قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

استقلالی‌های جدید برگشت می‌خورند؟

دو خرید جوان استقلال ممکن است به دلیل بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه، نیم‌فصل نخست را با پیراهن آلومینیوم اراک پشت سر بگذارند و سپس راهی جمع آبی‌پوشان شوند.
 استقلالی‌های جدید برگشت می‌خورند؟

تیم فوتبال آلومینیوم اراک تمرینات خود را در شهر تهران دنبال می‌کند و برای شرکت در بیست‌وششمین دوره لیگ فوتبال آماده می‌شود.

آلومینیوم که در هفته‌های اخیر تغییرات مدیریتی داشته، با باشگاه استقلال برای فروش دو بازیکن جوان خود یعنی محمد خلیفه و بهرام گودرزی به توافق رسید. این دو بازیکن در روزهای گذشته در تمرینات استقلال حاضر شدند.

در تفاهم‌نامه میان آلومینیوم و استقلال مقرر شده در صورتی که آبی‌ها نتوانند پنجره نقل‌وانتقالاتی خود را قبل از آغاز لیگ برتر باز کنند، خلیفه و گودرزی به مدت نیم‌فصل برای تیم اراکی به میدان می‌روند و سپس به استقلال منتقل می‌شوند.

با توجه به بسته ماندن پنجره استقلال و فاصله کوتاهی که تا شروع لیگ برتر پیش روست، در صورتی که پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال تا پایان هفته جاری (روز ۱۶ مرداد) باز نشود، خریدهای جدید آبی‌ها به آلومینیوم می‌پیوندند. در صورتی که مشکل نقل‌وانتقالاتی استقلال هم برطرف شود، خلیفه و گودرزی از ابتدای فصل برای صدرنشین فصل گذشته لیگ برتر به میدان خواهند رفت.

فصل جدید لیگ برتر فوتبال از روز ۲۳ مرداد آغاز می‌شود و استقلال و آلومینیوم اراک در همین روز، در چارچوب هفته اول رقابت‌ها به ترتیب مقابل مس شهر بابک و استقلال خوزستان صف‌آرایی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال مشخص شد



۲ دقیقه قبل / سایت روزنو

طارمی آماده عقد قراراداد با رقیب آسیایی استقلال

خبرگزاری تسنیم: مهدی طارمی که فصل گذشته در لیگ یونان به میدان می‌رفت، امروز وارد کشور امارات شد تا مذاکرات خود را با مسئولان باشگاه الوصل دنبال کند.

در روزهای اخیر، رسانه‌های اماراتی از توافق اولیه و نزدیک شدن طارمی به باشگاه الوصل خبر داده بودند. با این حال، قرارداد این بازیکن هنوز به‌صورت رسمی نهایی نشده است.

طارمی قرار است امشب و فردا در دو جلسه مهم با مدیران باشگاه الوصل شرکت کند. در صورت توافق نهایی بر سر بندهای مختلف قرارداد، این مهاجم ایرانی به‌صورت رسمی به الوصل خواهد پیوست.

 


۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

استقلال با ۴ تغییر به مصاف سپاهان می‌رود +عکس - پارس فوتبال

تیم استقلال آخرین بار در ورزشگاه نقش جهان اصفهان و در چارچوب هفته دهم لیگ برتر بیست و پنجم در حالی به مصاف سپاهان رفت که هنوز تعدادی از بازیکنان خارجی خود را در اختیار داشت.

استقلال در مصاف تحت هدایت ریکاردو ساپینتو با ترکیب : آنتونیو آدان، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، صالح حردانی، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا (جلال الدین ماشاریپوف -۷۴ (عارف غلامی -۶+۹۰)) – روزبه چشمی، منیر الحدادی، علیرضا کوشکی (اسماعیل قلی‌زاده -۶۶) – یاسر آسانی و داکنز نازون (سعید سحرخیزان -۶۴) به میدان رفت که حالا از آن جمع ۴ نفر دیگر در جمع بازیکنان استقلال حضور ندارند.

آنتونیو آدان همراه با منیر الحدادی و دوکنز نازون سه بازیکن خارجی استقلال بودند که پس از شروع جنگ ۳۹ روزه در صبح روز شنبه نهم اسفند ماه ۱۴۰۴ با حمله آمریکا و اسرائیل به کشورمان از ایران خارج شده و تاکنون به کشورمان برنگشته‌اند.عکس تیمی استقلال در دیدار مقابل سپاهان –  دی ۱۴۰۴

این سه نفر به همراه عارف غلامی یکی از بازیکنانی که از سوی سهراب بختیاری‌زاده از فهرست بازیکنان استقلال کنار گذاشته شد چهار بازیکنی هستند که نسبت به دیگر نفرات حاضر در ترکیب آن روز استقلال حالا دیگر در جمع بازیکنان این تیم حضور ندارند.

یادآور می‌شود؛ گل‌های استقلال در آن دیدار را یاسر آسانی در دقیقه ۱۰ از روی نقطه پنالتی و اسماعیل قلی‌زاده برای استقلال به ثمر رساندند تا آبی‌های تهرانی در اصفهان با نتیجه ۲ بر یک سپاهان را در خانه شکست بدهند.

دیدار تیم‌های استقلال و سپاهان در چارچوب هفته سوم لیگ برتر بیست و ششم یکشنبه اول شهریور از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهر قدس تهران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: تخریب حسین حسینی در آستانه بازی با استقلال


۳۱ دقیقه قبل / سایت برترینها

اولیایی: دارایی‌های استقلال را برگردانید تا ورزشگاه بسازد

خبرآنلاین: سید کاظم اولیایی مدیرعامل پیشین استقلال در روزنامه ایران نوشت: فوتبال حرفه‌ای در دنیا یعنی مشتری‌محوری و وقتی دو تیم حرفه‌ای یک شهر روبه‌روی هم قرار می‌گیرند، در واقع سرمایه‌های فوتبال یک شهر، یعنی هواداران، با یکدیگر روبه‌رو می‌شوند. اما در ایران، به دلیل خصولتی بودن باشگاه‌ها، ضعف در مدیریت‌ ورزشی و برنامه‌ریزی نامناسب فدراسیون که یک مثلث ناکارآمد را ایجاد کرده‌اند، شرایط به‌گونه‌ای پیش می‌رود که تمام افتخار دو تیم آبی و قرمز پایتخت؛ افتخاری که فوتبال کشورمان در تمام دنیا به آن می‌بالد، یعنی حضور ۱۰۰ هزار تماشاگر، در حال از بین رفتن است.

خصولتی بودن باشگاه‌ها و در اختیار بودن ورزشگاه‌ها توسط دولت، مدیران را وادار می‌کند بدون داشتن سخت‌افزار مناسب و درآمد خالص، اقدام به تجهیز استادیوم یا ورزشگاهی نکنند. بنابراین بهتر است ارگان‌های صنعتی دست از مجموعه‌داری بردارند و آن را به بخش خصوصی واگذار کنند تا مسیر جذب هوادار نیز توسط خود باشگاه و با برنامه‌ریزی حرفه‌ای مدیریت شود.

در تمام دنیا، ورزش حرفه‌ای یک صنعت و بستری برای تولید کسب‌وکار و درآمد است و بر اساس باشگاه‌محوری می‌چرخد. اما در کشورمان، خارج از اصل ۴۴ قانون اساسی عمل می‌کنند و باشگاه را تنها به یک مصرف‌کننده تبدیل کرده‌اند.

در حال حاضر نیز سرانه ورزشی تهران حتی نسبت به استان سیستان و بلوچستان کمتر است و پایتخت ایران را از نظر سرانه ورزشی به فقیرترین پایتخت جهان تبدیل کرده‌اند.

باشگاه استقلال امکانات و دارایی‌های زیادی داشته است و اگر بخشی از آن را نیز به این باشگاه بازگردانند، می‌تواند با شراکت بخش خصوصی، مجموعه‌هایی مانند ورزشگاه‌های نقش جهان، تختی و دستگردی را تجهیز کند. حتی در مجموعه ورزشی آزادی، برای ساخت یک استادیوم ۴۰ هزار نفری بانوان خاک‌برداری شده، اما چون حمایتی از آن نمی‌شود، این پروژه رها شده است و حتی تیم‌های تهرانی نیز حاضر به صرف هزینه برای آن نیستند.

در چنین شرایطی است که اعتبار فوتبال کشور زیر سؤال می‌رود و میزبانی‌ها از تیم‌های مطرح، با هزاران هوادار و سرمایه اجتماعی، گرفته می‌شود. بهتر است پیش از آنکه فوتبال و هوادار را از دست بدهیم، دولت فکری به حال خصولتی بودن ورزش کند؛ وگرنه روزی خواهد رسید که دربی ۱۰۰ هزار نفری ما به یک دربی بی‌هیجان با اندک تماشاگر تبدیل شود و تنها در خواب، رویای برگزاری دوباره آن را در تهران ببینیم.




 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید

 سعید دقیقی : دوست داشتم سرمربی استقلال بشوم اما نشد و بوژوویچ را انتخاب کردند
۳۲ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

سعید دقیقی : دوست داشتم سرمربی استقلال بشوم اما نشد و بوژوویچ را انتخاب کردند

سعید دقیقی گفت : دو سه مرتبه بحث حضورم در تیم‌های بزرگ جدی شد. در یکی دو سال گذشته نیز مذاکراتی با استقلال انجام شد.

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.

 آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

توپچی‌ها فصل جدید لیگ برتر را با نمایشی مقتدرانه آغاز کردند و در خانه با سه گل از سد کاونتری گذشتند.

 جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

در صورت نهایی شدن مشمولیت بیرانوند، تراکتور بدون نیاز به جذب گلر جدید، یک دروازه‌بان آماده در اختیار دارد.

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.