قیمت طلا امروز




 خبرگزاری شانا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

آمادگی ایران برای همکاری فنی در شبکه برق تاجیکستان

وزیر نیرو در دیدار با وزیر انرژی و ذخایر آب جمهوری تاجیکستان ضمن بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های آبی و برقی بین دو کشور، بر آمادگی ایران برای همکاری فنی در شبکه برق این کشور تأکید کرد.
 آمادگی ایران برای همکاری فنی در شبکه برق تاجیکستان
به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، عباس علی‌آبادی، در دیدار با دلیر جمعه، وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان، با اشاره به نشست توسعه همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی و تأکید بر وجود همبستگی‌های فرهنگی بین ایران و تاجیکستان بیان کرد: در این دیدار درباره توسعه و آینده همکاری‌ها همسو با اهداف مشترک در زمینه‌های فرهنگی، گردشگری، همکاری‌های علمی و فنی و زمینه آب و برق گفت‌وگو شد.

وی همچنین با اشاره به چالش‌های شبکه برق در کشور تاجیکستان، گفت: ایران برای هرگونه همکاری فنی برای بهبود و توسعه بخش برق در کشور تاجیکستان آماده است.

وزیر نیرو همچنین درخصوص چشم‌انداز ارتباط ایران با کشورهای همسایه تصریح کرد: کشور تاجیکستان رابطه عمیق و تاریخی با ایران دارد و بسیاری از افراد، به‌ویژه در مناطق مرزی دو کشور، با یکدیگر رابطه خویشاوندی دارند. بر همین اساس و با توجه به اینکه برنامه کشور توسعه روابط با همسایگان است، این راهبرد را دنبال خواهیم کرد. 

علی‌آبادی در ادامه به دیدار با همسایگان عراقی، ارمنستانی و... نیز اشاره کرد و افزود: این دیدارها به‌منظور توسعه همکاری‌های ایران با کشورهای همسایه بوده است؛ هرچه این همکاری‌ها توسعه یابد، به همبستگی ما با کشورهای همسایه کمک خواهد کرد. 

تأکید بر افزایش مناسبت‌های تجاری و فنی تاجیکستان با ایران

دلیر جمعه، وزیر انرژی و ذخایر آب جمهوری تاجیکستان نیز گفت: در این دیدار ضمن بررسی توسعه همکاری اقتصادی، تجاری، فنی و فرهنگی با ایران، بر افزایش مناسبت‌های تجاری تأکید شد. 

به گفته وی، وضعیت سدهای مشترک، وضعیت انرژی و لجستیکی، موضوعات فرهنگی و اطلاعاتی و رشد نیروی انسانی در نیروگاه‌ها از دیگر مواردی بودند که هم‌زمان با مسائل مربوط به برق بررسی شدند. 

وزیر انرژی و ذخایر آب جمهوری تاجیکستان در پایان گفت: امیدوارم دیدار امروز نیز مانند ملاقات پیشین نتیجه‌های مثبتی به همراه داشته باشد. کد مطلب 2559471



 «بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

«بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

بانک سرمایه با همان نسخه قدیمی زیان و ناترازی وارد ۱۴۰۵ شده است. بانکی با سرمایه ثبتی ۴۰۰ میلیارد تومان، در حالی به پایان بهار رسیده که زیان انباشته‌اش از ۷۹...

 منشأ تورم کجاست؟ + فایل صوتی

منشأ تورم کجاست؟ + فایل صوتی

اقتصاد ایران سال‌هاست با تورمی مزمن و بالا دست‌وپنجه نرم می‌کند. در اغلب تحلیل‌ها، رشد نقدینگی و سیاست‌های پولی انبساطی به‌عنوان مهم‌ترین عامل تورم معرفی می‌شوند. این دیدگاه، هرچند بخشی از واقعیت را بیان می‌کند، اما همه حقیقت نیست. اگر تورم ایران صرفا یک پدیده پولی بود، باید رابطه‌ای تقریبا ثابت و قابل پیش‌بینی میان رشد پایه پولی و نرخ تورم مشاهده می‌شد. درحالی‌که تجربه اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای دیگر نشان می‌دهد شوک‌های سمت عرضه، به‌ویژه تحریم‌های اقتصادی، جهش‌های نرخ ارز، افزایش هزینه تولید و محدودیت‌های تجاری، در سال‌های اخیر به همان اندازه یا حتی بیش از رشد نقدینگی در شکل‌گیری تورم نقش داشته‌اند.

 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

دلار امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۸۷٬۰۱۵ (یکصد و هشتاد و هفت هزار و پانزده ) تومان به ۱۸۷٬۰۱۵تومان رسید.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

k: شاخص | نبض

 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

اقتصادنیوز: جنگ در خاورمیانه و تشدید خشکسالی در اروپا و آمریکای لاتین، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای کلیدی جهان به سطوح بی‌سابقه رسانده است؛ از هرمز و دریای سرخ تا کانال پاناما و رود راین، اختلال در مسیرهای تجاری حالا زنگ خطر افزایش هزینه کالاها را به صدا درآورده است.