
به گزارش سلامت نیوز به نقل از هفت صبح، حدود دو سال قبل رسیدگی به قتل زن جوانی به نام مینا با اعلام شکایت از سوی همسرش در دستور کار تیم جنایی قرار گرفت. شوهر مینا با اعلام مرگ مشکوک همسر خود به مأموران پلیس از برادرزاده خودش به نام شهاب شکایت کرد و ادعا کرد که شهاب در مرگ همسرش دست دارد. به این ترتیب رسیدگی به ماجرا وارد فاز جنایی شد و کارآگاهان پلیس آگاهی به همراه بازپرس جنایی تحقیقات خود را برای رازگشایی از ماجرا آغاز کردند.
راز عشق ممنوعه
در اولین قدم از تحقیقات جنایی شهاب تحت تحقیقات قرار گرفت و گفت: «روز حادثه در محل کارم بودم که ناگهان پیامکی عجیب از سمت زنعمویم به دستم رسید. مینا نوشته بود که من از این زندگی خسته شدهام و میخواهم خودکشی کنم. من بلافاصله شمارهاش را گرفتم؛ اما او جواب نمیداد. خیلی نگران شده بودم و نمیدانستم باید چه کاری انجام بدهم.
برای همین سراسیمه خودم را به خانه عمویم رساندم و با جسم نیمهجان مینا مواجه شدم. خیلی سریع او را به بیمارستان رساندم؛ اما آنجا به من گفتند که مینا جان خود را از دست داده است. من هم سریع با عمویم تماس گرفتم و موضوع را به او گفتم؛ اما او از من شکایت کرد با اینکه من در ماجرای مرگ همسرش بیتقصیرم.»
با این ادعایی که از سوی شهاب صورت گرفت، دامنه تحقیقات جنایی گستردهتر شد و ادله و مستندات بهدستآمده نشان میداد که شهاب از مدتی قبل با مینا رابطه عاشقانهای آغاز کرده بوده و هر روز با همدیگر چت میکردند و پیامهای احساسی بین آنها ردوبدل شده بود.همین کافی بود تا فرضیه قتل مینا به دست شهاب باانگیزه پایان دادن به یک رابطه پنهانی یا اختلافات به وجود آمده در جریان این ارتباط رقم بخورد.
در همین حال عموی شهاب از او به اتهام برقراری رابطه نامشروع با همسرش شکایت کرد و بابت این اتهام، متهم در دادگاه محکوم به تحمل شلاق شد.
بعد از تکمیل تحقیقات متهم در شعبه سیزدهم دادگاه کیفری …









