قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۳ ساعت قبل

فلاحت پیشه: هنوز برای ادامه دیپلماسی روزنه باز است

با گذشت چند روز از مهلت ۲ ماهه میان ایران و آمریکا برای رسیدن به یک توافق بزرگ همچنان شرایط میان دو کشور در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
 فلاحت پیشه: هنوز برای ادامه دیپلماسی روزنه باز است

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه آرمان ملی نوشت: این در حالی است که برخی رسانه‌های غربی از احتمال بازگشت تهران و واشنگتن به تفاهم اسلام‌آباد خبر داده‌اند و در همین میان عاصم منیر فرمانده کل ارتش پاکستان به تهران می‌آید و باید دید حامل چه پیامی برای مقامات کشورمان خواهد بود.

در همین راستا برای بررسی تحولات میان ایران و آمریکا و سفر عاصم منیر به تهران «آرمان ملی» با حشمت‌ا… فلاحت‌پیشه تحلیلگر مسائل بین‌الملل به گفت‌وگو پرداخته است که می‌خوانید.

*با سفر عاصم منیر قرمانده کل ارتش پاکستان به تهران تصور می‌کنید ایران و آمریکا به سمت مذاکره و بازگشت به تفاهم حرکت کنند یا روند دیگری پیش گرفته می‌شود؟

آمریکایی‌ها بخش عمده‌ای از قطعات پازل سیاست محاصره کامل ایران تکمیل کرده بودند که آخرین آن امارات بود ولی مهم‌ترین بخش این مساله که نقش اثرگذاری هم دارد چین است و آمریکایی‌ها بدون همراهی چین بسیار دشوار به اهداف مورد نظرشان می‌رسند. به همین دلیل اگر تنها روزنه‌ای برای ورود به چالش جدید باقی مانده باشد چین است؛ لذا اگر دوباره پاکستان فعال شود طبیعتا بیشتر سعی می‌کند که این گره را بین چین و آمریکا رفع کند. چون پاکستان کشوری است که بیش از آمریکا به چین نزدیک است و موضوع سفر عاصم منیر به تهران در این رابطه مطرح می‌شود. چون چین همراهی لازم را نکرده و طبیعتا آمریکایی‌ها پذیرفتند این فرصت را به دیپلماسی بدهند. به نظر من عاصم منیر بیش از اینکه حامل پیام مشخصی برای بازگشت به توافق اسلامآباد باشد، احتمالا حامل پیام‌های تهدیدآمیز خواهد بود. یعنی به طور طبیعی آمریکایی‌ها دنبال توافقی هستند که بخشی از امتیازهایی را که در توافق اسلام‌آباد به تهران دادند در توافق جدید ندهند. آنها به این نتیجه رسیدند که سیاست تحریم اقتصادی بخشی از نتایج مدنظرشان را تامین کرده و ضمن اینکه از نظر آمریکایی‌ها کارت تنگه هرمز، کارتی نیست که کامل در اختیار ایران باشد. به عبارتی آمریکایی‌ها از تعلل پیش آمده بر سر کارت هرمز برای کاهش امتیازهای احتمالی استفاده کردند. حتی اگر طرفین بپذیرند که دوباره وارد میز مذاکره شوند بازگشت به توافق اسلام‌آباد دشوار است. مگر اینکه بازیگری مثل چین حاضر باشد برای اینکه بازگشت به توافق شکل بگیرد تلاش بیشتری انجام دهد.

*نقش جریانات تندرو و رسانه‌هایشان در عدم بازگشت …



 شوک نفتی هرمز چگونه بازار را غافلگیر کرد؟
۳۰ دقیقه قبل / سایت فردای اقتصاد

شوک نفتی هرمز چگونه بازار را غافلگیر کرد؟


 وزیر صمت: ذخایر کالاهای اساسی مناسب است
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

وزیر صمت: ذخایر کالاهای اساسی مناسب است

وزیر صمت گفت:در حال حاضر بیشتر تمرکز ما بر میزان واردات مورد نیاز کشور است و این موضوع در حال پیشرفت است.

 نخستین نیروگاه بادی ایران وارد فرابورس شد
۱ ساعت قبل / سایت سنا

نخستین نیروگاه بادی ایران وارد فرابورس شد

آیین عرضه اولیه سهام شرکت تولید نیروی برق سبز منجیل به ‌عنوان نخستین نیروگاه تجدیدپذیر در فرابورس ایران، با حضور جمعی از مدیران ارشد دولت، بازار سرمایه، نظام بانکی و صنعت بیمه برگزار شد.

 بانک مرکزی دست به کار شد/ تزریق 500 میلیون دلار به بازار
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بانک مرکزی دست به کار شد/ تزریق 500 میلیون دلار به بازار

اقتصادنیوز: بر اساس اعلام بانک مرکزی از امروز اشخاص حقوقی می‌توانند تا سقف 5000 دلار و اشخاص حقیقی تا سقف 1000 دلار از سه بانک ملت، تجارت و صادرات ارز بخرند.

 خودروی GAC GS8 در بازار ایران / پرچم‌دار ۷ نفره جیران موتور چه در چنته دارد؟
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

خودروی GAC GS8 در بازار ایران / پرچم‌دار ۷ نفره جیران موتور چه در چنته دارد؟

خودروی GAC GS8، شاسی‌بلند بزرگ و ۷ نفره جیران موتور، با پیشرانه دو لیتری توربوشارژ و در دو نسخه تک و دو دیفرانسیل راهی بازار ایران شده است. اما پرچمدار جی‌ای‌سی چه ویژگی‌هایی دارد و ثبت‌نام متقاضیان چگونه خواهد بود؟

 شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران  | آیا چین عملیات  «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران | آیا چین عملیات «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است

اقتصادنیوز: به باور علی واعظ، مشکل اساسی واشنگتن این است که بسیاری از همسایگان ایران انگیزه‌ای برای پیوستن کامل به این فشارها ندارند. او معتقد است کشورهای منطقه نمی‌توانند همسایه خود را به طور کامل از خود برانند و برخی نیز از اساس تمایلی ندارند تا آمریکا و اسرائیل در این جنگ به پیروزی کامل برسند.



چگونه بلوک مستقرِ طبیبیان ۵۰ سال هماهنگی را ناهماهنگ می‌کند؟
سایت تابناک

چگونه بلوک مستقرِ طبیبیان ۵۰ سال هماهنگی را ناهماهنگ می‌کند؟

سید مجید حسینی*
سقوط سنگین «دستمزد واقعی کارگران» فقط در ده سال/ پایه مزد از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید!
سایت هم میهن

سقوط سنگین «دستمزد واقعی کارگران» فقط در ده سال/ پایه مزد از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید!

در یک بازه زمانی ده ساله، پایه مزد کارگران مشمول قانون کار یا همان «دستمزد واقعی طبقه‌ی کارگر» از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار تنزل یافته است؛ یعنی دستمزد واقعی کارگران ده سال پیش ۲.۷ برابر امروز بوده است.
از خالی‌خوانی ۹۰۰ میلیون دلاری بانک اقتصاد نوین تا ردپای یک حفره در شریان بازگشت پول نفت
سایت صفحه اقتصاد

از خالی‌خوانی ۹۰۰ میلیون دلاری بانک اقتصاد نوین تا ردپای یک حفره در شریان بازگشت پول نفت

پرونده «خالی‌خوانی» ۹۰۰ میلیون دلاری در بانک اقتصاد نوین، با ورود سازمان بازرسی و دادستانی به پرونده تراستی‌ها، اهمیتی فراتر از یک ابهام بانکی پیدا کرده است؛ پرسش اصلی این است که چگونه «اعلام وصول» پول نفت می‌توانسته از «وجود واقعی» آن جلو بزند و چرا مسئولین بانک حاضر به شفاف سازی و پاسخگویی نیستند؟
فراتر رفتن مسکن از توان مردم - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

فراتر رفتن مسکن از توان مردم - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین جلیلی بال / وام مسکن زمانی می‌تواند کارکرد واقعی داشته باشد که متقاضی بتواند با ترکیب آورده شخصی و تسهیلات بانکی، بخش قابل‌قبولی از هزینه خرید خانه را تأمین کند. اما هنگامی که قیمت یک واحد مسکونی معمولی چندین برابر سقف تسهیلات است، وام دیگر ابزار خرید خانه نیست؛ بلکه تنها بخشی از هزینه [ ]
ناترازی بانک‌ها؛ گره پنهان تجارت - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ناترازی بانک‌ها؛ گره پنهان تجارت - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / تجارت بدون پول، اعتبار و ابزار پرداخت امکان‌پذیر نیست. یک واردکننده برای خرید کالا از خارج به ارز، اعتبار و ابزار انتقال وجه نیاز دارد و یک صادرکننده نیز برای دریافت پول حاصل از فروش کالا باید بتواند منابع خود را به چرخه اقتصادی بازگرداند. در این میان بانک‌ها نقش واسطه اصلی [ ]
وقتی تأمین مالی دیگر به توسعه نمی‌رسد - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

وقتی تأمین مالی دیگر به توسعه نمی‌رسد - سایت خبری اقتصاد پویا

یک بنگاه در شرایط عادی باید بتواند بخشی از منابع خود را صرف سرمایه در گردش و بخشی را صرف سرمایه‌گذاری ثابت کند. سرمایه در گردش، مواد اولیه می‌خرد، حقوق می‌دهد و چرخه تولید را ادامه می‌دهد؛ سرمایه‌گذاری ثابت اما کارخانه فردا را می‌سازد. ماشین‌آلات جدید، فناوری بهتر، خط تولید تازه و افزایش ظرفیت از [ ]