سپاهان از ساعت 19:30 مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. همزمان شمس‌آذر و آلومینیوم نیز به میدان می‌روند و استقلال خوزستان برابر نساجی صف‌آرایی خواهد کرد.

 برنامه بازی‌های امروز هفته سوم لیگ برتر فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

برنامه بازی‌های امروز هفته سوم لیگ برتر فوتبال

هفته سوم رقابت های لیگ برتر فوتبال امروز با انجام سه بازی پیگیری خواهد شد.

 ساعت بازی استقلال و سپاهان
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ساعت بازی استقلال و سپاهان

استقلال و سپاهان در هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵ از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهدای شهرقدس به مصاف یکدیگر می‌روند.