
دقایقی از نیمه اول مسابقه کوریتیبا و چاپهکوئنسه در برزیل گذشته بود که جاسی، مدافع ۲۹ ساله، در جریان خوشحالی برای گلی که بعدتر آفساید اعلام شد، ناگهان درون تونلی سقوط کرد؛ صحنهای که تماشاگران را بهتزده و همتیمیهایش را نگران کرد.
تصور کنید گلی میزنی، به سمت تابلوهای تبلیغاتی میدوی تا شادیات را با هواداران تقسیم کنی، اما ناگهان زمین زیر پایت خالی میشود و به درون تاریکی سقوط میکنی. این دقیقا همان اتفاقی بود که برای جاسی، مدافع میانی کوریتیبا، در ورزشگاه کوئیتو پریرا رخ داد.
خوشحالی تا عمق زمین؛ کابوس دوگانه
در لحظهای که جاسی تصور میکرد تیمش را دو بر صفر جلو انداخته، از روی تابلوهای تبلیغاتی پرید تا شادی را به اوج برساند، اما غافل از اینکه درست در همان نقطه، تونلی که به رختکن تیم مهمان میرسد باز بوده است. این تونل که معمولا پوشیده است، با نزدیک شدن به پایان نیمه اول توسط عوامل ورزشگاه باز شده بود و جاسی مسافر ناخوانده آن شد.
همتیمیهایش بلافاصله به سمت او دویدند. لحظاتی بعد، مدافع …












