قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

آخرین تمرین با طعم امید

تمرین دیروز تیم ملی والیبال ایران، فقط یک جلسه معمولی برای آماده‌سازی نبود؛ حضور وزیر ورزش و جوانان در کنار ملی‌پوشان، فضای اردو را به محلی برای قدردانی، دلگ...
 آخرین تمرین با طعم امید

تیمی که حالا از لیگ ملت‌ها عبور کرده و باید خیلی زود در دو میدان مهم قهرمانی آسیا و بازی‌های آسیایی ناگویا به میدان برود، حالا بیش از همیشه به آرامش و اعتمادبه‌نفس نیاز دارد؛ چیزی که احمد دنیامالی تلاش کرد در صحبت‌هایش به بازیکنان منتقل کند.

دنیامالی در بازدید از اردوی تیم ملی، با اشاره به شرایط دشواری که والیبال ایران در ماه‌های اخیر پشت سر گذاشته، از تلاش بازیکنان تقدیر کرد. او خطاب به ملی‌پوشان گفت مردم در جریان زحمات آنها هستند و قدردان تلاششان خواهند بود. وزیر ورزش تأکید کرد که فارغ از نتیجه، بازی‌هایی را از تیم دیده که بازیکنان در آنها جنگیده‌اند و برای موفقیت کوتاه نیامده‌اند. همین نگاه، بخش مهمی از پیام وزیر به تیمی بود که عملکردش در لیگ ملت‌ها با وجود نمایش‌های قابل قبول، با تعداد پیروزی‌های مورد انتظار همراه نشد.

اما صحبت‌های دنیامالی فقط به تشویق و روحیه دادن محدود نماند. او از برنامه وزارت ورزش برای ایجاد ۵ کمپ تیم ملی در نقاط مختلف کشور خبر داد؛ وعده‌ای که در صورت تحقق می‌تواند بخشی از مشکل قدیمی والیبال ایران در زمینه زیرساخت و امکانات تمرینی را کاهش دهد. وزیر همچنین بر فراهم شدن شرایط مناسب برای تیم ملی در مسیر رقابت‌های پیش‌رو تأکید کرد؛ رقابت‌هایی که برای والیبال ایران صرفا یک تورنمنت دیگر نیست و می‌تواند آغاز مرحله تازه‌ای در مسیر بازسازی تیم ملی باشد.

در سوی دیگر، روبرتو پیاتزا همچنان با نگاهی واقع‌بینانه، اما امیدوارکننده درباره شرایط تیم صحبت می‌کند. سرمربی ایتالیایی تیم ملی معتقد است ایران در لیگ ملت‌ها می‌توانست دو برد دیگر به دست آورد؛ یکی مقابل بلژیک و دیگری برابر ترکیه. با این حال، او عملکرد کلی تیم را مثبت ارزیابی کرده و معتقد است شاگردانش، حتی با وجود تعداد برد کمتر نسبت به فصل قبل، «یک قدم رو به جلو» برداشته‌اند. از نگاه پیاتزا، مساله فقط نتیجه نیست؛ رشد بازیکنان و کیفیت والیبال ارائه‌شده نیز بخشی از مسیری است که باید در ادامه تکمیل شود.

پیاتزا از کمپ اخیر تیم هم رضایت دارد. او گفته بازیکنان در این دوره از آماده‌سازی «کار فوق‌العاده‌ای» انجام داده‌اند و حالا زمان آن است که حاصل این تمرینات در دو مسابقه بزرگ پیش‌رو دیده شود. برای سرمربی تیم ملی، قهرمانی آسیا و بازی‌های آسیایی ادامه همان روندی هستند که در لیگ ملت‌ها آغاز شده و هدف این است که تیم در این دو رویداد، نسخه کامل‌تر و پخته‌تری از خود نشان دهد.

یکی از نکات قابل توجه صحبت‌های پیاتزا، دفاع او از فضای فعلی تیم بود. وقتی از او درباره این ادعا پرسیده شد که بازیکنان بعد از لیگ ملت‌ها اعتمادبه‌نفس لازم برای بردن ندارند، واکنش سرمربی روشن بود: او معتقد است نباید «تحت فشار بودن» را با نداشتن ذهنیت مناسب برای پیروزی یکی دانست. از نظر پیاتزا، مهم این است که بازیکنان اکنون در کنار یکدیگر به خوبی کار می‌کنند و تمرکز آنها باید روی عملکرد آینده باشد، نه اتفاقات گذشته.

تغییر کاپیتان نیز بخشی از همین فضای تازه است. پیاتزا توضیح داده که انتخاب امین اسماعیل‌نژاد پس از یک روند طولانی و با نظرخواهی مخفیانه از بازیکنان انجام شده است. اسماعیل‌نژاد که پس از پشت سر گذاشتن مشکلات فصل گذشته دوباره به تیم ملی بازگشته، حالا یکی از باتجربه‌ترین بازیکنان تیم و چهره‌ای است که کادر فنی روی نقش او حساب ویژه‌ای باز کرده است. خود او نیز پیش از اعزام به قهرمانی آسیا گفته بازیکنان تیم ملی همیشه ۱۰۰ درصد توانشان را می‌گذارند و برای قهرمانی آسیا نیز با تمام توان تلاش خواهند کرد.

حضور دنیامالی در تمرین، از نگاه پیاتزا هم اتفاق مثبتی بود. سرمربی تیم ملی گفت هر زمان وزیر ورزش را می‌بیند خوشحال می‌شود و حضور او را نشانه‌ای از علاقه و انگیزه برای کمک به والیبال می‌داند. به این ترتیب، تمرین دیروز را می‌توان تصویری از تیمی دانست که هنوز زخم‌های لیگ ملت‌ها را پشت سر می‌گذارد، اما نمی‌خواهد در گذشته بماند.

حالا هدف روشن است: قهرمانی آسیا و سپس بازی‌های آسیایی ناگویا. در اردوی تیم ملی، از یک سو حمایت مدیریتی و وعده بهبود زیرساخت‌ها شنیده می‌شود و از سوی دیگر پیاتزا از رشد تیم و یک قدم رو به جلو سخن می‌گوید. فاصله میان این حرف‌ها و واقعیت البته خیلی زود، روی تور مسابقه مشخص خواهد شد؛ جایی که دیگر نه وعده‌های مدیریتی و نه تحلیل‌های فنی، بلکه کیفیت بازی ملی‌پوشان تعیین می‌کند والیبال ایران واقعاً چقدر از روز‌های سخت گذشته فاصله گرفته است. 

اسماعیل‌نژاد: برای قهرمانی آسیا ۱۰۰ درصد تلاش می‌کنیم

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران با اشاره به شرایط سخت این تیم در لیگ ملت‌ها گفت: بازیکنان تیم ملی هیچ‌وقت کم نمی‌گذارند و در قهرمانی آسیا هم ۱۰۰ درصد توان خود را می‌گذاریم و اگر قسمت باشد قهرمان می‌شویم. امین اسماعیل‌نژاد در آخرین روز اردوی تیم ملی والیبال پیش از اعزام به قهرمانی آسیا گفت: یک سال اخیر شرایط و روز‌های سخت به خاطر مصدومیت داشتم، اما خدا را شکر خودم را جمع و جور کردم و الان در خدمت تیم ملی هستم. اسماعیل‌نژاد در مورد انتخاب خود به عنوان کاپیتان تیم ملی والیبال گفت: همه ما بازیکن و سرباز تیم ملی ایران هستیم و دوست داریم ۱۰۰ خود را بگذاریم. الان مسئولیت بیش‌تری گردن من است. تمام توانم را می‌گذارم و امیدوارم به بچه‌ها کمک کنم. او با تکذیب شایعه اختلاف بین خود و علی حاجی‌پور تاکید کرد: شایعه و حرف بیهوده همیشه وجود دارد. در جامعه والیبال چنین چیزی وجود ندارد. ما بیش‌تر از خانواده‌های‌مان همدیگر را می‌بینیم و همه با هم رفیق هستیم. اسماعیل‌نژاد در واکنش به عملکرد ضعیف تیم ملی در لیگ ملت‌ها گفت: ما هم انتظار نداشتیم جنگ شود، چند ماه از والیبال دور شویم و یک باره وارد لیگ ملت‌ها شویم. شرایط جنگ باعث شد انفرادی کار کنیم در حالی که والیبال ورزشی گروهی است. این یکی از دلایل بود. بازیکنان تیم ملی هیچ وقت کم نمی‌گذارند و همیشه ۱۰۰ خود را برای تیم می‌گذارند. مطمئن باشد در آسیایی هم همین کار را می‌کنیم. اگر قسمت باشد قهرمان می‌شویم و قسمت نشود در تورنمنت‌های بعدی تلاش می‌کنیم. کاپیتان تیم ملی والیبال در واکنش به انتقاد از پیاتزا و این که برخی معتقدند باید این مربی عوض شود، گفت: ما بازیکنان در مورد ماندن و نماندن آقای پیاتزا نمی‌توانیم تصمیم بگیریم؛ این تصمیم با فدراسیون است. اما به عنوان یک بازیکن می‌دانم که پیاتزا جزو بهترین‌هاست و اگر تمام توانش را بگذارد از این بیش‌تر پیشرفت می‌کنیم. از طرف یک والیبالیست می‌گویم ایشان جزو بهترین گزینه‌هاست و تیم خیلی پیشرفت می‌کند. 

۱۴ بازیکن پیاتزا برای قهرمانی آسیا

مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۶ و مرحله نخست انتخابی المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس از ۱۳ تا ۲۲ شهریورماه سال جاری در شهر فوکوئوکا ژاپن برگزار می‌شود. دیروز آخرین تمرین تیم ملی والیبال با حضور وزیر ورزش و جوانان و اصحاب رسانه در سالن زنده یاد یزدانی خرم فدراسیون برگزار شد. روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران در حاشیه این تمرین فهرست ۱۴ بازیکن ایران در جام اوفا روسیه و قهرمانی مردان آسیا را اعلام کرد که به قرار زیر است:

عرشیا به‌نژاد، ایلشن داوودی‌پور، سیدعیسی ناصری، محمدنیما باطنی، محمد ولی‌زاده، علی حاجی‌پور، امین اسماعیل‌نژاد، مرتضی شریفی، پوریا حسین‌خانزاده، علی حق‌پرست، اسماعیل مسافر، مبین نصری، محمدرضا حضرت‌پور و حسین حاجی‌کلاته.

گروه بندی کامل مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا ۲۰۲۶ به ترتیب زیر است:

گروه اول: ژاپن، استرالیا، بحرین و عمان

گروه دوم: ایران، چین، هند و نیوزیلند

گروه سوم: قطر، کره جنوبی، چین تایپه و تایلند



۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

شکست تیم ملی والیبال ایران مقابل روسیه در تورنمنت اوفا

نورنیوز- گروه ورزشی: تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه اوفا، مقابل تیم ملی روسیه که در حال حاضر رتبه سوم رنکینگ جهانی را در اختیار دارد، صف‌آرایی کرد. این دیدار که تقابلی جدی برای محک زدن توانایی‌های ملی‌پوشان کشورمان محسوب می‌شد، در نهایت با نتیجه ۳ بر ۱ به سود میزبان قدرتمند خاتمه یافت  نتایج ست‌های این دیدار به شرح زیر رقم خورد:

ست اول: ۲۵ بر ۱۶ به سود روسیه

ست دوم: ۲۵ بر ۲۳ به سود ایران

ست سوم: ۲۵ بر ۲۰ به سود روسیه

ست چهارم: ۲۵ بر ۲۲ به سود روسیه

 


۱ ساعت قبل / سایت جماران

سوال روبرتو پیاتزا از بازیکنان تیم ملی والیبال ایران!

جماران ورزشی؛ روبرتو پیاتزا پس از دیدار ایران و روسیه در جام اوفا، اظهار داشت: این مسابقه را به روش درستی شروع نکردیم. البته شرایط تیم هم عادی نبود زیرا روز گذشته برای تیم ایران خاص بود. شب قبل سفر کردیم و امروز بلافاصله بازی داشتیم، پس شرایط عادی نبود. از سوی دیگر حریف اینجا بود و بازی برایشان ساده‌تر بود.

وی با بیان اینکه تیم ایران در شرایط عادی خود بازی را شروع کرد، تصریح کرد: پس باید بتوانیم از ابتدا بهتر شروع کنیم و این اولین نکته بود. برای دو یا سه موقعیت ساده، نیاز دارم از بازیکنان بازخورد بگیرم که برایشان چه چیزی آسان است و چه چیزی آسان نیست، چون برای من، موقعیت‌های به‌ظاهر ساده مثلاً اواسط ست سوم یا ابتدای ست چهارم و یک بار دیگر در اواسط ست چهارم، موقعیت‌هایی بود که می‌توانستیم در توپ های برگشتی امتیاز بگیریم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران ادامه داد: یادم هست حتی در ست اول سه توپ برگشتی زدیم، در ابتدا نتوانستیم حتی یکی را به امتیاز تبدیل کنیم. سؤال این است که چرا نتوانستیم؟ می‌دانم که من باید به این سئوال جواب دهم اما من باید پاسخ را از بازیکنانم بگیرم، چون آنها همه چیز را برای امتیاز گرفتن دارند. همیشه.

 


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پیاتزا: باید بتوانیم از ابتدا بهتر شروع کنیم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام سایت فدراسیون والیبال، ج

اوفا، اظهار داشت: این مسابقه را به روش درستی شروع نکردیم. البته شرایط تیم هم عادی نبود زیرا روز گذشته برای تیم ایران خاص بود. شب قبل سفر کردیم و امروز بلافاصله بازی داشتیم، پس شرایط عادی نبود. از سوی دیگر حریف اینجا بود و بازی برایشان ساده‌تر بود.

وی با بیان اینکه تیم ایران در شرایط عادی خود بازی را شروع کرد، تصریح کرد: پس باید بتوانیم از ابتدا بهتر شروع کنیم و این اولین نکته بود. برای دو یا سه موقعیت ساده، نیاز دارم از بازیکنان بازخورد بگیرم که برایشان چه چیزی آسان است و چه چیزی آسان نیست، چون برای من، موقعیت‌های به‌ظاهر ساده مثلاً اواسط ست سوم یا ابتدای ست چهارم و یک بار دیگر در اواسط ست چهارم، موقعیت‌هایی بود که می‌توانستیم در توپ های برگشتی امتیاز بگیریم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران ادامه داد: یادم هست حتی در ست اول سه توپ برگشتی زدیم، در ابتدا نتوانستیم حتی یکی را به امتیاز تبدیل کنیم. سؤال این است که چرا نتوانستیم؟ می‌دانم که من باید به این سئوال جواب دهم اما من باید پاسخ را از بازیکنانم بگیرم، چون آنها همه چیز را برای امتیاز گرفتن دارند.

انتهای پیام/




 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
۲۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۱۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۲۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.