قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

تنها با یک امتیاز اختلاف با روسیه تیم ملی کشتی نوجوانان ایران دوم شد؛ ۳ طلا، ۱ نقره و ۲ برنز

تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان با کسب ۶ مدال عنوان نایب قهرمانی رقابت‌های جهانی آذربایجان را کسب کرد.
 تنها با یک امتیاز اختلاف با روسیه تیم ملی کشتی نوجوانان ایران دوم شد؛ ۳ طلا، ۱ نقره و ۲ برنز

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، رقابت‌های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی جهان روزهای ۹ لغایت ۱۱ مردادماه در شهر باکو کشور آذربایجان برگزارشد و تیم ایران با ۳ مدال طلا، ۱ مدال نقره و ۲ مدال برنز و ۱۴۵ امتیاز بعنوان نایب قهرمانی دست یافت.

برای تیم ایران، بنیامین آشفته در وزن ۵۱ کیلوگرم، رضا شمسی پور در وزن ۷۱ کیلوگرم و امیرعلی فراستی در وزن ۸۰ کیلوگرم به مدال طلا، امیرحسین اسمعلی در وزن ۱۱۰ کیلوگرم به مدال نقره، آرمان الهی در وزن ۵۵ کیلوگرم و سام ارشد در وزن ۶۵ کیلوگرم به مدال برنز رسیدند.

رده بندی تیمی این مسابقات به شرح زیر است:

۱- روسیه ۱۴۶ امتیاز، ۲- ایران ۱۴۵ امتیاز، ۳- هند ۱۲۳ امتیاز، ۴- ازبکستان ۱۰۱ امتیاز، ۵- قزاقستان ۹۳ امتیاز، ۶- گرجستان ۷۸ امتیاز، ۷- آمریکا ۶۸ امتیاز، ۸- پورتوریکو ۵۰ امتیاز، ۹- اوکراین ۴۶ امتیاز، ۱۰- ژاپن ۳۵ امتیاز

نتایج نمایندگان کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:

در وزن ۴۵ کیلوگرم، مهدی دمیرچلی در دور نخست بادمایف از روسیه را با نتیجه ۹ بر ۲ مغلوب کرد. وی در دور دوم مارکو کواسنیوک از اوکراین را با نتیجه ۵ بر ۲ شکست داد و راهی دیدار نیمه نهایی شد. دمیرچلی در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفر مقابل رایلن بیزر وکس از آمریکا شکست خورد و به دیدار رده بندی راه پیدا کرد. وی در این دیدار با نتیجه ۷ بر ۱ مقابل جاداو از هند شکست خورد و پنجم شد.

در وزن ۴۸ کیلوگرم، امیرعلی راغب در دور نخست مقابل آرین از هند با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب شد. با راهیابی این کشتی‌گیر هندی به دیدار فینال، راغب به جدول شانس مجدد راه یافت. وی در دیدار اول شانس مجدد با نتیجه ۹ بر ۶ مغلوب رضازاده کشتی گیر آذربایجانی شد و از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن ۵۱ کیلوگرم، بنیامین آشفته در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر هگدوس از اسلواکی را شکست داد. وی در دور دوم نگرو از مولدوای را با نتیجه ۱۲ بر ۲ مغلوب کرد و راهی مرحله بعد شد. آشفته با نتیجه ۸ بر ۷ ماسامونه اوشیمادو از ژاپن را شکست داد و به نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله سوتو از پورتوریکو را با نتیجه ۵ بر ۴ مغلوب کرد و به فینال رسید. آشفته در فینال با نتیجه ۵ بر ۱ مقابل حسنوف از آذربایجان به پیروزی رسید و صاحب مدال طلا شد.

در وزن ۵۵ کیلوگرم، آرمان الهی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۴ مورات از قزاقستان را شکست داد و به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۵ بر ۱ مغلوب جهانگیر تولکونوف از ازبکستان شد، اما با توجه به راهیابی این کشتی‌گیر به دیدار فینال، الهی به مرحله شانس مجدد راه پیدا کرد. وی در این مرحله شومیکو از مجارستان را با نتیجه ۷ بر صفر شکست داد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۲ داویت بالویان از ارمنستان را مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

در وزن ۶۰ کیلوگرم، محمدطاها گنجه پس از استراحت در دور نخست، در دوم نورماماتوف از قرقیزستان را با نتیجه ۱۰ بر ۱ شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۱۲ مغلوب مزواشویلی گرجستان شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دیدار نیمه نهایی مقابل حریفی از کشور هند، گنجه از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن ۶۵ کیلوگرم، سام ارشد در دور نخست گونس آلوز از برزیل را با نتیجه ۱۰ بر صفر شکست داد. وی در دور دوم نیز نبی‌یف از تاجیکستان را با نتیجه ۱۱ بر صفر از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. ارشد در این مرحله با نتیجه ۱۳ بر ۶ تیمور ابومسلیموف از اوکراین را مغلوب کرد و به مرحله نیمه‌نهایی راه یافت. وی در این دیدار مقابل شوخیددین علی‌یف از ازبکستان با نتیجه ۵ بر ۴ مغلوب شد و راهی دیدار رده بندی شد. سیار در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفر مقابل دانی‌یار از قزاقستان به پیروزی رسید و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۷۱ کیلوگرم، رضا شمسی پور در دور نخست به مصاف جلال‌اف از ازبکستان رفت و با نتیجه ۸ بر ۴ به پیروزی رسید. وی در دور دوم با نتیجه ۸ بر ۱ هووارد از آمریکا را از پیش روی برداشت. شمسی پور در ادامه با نتیجه ۵ بر ۴ آدیلت ریسبای از قزاقستان را مغلوب کرد و به نیمه نهایی رسید. وی در این مرحله مکان خدای‌برنوف از ترکمنستان را با نتیجه ۱۳ بر ۲ از پیش روی برداشت و راهی فینال شد. شمسی پور در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۴ کوانتالیانی از گرجستان را شکست داد و به مدال طلا رسید.

در وزن ۸۰ کیلوگرم، امیرعلی فراستی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل الماسوف از روسیه با نتیجه ۶ بر ۲ به برتری رسید و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. وی در این مرحله ایوب‌جان بازارزاده را با نتیجه ۶ بر صفر شکست داد و به مرحله نیمه‌نهایی راه یافت. فراستی در این مرحله تاکاهیرو هاگینو از ژاپن را با نتیجه ۱۱ بر صفر مغلوب کرد و راهی دیدار فینال شد. فراستی در دیدار پایانی با نتیجه ۱۰ بر صفر زتنی توگی از مجارستان را شکست داد و اولین مدال طلای ایران را ضرب کرد.  

در وزن ۹۲ کیلوگرم، محمدرضا عیسی زاده پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر ۲ مغلوب تسارنی از آمریکا شد و با توجه به فینالیست شدن این کشتی گیر، عیسی زاده به جدول شانس مجدد بازگشت. وی در این مرحله و در اولین دیدار با نتیجه ۷ بر صفر آرتم زالووسکی از اوکراین را شکست داد و در ادامه نیز با نتیجه ۶ بر ۳ از سد یوشیدا از ژاپن گذر کرد و به دیدار رده بندی راه پیدا کرد. عیسی زاده در دیدار رده بندی مقابل ساکشام از هند با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب شد و به مقام پنجمی رسید.

در وزن ۱۱۰ کیلوگرم، امیرحسین اسمعلی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر صفر شوتسیسویلی از یونان را مغلوب کرد و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. وی در این مرحله نیز با نتیجه ۷ بر ۴ بهروز آشیروف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه‌نهایی راه یافت. اسمعلی در این مرحله مورتاز باگداوادزه از گرجستان را ۵ بر ۲ شکست داد و دومین فینالیست ایران در روز نخست رقابت لقب گرفت وی در دیدار نهایی با نتیجه ۷ بر ۴ مغلوب ماگومد عماروف از روسیه شد و به مدال نقره بسنده کرد.



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اهدای مدال نقره محمد نخودی به نماینده فدراسیون کشتی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون کشتی، دوپینگ آوتاندیل کنتچادزه، کشتی‌گیر گرجستانی که در دیدار نیمه‌نهایی رقابت‌های جهانی ۲۰۲۴ آلبانی مقابل محمد نخودی به پیروزی رسیده بود، مثبت اعلام شد و با تغییر نتایج، مدال برنز نخودی به نقره ارتقا یافت.

همچنین با این تغییر، جایگاه تیم ایران در رده‌بندی تیمی نیز از مقام سوم به نایب‌قهرمانی ارتقا پیدا کرد. کاپ نایب‌قهرمانی تیم ایران نیز اوایل ماه جاری به کشورمان رسید و در موزه افتخارات کشتی ایران قرار گرفت.

لازم به ذکر است تیم ملی کشتی آزاد ایران از سال ۲۰۱۹ همواره روی سکوی قهرمانی جهان قرار داشته و روند رو به رشدی را طی کرده است؛ به‌طوری که در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ در جایگاه سوم، و در سال‌های ۲۰۲۲، ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ در جایگاه دوم قرار گرفت. تیم ملی ایران در رقابت‌های جهانی سال گذشته (۲۰۲۵) نیز با کسب ۷ مدال، پس از سال‌ها عنوان قهرمانی جهان را به دست آورد.

محمد نخودی نیز تاکنون ۵ مدال جهانی شامل ۳ مدال نقره و ۲ مدال برنز در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

انتهای پیام/




 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات

پرداخت حقوق مردادماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز شده و تا پایان ۳۱ مرداد ادامه دارد؛ این در حالی است که معوقات فروردین و اردیبهشت به حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان رسیده و زمان قطعی پرداخت آن هنوز اعلام نشده است.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۲ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…