قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

قیمت جدید انواع تلویزیون‌های سایز بزرگ ۱۱ مرداد ۱۴۰۵+ جدول

به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین، بازار لوازم صوتی و تصویری ایران بار دیگر تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، رشد هزینه‌های واردات، افزایش قیمت قطعات الکترونیکی و محدود...
 قیمت جدید انواع تلویزیون‌های سایز بزرگ ۱۱ مرداد ۱۴۰۵+ جدول

 

به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین، بازار لوازم صوتی و تصویری ایران بار دیگر تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، رشد هزینه‌های واردات، افزایش قیمت قطعات الکترونیکی و محدودیت عرضه، با جهش قیمت مواجه شده است. 

خرید یک تلویزیون ۷۵ اینچ به بالا که زمانی کالایی لوکس اما دست‌یافتنی برای بخشی از خانوارها محسوب می‌شد، اکنون به سرمایه‌گذاری چندصد میلیون تومانی تبدیل شده است؛ به‌طوری که قیمت برخی مدل‌های ۹۸ و ۱۰۰ اینچ در بازار تا حوالی ۵۹۰ میلیون تومان بالا رفته است.

بر اساس جدیدترین بررسی‌های صورت گرفته در بازار لوازم خانگی، قیمت انواع تلویزیون‌های سایز بزرگ به شرح زیر است:

تلویزیون هوشمند «ایکس ویژن مدل ۱۰۰X۲۵» با صفحه نمایش ۱۰۰ اینچ، با قیمت ۵۰۰ میلیون تومان عرضه می‌شود. این محصول برای سالن‌های بزرگ و کاربرانی که قصد دارند تلویزیون را جایگزین ویدئوپروژکتور کنند، انتخاب قابل توجهی محسوب می‌شود.

در این رده، کیفیت پنل ۴K، عملکرد سیستم هوشمند، قدرت پردازش تصویر، پشتیبانی از درگاه‌های ارتباطی جدید و کیفیت صدای خروجی، از مهم‌ترین معیارهای خرید هستند.

همچنین، تلویزیون هوشمند «سونی مدل KD-۸۵X۸۰L» با صفحه نمایش ۸۵ اینچ نیز با قیمت ۴۳۳ میلیون و ۵۲۲ هزار تومان در بازار موجود است. تلویزیون‌های سری X۸۰L سونی برای کاربرانی طراحی شده‌اند که در کنار ابعاد بسیار بزرگ، به کیفیت پردازش تصویر، دسترسی به اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های آنلاین و تجربه کاربری روان اهمیت می‌دهند.

قیمت تلویزیون هوشمند «ال‌جی مدل ۸۶QNED۷۰A۶A» با صفحه نمایش ۸۶ اینچ، نیز به ۴۲۱ میلیون و ۵۳۶ هزار تومان رسیده است. فناوری QNED ال‌جی ترکیبی از فناوری‌های رنگی پیشرفته و نور پس‌زمینه LED است و در مدل‌های بزرگ این برند، هدف اصلی ارائه رنگ‌های زنده‌تر، جزئیات بیشتر و زاویه دید مناسب برای محیط‌های خانوادگی است.

ال‌جی در بازار تلویزیون‌های هوشمند به‌دلیل سیستم‌عامل webOS، دسترسی آسان به سرویس‌های محتوایی، رابط کاربری ساده و امکانات ارتباطی متنوع شناخته می‌شود.

در گروه تلویزیون‌های ۷۵ اینچ، دامنه قیمت‌ها از حدود ۱۸۱ میلیون تومان آغاز می‌شود. تلویزیون هوشمند «دوو مدل ۷۵DM۴۵۰۰» با صفحه نمایش ۷۵ اینچ، با قیمت ۱۸۱ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان در میان گزینه‌های اقتصادی‌تر قرار دارد.

دوو در بازار ایران به‌واسطه حضور گسترده‌تر در شبکه فروش، خدمات پس از فروش و عرضه مدل‌هایی متناسب با توان خرید بخش بیشتری از مصرف‌کنندگان، جایگاه قابل توجهی دارد. وضوح ۴K، قابلیت‌های هوشمند، اتصال به اینترنت و پشتیبانی از درگاه‌های ضروری، از امکاناتی است که در انتخاب تلویزیون‌های این رده اهمیت پیدا می‌کند.

بررسی این قیمت‌ها نشان می‌دهد تلویزیون‌های سایز بزرگ دیگر صرفاً بر اساس برند یا ابعاد صفحه قیمت‌گذاری نمی‌شوند. نوع پنل، فناوری نور پس‌زمینه، پشتیبانی از HDR، کیفیت پردازش تصویر، نرخ نوسازی، امکانات گیمینگ، سیستم‌عامل هوشمند، توان صوتی، کیفیت ساخت، شرایط گارانتی و موجودی بازار، همگی در تعیین قیمت نهایی اثرگذارند.

تلویزیون‌های QLED، Mini LED و مدل‌های مجهز به قابلیت‌های هوشمند پیشرفته، معمولاً فاصله قیمت معناداری با مدل‌های LED معمولی دارند؛ به‌خصوص زمانی که سایز صفحه از ۷۵ اینچ عبور می‌کند.

یکی از مهم‌ترین متغیرهای اثرگذار بر قیمت تلویزیون در ایران، نرخ ارز است. بخش مهمی از پنل، بردهای الکترونیکی، قطعات تصویری و تجهیزات مورد استفاده در تولید یا مونتاژ تلویزیون، وابستگی مستقیم یا غیرمستقیم به ارز دارد.

بنابراین هرگونه افزایش نرخ ارز می‌تواند قیمت تمام‌شده تولیدکننده، واردکننده و در نهایت فروشنده را بالا ببرد. هزینه حمل‌ونقل، بیمه، ثبت سفارش، تعرفه‌ها، هزینه‌های انبارداری و نوسان در زنجیره تأمین نیز فشار مضاعفی بر بازار وارد می‌کنند.

از سوی دیگر، افزایش قیمت تلویزیون‌های بزرگ باعث شده بخشی از تقاضا به سمت مدل‌های ۶۵ و ۷۵ اینچ یا برندهای اقتصادی‌تر حرکت کند. در واقع، انتخاب در بازار فعلی بیش از گذشته به تعادل میان بودجه، اندازه فضای خانه، فاصله تماشا، کیفیت پنل و نیاز واقعی خانوار بستگی دارد.

بازار تلویزیون در آینده نیز همچنان به روند نرخ ارز، وضعیت عرضه کالا، هزینه واردات و سیاست‌های فروش برندها وابسته خواهد بود.

 تا زمانی که نوسانات ارزی و رشد هزینه‌های تولید و تأمین ادامه داشته باشد، احتمال ثبات پایدار در قیمت تلویزیون‌های بزرگ دور از انتظار است.

در چنین شرایطی، خریداران بهتر است پیش از نهایی کردن خرید، علاوه بر قیمت روز، به اصالت کالا، شرایط گارانتی، کیفیت پنل، امکانات هوشمند و تناسب سایز تلویزیون با فضای محل استفاده توجه کنند؛ زیرا یک انتخاب نادرست در بازار چندصد میلیون تومانی تلویزیون، می‌تواند هزینه سنگینی برای خانوارها به همراه داشته باشد.

 





 قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت موبایل در یک سال تا ۴ برابر شد

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت...

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد

عضو اتاق بازرگانی با اشاره به تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با امارات، گفت: پس از جنگ اخیر و شرایط خاص تنگه هرمز، امارات نقش هاب تجاری‌اش برای ایران را از دست داده و دیگر مبدایی برای ورود و خروج کالا‌های ما در جنگ نبوده است.

 بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما
۱۰ ساعت قبل / سایت نفت ما

بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما

سرمایه؛ زیرساخت الزامی توسعه هر اقتصادی است و در نبود این ابزار، ظرفیت‌های موجود امکان بالفعل شدن نمی‌یابند؛ بر همین اساس از مهم‌ترین تلاش‌های سیاست‌گذاران کشورها ایجاد رغبت در سرمایه‌داران چه داخلی و چه خارجی برای تزریق سرمایه‌های‌شان به پروژه‌های توسعه تولید و خدمات است و کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست؛ با این حال مسئله این است که سرمایه‌ها عموما به‌سوی بستری ایمن و پربازده غش می‌کنند و اگر فضا را نامساعد ببینند تغییر مسیر خواهند داد؛ شرایطی که اکنون به‌واسطه تحریم و تنش‌های سیاسی و در کنار آن سیاست‌گذاری‌های نامطلوب تا حدودی در کشور ما حاکم است. با این حال شاهد تحرکاتی ازسوی سیاست‌گذاران در راستای اصلاح این وضعیت هستیم که شاید تازه‌ترین آنها تصویب کاربرگ «مجوز تأسیس آژانس جذب سرمایه‌گذاری خارجی» در هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار باشد.

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 وام 23 درصدی بالای 50 درصد برای شما تمام می‌شود
۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

وام 23 درصدی بالای 50 درصد برای شما تمام می‌شود

برای نمونه، در یک تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی، ممکن است پس از کسر برخی هزینه‌ها، مبلغ واقعی در اختیار متقاضی به حدود ۸۵ تا ۹۰ میلیون تومان برسد.