قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

یوفا علیه رئیس فیفا؛ تهدید به شکایت رسمی

یوفا پس از عقب‌نشینی فیفا از طرح جنجالی فروش بخشی از حقوق تجاری جام جهانی، اینفانتینو را به پیگیری حقوقی و شکایت از طریق نهادهای نظارتی تهدید کرد.
 یوفا علیه رئیس فیفا؛ تهدید به شکایت رسمی

اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، را به اقدام حقوقی تهدید کرده است؛ اقدامی که در پی شکست طرح جنجالی او برای تجاری‌سازی بخشی از دارایی‌های فیفا و فروش سهام آن به سرمایه‌گذاران خصوصی مطرح شده است.

بر اساس گزارش فایننشال تایمز، یوفا در نامه‌ای رسمی به اینفانتینو اعلام کرده که «به‌طور جدی در حال بررسی طرح دعوی حقوقی، داوری و همچنین ارائه شکایت به نهادهای نظارتی» درباره پروژه ایجاد شرکت FIFA Forward Enterprise (FFE) است. این شرکت قرار بود حقوق تجاری فیفا را در اختیار بگیرد و با فروش ۲۰ درصد از سهام خود، بیش از ۴ میلیارد دلار سرمایه جذب کند. ارزش این پروژه حدود ۲۰ میلیارد دلار برآورد شده بود.

این طرح که نخستین‌بار هفته گذشته توسط فایننشال تایمز افشا شد، با واکنش منفی گسترده در دنیای فوتبال روبه‌رو شد. در نهایت اینفانتینو روز جمعه عقب‌نشینی کرد و اعلام کرد پروژه FFE متوقف شده و دیگر اجرا نخواهد شد.

این عقب‌نشینی پس از فشارهای فزاینده از سوی یوفا، شماری از فدراسیون‌های فوتبال، سیاستمداران و هواداران صورت گرفت. این چرخش موضع همچنین موقعیت اینفانتینو را در آستانه انتخابات ریاست فیفا در سال آینده با چالش جدی روبه‌رو کرده است.

در نامه یوفا که تاریخ ۳۱ جولای را دارد و به دفتر مرکزی فیفا در زوریخ ارسال شده، از اینفانتینو خواسته شده است تمامی اسناد، مکاتبات و اطلاعات الکترونیکی مرتبط با پروژه FIFA Forward Enterprise را حفظ کند. یوفا هشدار داده هرگونه حذف، تغییر یا از بین بردن این مدارک می‌تواند در صورت آغاز روندهای حقوقی یا نظارتی، تبعات قانونی به همراه داشته باشد.

طبق این گزارش، صندوق سرمایه‌گذاری Thrive Eternal که تحت مدیریت جاشوا کوشنر، سرمایه‌گذار آمریکایی و برادر جرد کوشنر (داماد دونالد ترامپ)، قرار دارد، قرار بود سرمایه‌گذار اصلی این پروژه باشد.

اینفانتینو پیش‌تر وعده داده بود درآمد حاصل از فروش سهام این شرکت برای افزایش کمک‌های مالی به ۲۱۱ فدراسیون عضو فیفا هزینه خواهد شد. او همچنین تأکید کرده بود که اجرای این طرح تنها با رأی و تأیید فدراسیون‌های عضو امکان‌پذیر است.

همچنین بخوانید: زلزله در فیفا؛ مدیران ارشد خواستار استعفای اینفانتینو شدند





 گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)

گل چهارم النصر به الریاض - دقیقه 83

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

شکست تیم ملی والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهارجانبه روسیه، با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی روسیه شد.