قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

کلوب| آمار علیه امیر!

جام جهانی به عنوان آیینه تمام نمای فوتبال در جهان، فرصتی است تا کشورها عیار خود را بسنجند و برای آینده تعیین استراتژی کنند.
 کلوب| آمار علیه امیر!

 بعد از جام جهانی خیلی کشورها تغییراتی را در کادر فنی و یا حتی در فدراسیونهای خود اعمال می‌کنند تا جام جهانی بعدی نتیجه بگیرند. ایران در این جام با سه بازی و سه تساوی بعنوان تیم سوم در مرحله گروهی حذف شد ولی آیا واقعا ما مستحق راهیابی به دور بعدی بودیم؟

 آمار می‌گوید میانگین گل زده در هر بازی جام ۲/۹۶ بوده در حالیکه میانگین گل ما یک بود که فاصله ای معنا دار دارد، میانگین پاس به ازای هر بازی ۹۴۲ بود که نشان دهنده بازی مبتنی بر حفظ توپ تیمها بود. در حالیکه این عدد برای تیم ایران ۳۵۰ پاس بود که بازهم فاصله ای عجیب با دنیا داشت. میانگین شوت به دروازه و شوت در چارچوب به ترتیب ۲۵ و ۸ بود و آمار ما ۱۲ و ۳ که آن هم قابل تامل است. میزان دوندگی به ازای هر بازیکن ۱۰ کیلومتر بود و آمار ایران ۱۰/۴ که در این زمینه ما بعنوان هشتمین تیم دونده، بالاتر از کانادا و هلند و پایین تر از اردن و اسکاتلند قرار گرفته ایم.

 توجه داشته باشید که این آمار برای کل تیم های حاضر در جام است، از اسپانیا قهرمان تا ساحل عاج به عنوان ضعیف ترین تیم جام را شامل می شود. در مقام مقایسه بن تیم های گروه خودمان، قبل جام جهانی تیم ایران با رنکینگ ۲۰ بالاتر از مصر با رنکینگ ۲۹ و نیوزلند با رنکینگ ۸۵ و پایینتر از بلژیک با رنکینگ ۹ بود و باید آن را جداگانه لحاظ کرد.

 آمار علم خشک و بی رحمی است و حقایق را بر ما روشن می کند. استراتژی فدراسیون در حفظ کادر فنی برای هدف کوتاه مدت جام ملتها و هدف بلند مدت جام جهانی ۲۰۳۰ است، در حالیکه آمار شهادت دیگری می دهد! حالا نمایش ما که در کنار نتیجه، برای همه فوتبالی ها مهم است، به کنار!

مسعود تلاشان - باشگاه خبرنگاران آزاد

شما همراهان دست‌به‌قلم خبرورزشی هم می‌توانید برای ارتباط با باشگاه خبرنگاران و ارسال یادداشت، روی این لینک کلیک فرمایید.



۴ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر شد!

مهدی طارمی که فصل گذشته در لیگ یونان به میدان می‌رفت، امروز وارد کشور امارات شد تا مذاکرات خود را با مسئولان باشگاه الوصل دنبال کند.

در روزهای اخیر، رسانه‌های اماراتی از توافق اولیه و نزدیک شدن طارمی به باشگاه الوصل خبر داده بودند. با این حال، قرارداد این بازیکن هنوز به‌صورت رسمی نهایی نشده است.

طارمی قرار است امشب و فردا در دو جلسه مهم با مدیران باشگاه الوصل شرکت کند. در صورت توافق نهایی بر سر بندهای مختلف قرارداد، این مهاجم ایرانی به‌صورت رسمی به الوصل خواهد پیوست.


۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

بمب نقل‌وانتقالات فوتبال ایران در امارات / طارمی برای مذاکره با الوصل وارد دبی شد / دو جلسه سرنوشت‌ساز تا امضای قرارداد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ مهدی طارمی که فصل گذشته در لیگ یونان به میدان می‌رفت، امروز وارد کشور امارات شد تا مذاکرات خود را با مسئولان باشگاه الوصل دنبال کند.

در روزهای اخیر، رسانه‌های اماراتی از توافق اولیه و نزدیک شدن طارمی به باشگاه الوصل خبر داده بودند. با این حال، قرارداد این بازیکن هنوز به‌صورت رسمی نهایی نشده است.

طارمی قرار است امشب و فردا در دو جلسه مهم با مدیران باشگاه الوصل شرکت کند. در صورت توافق نهایی بر سر بندهای مختلف قرارداد، این مهاجم ایرانی به‌صورت رسمی به الوصل خواهد پیوست./تسنیم


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رقیب جدید ایران در جام ملت‌های آسیا!

به گزارش ورزش سه، بادو الزکی، سرمربی ۶۷ ساله مراکشی، روز پنجشنبه با برگزاری یک نشست خبری در امان، پایتخت اردن، رسماً کار خود را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال این کشور آغاز کرد و گفت تلاش خواهد کرد اردن را دست‌کم به مرحله نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ برساند. او تأکید کرد که وعده‌های بزرگی نمی‌دهد و دستاوردها در نشست‌های خبری رقم نمی‌خورند.

الزکی گفت: «هدف ما آماده کردن تیمی قدرتمند و منظم برای رقابت بر سر قهرمانی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ است. با جدیت و روحیه جنگندگی کار خواهیم کرد تا دست‌کم در جمع چهار تیم برتر قرار بگیریم.»

او همچنین تاکید کرد چهار ماه برای آماده‌سازی اردن جهت حضور در جام ملت‌های آسیا کافی است. این تورنمنت ژانویه ۲۰۲۷ در عربستان سعودی برگزار خواهد شد و قرعه‌کشی این رقابت‌ها، اردن، نایب‌قهرمان دوره گذشته، را در گروه دوم در کنار ازبکستان، بحرین و کره شمالی قرار داده است.

الزکی، سومین سرمربی مراکشی متوالی تیم ملی اردن محسوب می‌شود. پیش از او، حسین عموته در سال ۲۰۲۳ هدایت این تیم را بر عهده گرفت و جمال السلامی نیز در سال ۲۰۲۴ به عنوان سرمربی اردن انتخاب شد. عموته موفق شد با «النشامى» برای نخستین بار به فینال جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ برسد و السلامی نیز اردن را به جام جهانی ۲۰۲۶ رساند و همراه این تیم در جام ملت‌های عرب ۲۰۲۵ به فینال رسید.

او تأکید کرد که برای حفظ دستاوردهای مربیان قبلی، توسعه تیم و اضافه کردن ایده‌های جدید به اردن آمده و قرار نیست کار را از صفر آغاز کند. او گفت: «می‌خواهیم تیمی قدرتمند با شخصیت قوی بسازیم.»

سرمربی جدید اردن در پاسخ به سؤالی درباره سبک بازی این تیم در دوران حضورش نیز گفت: «دستاوردها را حفظ می‌کنیم، تیم را توسعه می‌دهیم و ایده‌های جدیدی اضافه خواهیم کرد. به یک سبک خاص متکی نخواهیم بود و با توجه به حریفان و توانایی بازیکنان می‌توانیم تغییراتی ایجاد کنیم.»

او در این نشست خبری با سوال یکی از خبرنگاران اردنی درباره آنچه «از دست رفتن اعتماد هواداران اردنی به مکتب فوتبال مراکش و مربیان مراکشی» مواجه شد و با لحنی کنایه‌آمیز به این سؤال پاسخ داد و گفت: «چه کسی شما را به جام جهانی رساند؟ مکتب فوتبال مراکش دستاوردهای تاریخی برای تیم ملی اردن داشته است.»

الزکی با این جمله اشاره‌ای روشن به نقش کادرهای فنی مراکشی در هدایت تیم ملی اردن و رساندن این تیم به مرحله نهایی جام جهانی داشت.  او در ادامه از دشواری مسابقاتی که تیم ملی اردن پشت سر گذاشته نیز صحبت کرد و با اشاره به رویارویی اردن با تیم‌های قدرتمندی از جمله آرژانتین، اتریش و الجزایر، تأکید کرد که هر یک از این تیم‌ها از تاریخ فوتبالی، تجربه بین‌المللی و بازیکنانی در سطح بالا برخوردار هستند.

او توضیح داد که تیم ملی اتریش پیش از این چندین بار در جام جهانی حضور داشته، در حالی که آرژانتین یکی از قدرت‌های بزرگ فوتبال جهان محسوب می‌شود. او همچنین الجزایر را تیمی دانست که به گفته او، مجموعه‌ای از بازیکنان با توانایی‌های فنی بالا در اختیار دارد. بنابراین، از این منظر، ارزیابی عملکرد تیم ملی اردن نمی‌تواند جدا از سطح و ویژگی‌های حریفانی باشد که این تیم مقابل آنها قرار گرفته است.

وقتی خبرنگار اردنی بار دیگر بر این موضوع تأکید کرد که نتایج اردن «فاجعه‌بار» بوده است، الزکی همچنان بر موضع خود پافشاری کرد. او با یادآوری تعداد حضورهای قبلی اردن در جام جهانی، بار دیگر بر این نکته تأکید داشت که صرف رسیدن به مرحله نهایی جام جهانی برای فوتبال اردن یک اتفاق تاریخی محسوب می‌شود و رویارویی با تیم‌هایی که تجربه بیشتری در این رقابت‌ها دارند، نمی‌تواند تنها بر اساس نتایج مورد ارزیابی قرار بگیرد.

بادو الزکی یکی از بازیکنانی است که بیشترین تعداد بازی ملی را در تاریخ تیم ملی مراکش انجام داده و بین سال‌های ۱۹۷۹ تا ۱۹۹۲، ۷۸ بازی ملی در کارنامه دارد. او در دوران بازی، دوران درخشانی را پشت سر گذاشت و به عنوان دروازه‌بان و کاپیتان تیم ملی مراکش، این تیم را در جام جهانی ۱۹۸۶ همراهی کرد که در آن تورنمنت، مراکش برای نخستین بار به مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی رسید.

الزکی در سال ۱۹۸۶ جایزه بهترین بازیکن سال آفریقا را نیز به دست آورد و دوران موفقی را در باشگاه رئال مایورکا اسپانیا پشت سر گذاشت. او همچنین در چهار دوره جام ملت‌های آفریقا و بازی‌های المپیک ۱۹۸۴ لس‌آنجلس حضور داشت.

او پس از پایان دوران بازی، وارد عرصه مربیگری شد و هدایت چندین باشگاه و تیم ملی را در کشورهای مختلف آفریقا بر عهده گرفت. او در دو مقطع نیز سرمربی تیم ملی مراکش بود؛ نخست بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ و سپس از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶. او در سال ۲۰۰۴ تیم ملی مراکش را به فینال جام ملت‌های آفریقا رساند. زاکی همچنین سابقه هدایت تیم‌های ملی سودان و نیجر را در کارنامه دارد.

در سطح باشگاهی نیز او هدایت تیم‌هایی مانند الوداد کازابلانکا، الفتح رباط، الکواکب مراکش و اتحاد طنجه را بر عهده داشته است.




 شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شروع پر قدرت آرسنال در لیگ برتر - تسنیم

تیم فوتبال آرسنال در نخستین دیدار خود در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر انگلیس به یک برد پر گل دست یافت.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 واکاوی یک سوال میلیون دلاری؛ آیا رأی عدم اعتماد می‌تواند اینفانتینو را از ریاست فیفا برکنار کند؟
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

واکاوی یک سوال میلیون دلاری؛ آیا رأی عدم اعتماد می‌تواند اینفانتینو را از ریاست فیفا برکنار کند؟

با تشدید چالش‌ها برای جانی اینفانتینو، احتمال رأی عدم اعتماد و برکناری رئیس فیفا پیش از انتخابات سال آینده بررسی می‌شود.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.