قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

قهرمان جام جهانی به بارسلونا رسید/ رودری: حضور در این تیم مثل یک رؤیاست +ویدیو

رودری برای حضور در بارسلونا به شهر بارسلون رسید تا به صورت رسمی به آبی و اناری‌ها اضافه شود.
 قهرمان جام جهانی به بارسلونا رسید/ رودری: حضور در این تیم مثل یک رؤیاست +ویدیو

رودری، هافبک اسپانیایی منچسترسیتی بعد از توافق نهایی به شهر بارسلونا رسیده است.

قهرمان جام جهانی پس از ورود به کشورش گفت: «حضور در بارسلونا برای من مثل یک رؤیاست. خیلی خوشحالم که اینجا هستم و بی‌صبرانه منتظرم کنار هم‌تیمی‌هایم قرار بگیرم. حالا وقت کار کردن و ارائه بهترین عملکردم است؛ می‌خواهم برای قهرمانی در لیگ قهرمانان و کسب افتخارات بیشتر با بارسلونا تلاش کنم.»

گفته می‌شود رودری با قراردادی که حدود ۷۶ میلیون یورو ارزش خواهد داشت، قراردادش را با بارسایی‌ها امضا می‌کند.

بیشتر بخوانید: سرانجام توافق کردند؛ رودری به‌زودی در بارسلونا



۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

افزایش احتمال جدایی هافبک هلندی از بارسلونا

پایگاه خبری فوتبالی - فرنکی دی یونگ در شرایطی پیچیده قرار گرفته و احتمال جدایی او از بارسلونا افزایش یافته است؛ هافبک هلندی در ماه‌های اخیر با مشکلاتی در رابطه با هانسی فلیک روبه‌رو شده و همزمان با یک مصدومیت جدی از ناحیه زانو دست‌وپنجه نرم می‌کند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از جرارد رومرو، رابطه میان دی‌یونگ و فلیک در پایان فصل گذشته و ماه‌های اخیر دچار تنش شده است. با این حال، این موضوع از سوی خود دی‌یونگ تایید نشده و او اخیرا ادعاهای مربوط به اختلاف شدید با سرمربی بارسلونا را رد کرده است. فلیک نیز چند روز پیش تاکید کرده بود که رابطه خوبی با این هافبک هلندی دارد و همچنان برای توانایی‌های او ارزش زیادی قائل است.

مشکل اصلی دی‌یونگ در حال حاضر مصدومیت رباط داخلی زانوی راست است؛ آسیبی که در جریان جام جهانی ۲۰۲۶ برای او ایجاد شد و باعث شده شروع فصل جدید را از دست بدهد. شدت مصدومیت به حدی است که احتمال دوری چندماهه مطرح شده و وضعیت درمان او همچنان زیر نظر پزشکان قرار دارد.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های این پرونده، تصمیم دی‌یونگ درباره انجام عمل جراحی است. این بازیکن هنوز درباره جراحی به جمع‌بندی نهایی نرسیده و گفته می‌شود تصمیم خود را تا روشن شدن شرایط آینده‌اش در بارسلونا به تاخیر انداخته است. در همین حال، گزارش‌های اخیر نشان می‌دهند که خود دی‌یونگ از انتشار اخبار نادرست درباره وضعیت جسمانی و رابطه‌اش با باشگاه ناراضی است.

ورود رودری به بارسلونا نیز شرایط را برای دی‌یونگ پیچیده‌تر کرده است. هافبک اسپانیایی در همان پست بازی می‌کند و حضور او رقابت در میانه میدان را افزایش داده است. با این حال، فلیک همچنان می‌تواند پس از بازگشت دی‌یونگ از مصدومیت روی تجربه و توانایی‌های او حساب کند.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

توپ در زمین بالده: به یونایتد برو یا بمان و بجنگ

به گزارش ورزش سه، خورخه مندس در شهر بارسلون دست به کار شده تا تکلیف آینده دو بازیکنش در این باشگاه را مشخص کند. مدیر برنامه سرشناس پرتغالی امروز جمعه با مارک کاسادو و آلخاندرو بالده دیدار کرد تا پیشنهادهای موجود برای هر دو بازیکن را بررسی و درباره آینده آنها تصمیم‌گیری شود.

مندس که پنجشنبه برای نهایی کردن قرارداد ژوائو کانسلو و حضور این مدافع در بارسلونا به مدت چهار سال راهی این شهر شده بود، همان روز با دکو دیداری یک‌ساعته داشت. او امروز سراغ دو بازیکن دیگرش رفت؛ بازیکنانی که شرایطشان در بارسا چندان شبیه هم نیست، اما هر دو در آستانه تصمیمی مهم قرار دارند.

بالده و دردسر بازگشت کانسلو

بازگشت کانسلو شرایط آلخاندرو بالده را پیچیده‌تر کرده است. مدافع 22 ساله‌ای که از هشت سالگی در بارسلونا حضور داشته و همیشه تأکید کرده این باشگاه اولویت اصلی اوست، حالا با واقعیتی تازه مواجه شده است.

کانسلو که فصل گذشته در ترکیب اصلی بارسا به میدان می‌رفت، بار دیگر به این تیم برگشته و این می‌تواند جایگاه بالده را تحت تأثیر قرار دهد.

مندس در این دیدار به بالده اطلاع داده که چند باشگاه به جذب او علاقه‌مند هستند که منچستریونایتد یکی از آنهاست. حالا تصمیم با خود این بازیکن است؛ اینکه در بارسلونا بماند و برای جایگاهش بجنگد یا تجربه‌ای تازه بیرون از باشگاهی را انتخاب کند که بخش بزرگی از زندگی فوتبالی‌اش را در آن گذرانده است. بالده تا سال 2028 با بارسلونا قرارداد دارد.

کاسادو اروپا را به عربستان ترجیح می‌دهد

شرایط مارک کاسادو اما روشن‌تر به نظر می‌رسد. هافبک 22 ساله جایی در برنامه‌های هانسی فلیک برای فصل جدید ندارد و جدایی او از بارسلونا تقریباً قطعی است.

کاسادو که از 13 سالگی، پس از حضور در آکادمی دام، به بارسلونا پیوسته و تا سال 2028 قرارداد دارد، علاقه‌ای به انتقال به فوتبال عربستان ندارد. الهلال و الاهلی برای جذب این بازیکن پیشنهادهایی ارائه کرده‌اند، اما کاسادو با توصیه خانواده‌اش ترجیح می‌دهد فوتبالش را در اروپا ادامه دهد.

میلان، ناتینگهام فارست و بنفیکا از جمله باشگاه‌هایی هستند که شرایط این هافبک را دنبال می‌کنند.

بارسلونا می‌داند فروش کاسادو با مبلغ 40 میلیون یورو که می‌توانست از انتقال او به عربستان به دست بیاید، کار ساده‌ای نیست، اما مدیران این باشگاه ارزش او را حداقل 30 میلیون یورو می‌دانند.

کاسادو تاکنون 75 بازی برای تیم اصلی بارسلونا انجام داده و به تیم ملی بزرگسالان اسپانیا هم رسیده است. به همین دلیل، بارسا امیدوار است در نهایت بتواند از جدایی این محصول آکادمی خود درآمدی قابل توجه به دست آورد.


۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

سفر طارمی به امارات؛ ستاره ایرانی برای مذاکره سفر کرد - پارس فوتبال

مهدی طارمی که فصل گذشته در لیگ یونان به میدان می‌رفت، امروز وارد کشور امارات شد تا مذاکرات خود را با مسئولان باشگاه الوصل دنبال کند.

در روزهای اخیر، رسانه‌های اماراتی از توافق اولیه و نزدیک شدن طارمی به باشگاه الوصل خبر داده بودند. با این حال، قرارداد این بازیکن هنوز به‌صورت رسمی نهایی نشده است.

طارمی قرار است امشب و فردا در دو جلسه مهم با مدیران باشگاه الوصل شرکت کند. در صورت توافق نهایی بر سر بندهای مختلف قرارداد، این مهاجم ایرانی به‌صورت رسمی به الوصل خواهد پیوست.

بیشتر بخوانید: مقصد غیرمنتظره طارمی؛ مهدی با سردار و سعید عزت همبازی می‌شود؟




 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۲۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۱۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.