
سردار دورسون مهاجم سابق پرسپولیس که به تازگی با امضای قرارداد یک ساله به تیم غازی آنتپ ترکیه پیوسته است پس از پیروزی تیم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان با به ثمر رساندن چهار گل نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
دورسون بلافاصله پس از این برد با رفتن به صفحه رسمی باشگاه پرسپولیس با قرار دادن سه قلب قرمز احساس خوشحالی اش را با هم تیمیهای سابق خود به اشتراک گذاشت تا از این طریق به پرسپولیسیها بگوید همچنان پیگیر اخبار تیم سابقش است.
یادآور میشود؛ تیم پرسپولیس با برد ۴ بر یک مقابل استقلال خوزستان حالا با ۶ گل زده در دو هفته پیاپی و کسب ۶ امتیاز با تفاضل گل برابر با تیم استقلال به خاطر گل زده بیشتر در صدر جدول ردهبندی لیگ برتر قرار گرفته است.
بیشتر بخوانید: لحظه رد شدن تمام توپ از خط دروازه پرسپولیس +عکس کارشناس انگلیسی داوری: گل استقلال خوزستان آفساید بود کامنت احساسی سردار دورسون زیر پست صفحه رسمی باشگاه پرسپولیس
