قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۳ ساعت قبل

تجلیل رئیس‌جمهور از ۱۲ چهره نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

رئیس‌جمهور در آستانه روز پزشک با اهدای لوح تقدیر از ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران قدردانی کرد و خدمات، فداکاری‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان در مسیر ارتقای دانش پزشکی و سلامت جامعه را مورد تجلیل قرار داد.
 تجلیل رئیس‌جمهور از ۱۲ چهره نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا؛ رئیس‌جمهور در آستانه روز پزشک، با اهدای لوح‌های جداگانه به ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران، از خدمات، فداکاری‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان در مسیر اعتلای دانشِ پزشکی و ارتقای سلامت جامعه قدردانی کرد.

مسعود پزشکیان در لوح تقدیر خانم‌ها «زرین تاج کیهانی»، «پروین منصوری»، «صدیقه حنطوش‌زاده»، «انوش برزیگر»، «رویا ستار زاده بادکوبه»، «حسنیه تاجرزاده» و آقایان «احمد خالق نژاد طبری»، «امیرحسین امیرحیدری»، «محمد برزگر جلالی»، «بهروز کاظمی»، «جعفر اصلانی» و «محسن جعفرزاده اصفهانی» که به عنوان نام آور پزشکی ایران نائل آمده‌اند، تصریح کرد: پزشکان و متخصصان حوزه سلامت؛ این فرشتگان نجات ابنا بشر در سایه الطاف الهی و با روح بزرگ و بارور خویش، در کمال دلسوزی و با التیام‌بخشی درد جسم، رنج بیماران را به صحت و آرامش رسانیده و در فراهم نمودن زمینه‌های رشد، تندرستی و ارتقای نظام سلامت جامعه، نقشی مؤثر و ماندگار از خود بر جای نهاده‌اند.

متن لوح‌هایی اهدایی رئیس جمهور به ۱۲ نام آور پزشکی ایران به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حق حیات نعمت …





 پنل جدید نسخه نویسی الکترونیک از یکشنبه فعال می شود
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

پنل جدید نسخه نویسی الکترونیک از یکشنبه فعال می شود

پنل نسخه نویسی الکترونیک نوین از روز یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵ جایگزین پنل ERX (نسخه قبلی) می‌شود.

 چه کسی باید پاسخگوی گرانی دارو باشد؟
۳ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

چه کسی باید پاسخگوی گرانی دارو باشد؟

یک استاد اقتصاد و مدیریت دارو با تأکید بر ضرورت تفکیک مسئولیت دستگاه‌ها در موضوع گرانی دارو گفت: سازمان غذا و دارو مسئول تنظیم‌گری، نظارت و قیمت‌گذاری دارو در چارچوب سیاست‌های مصوب است، اما نه بودجه‌گذار کشور است، نه خزانه‌دار و نه تصمیم‌گیر نهایی درباره منابع بیمه‌ای؛ بنابراین پاسخ به افزایش پرداخت از جیب بیماران را نمی‌توان صرفاً در این سازمان جست‌وجو کرد.

 ضرورت اصلاح پرداختی‌ها به پزشکان جوان
۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

ضرورت اصلاح پرداختی‌ها به پزشکان جوان

معاون درمان وزارت بهداشت، بر ضرورت اصلاح پرداختی‌ها و حمایت از پزشکان جوان تاکید کرد.

 حقوق ناکافی؛ پرستاران را به اضافه‌کاری ناخواسته می‌کشاند
۱ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

حقوق ناکافی؛ پرستاران را به اضافه‌کاری ناخواسته می‌کشاند

یک فعال صنفی حوزه پرستاری با هشدار نسبت به گسترش اضافه‌کاری اجباری در میان پرستاران می‌گوید: پایین بودن درآمد در برابر هزینه‌های زندگی، اضافه‌کاری را برای بسیاری از پرستاران از یک انتخاب به ضرورتی معیشتی تبدیل کرده است؛ شرایطی که می‌تواند فرسودگی شغلی، کاهش انگیزه، خروج نیروهای باتجربه و در نهایت افت کیفیت خدمات درمانی را به دنبال داشته باشد.

 واپسین رودخانه زنده مازندران را قربانی سدسازی نکنید
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

واپسین رودخانه زنده مازندران را قربانی سدسازی نکنید

در حالی که بحران آب در کشور هر روز ابعاد تازه‌ای پیدا می‌کند، ادامه سیاست سدسازی همچنان محل مناقشه کارشناسان و فعالان محیط‌زیست است. حنیف‌رضا گلزار، کنشگر محیط‌زیست، با انتقاد از طرح سد سجرو بابل، هشدار داده است که اجرای این پروژه می‌تواند به نابودی یکی از آخرین رودخانه‌های زنده مازندران، تخریب زیست‌بوم جنگلی و از بین رفتن نظام سنتی مدیریت آب و آب‌بندان‌های پایین‌دست منجر شود؛ او از مدیران بابل خواسته به جای تداوم رویکرد سازه‌محور، حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی را در اولویت قرار دهند.

 قدر پزشکان را بدانید
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

قدر پزشکان را بدانید

رشته پزشکی، مشکلات و سختی‌هایی دارد که به جهت گستردگی و پیچیدگیشان، کمتر کسی از آن‌ها باخبر می‌شود  اول شهریورماه در ایران، به مناسبت زادروز ابوعلی سینا، پزشک و دانشمند بزرگ ایرانی و به پاس خدمات ارزشمند او به عنوان روز پزشک نامگذاری شده است.