قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۲۳ ساعت قبل

بهره‌برداری از ۱۳۴ پروژه برق‌رسانی مازندران در هفته دولت

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از اجرای ۱۳۴ پروژه در حوزه برق‌رسانی استان همزمان با هفته دولت خبر داد.
 بهره‌برداری از ۱۳۴ پروژه برق‌رسانی مازندران در هفته دولت

به نقل از خبرآنلاین از مازندران، سیدکاظم حسینی کارنامی با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق مازندران در ۱۴ شهرستان و ۳۷ شهر، از طریق ۱۸ امور، مسئولیت خدمت‌رسانی به بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک را بر عهده دارد و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای و اصلاحی در نقاط مختلف استان، با هدف پاسخگویی به نیازهای مشترکان و ارتقای سطح خدمات در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در مجموع ۱۳۴ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۲۹ میلیارد تومان در بخش‌های مختلف شبکه توزیع برق استان در هفته دولت اجرا و به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران ادامه داد: از این تعداد، ۲۹ پروژه در بخش توسعه و احداث شبکه با اعتبار ۶۸ میلیارد تومان، ۲۸ پروژه در بخش اصلاح و بهینه‌سازی شبکه با اعتبار ۳۲ میلیارد تومان و ۷۹ پروژه نیز در حوزه جایگزینی سیم به کابل با اعتبار ۱۱۶ میلیارد تومان اجرا شده است.

حسینی کارنامی تصریح کرد: همچنین ۳ پروژه در زمینه تکمیل مسیرهای پشتیبان و افزایش قابلیت مانور شبکه با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان و ۵ …



 سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: وضعیت تنگه هرمز باید به قبل از بحران بازگردد و ما بر ضرورت آزادی دریانوردی در آن تأکید داریم.

 شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران  | آیا چین عملیات  «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است
۳۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران | آیا چین عملیات «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است

اقتصادنیوز: به باور علی واعظ، مشکل اساسی واشنگتن این است که بسیاری از همسایگان ایران انگیزه‌ای برای پیوستن کامل به این فشارها ندارند. او معتقد است کشورهای منطقه نمی‌توانند همسایه خود را به طور کامل از خود برانند و برخی نیز از اساس تمایلی ندارند تا آمریکا و اسرائیل در این جنگ به پیروزی کامل برسند.

 بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی

خانه تئاتر در بیانیه‌ای نسبت به تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» توضیحاتی ارائه کرد.

 اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس
۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس

حوادث رکنا، هوشیاری مأموران پلیس راه آذربایجان شرقی هنگام گشت‌زنی در محور ارومیه ـ تبریز، به کشف یک مرد جوان از صندوق عقب یک دستگاه پژو پارس و دستگیری 3 متهم با 2 خودرو منجر شد.

 روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟
۲۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟

برتری هسته‌ای آمریکا نتوانست ایران را وادار به تسلیم کند و نشان داد سلاح هسته‌ای بیشتر ابزار بازدارندگی است تا وادارسازی.

 معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ

سامسونگ کاور ایران با بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت، به‌عنوان یکی از مراجع تخصصی و معتبر لوازم جانبی سامسونگ در کشور شناخته می‌شود که تضمین اصالت ۱۰۰ درصدی محصولات را در کنار تنوع بالای قاب و کاور ارائه می‌دهد.