قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

از شکست و حذف شدن‌های کی‌روش حماسه ساختیم و مربیان ایرانی را در چرخ گوشت انداختیم!

حمید مطهری، سرمربی فولاد، با دفاع از مربیان ایرانی و عملکرد امیر قلعه‌نویی در جام جهانی ۲۰۲۶ گفت فوتبال ایران با مربیان داخلی منصفانه برخورد نمی‌کند.
 از شکست و حذف شدن‌های کی‌روش حماسه ساختیم و مربیان ایرانی را در چرخ گوشت انداختیم!

حمید مطهری، درباره شرایط فولاد خوزستان در آستانه شروع مسابقات لیگ برتر، اهداف تیمش و ... صحبت‌هایی انجام داد که در ادامه می‌خوانید:

فولاد جزو تیم‌هایی بود که تمریناتش را زودتر آغاز کرد. یک ماه در تهران اردو برگزار کردید و چند دیدار تدارکاتی نیز انجام دادید. میزان آماده‌سازی تیم‌تان به حدی رسیده که رضایت شما را جلب کند؟

بله، به شخصه اعتقاد دارم لیگ نه با سوت داوران، بلکه از تمرینات پیش فصل شروع می‌شود؛ به همین خاطر خیلی روی تمرینات آماده سازی پیش فصل حساس هستم. همان طور که اشاره کردید استارت تمرینات خود را زودتر زدیم و اردوی خوبی هم در تهران داشتیم. از این جهت که توانستیم چند بازی تدارکاتی مناسب برابر خیبر خرم آباد، سپاهان اصفهان و استقلال برگزار کنیم. این دیدارها خیلی در شروع فصل به فولاد کمک خواهد کرد.

سپاهان، استقلال و خیبر را چطور دیدید؟

شاید کار درست و حرفه‌ای نباشد که بخواهم درباره حریفان تدارکاتی فولاد صحبت کنم. همه تیم‌ها، کادرفنی و بازیکنان‌شان زحمت می‌کشند و کار می‌کنند که بتوانند در لیگ موفق شوند. برای همه این تیم‌ها احترام زیادی قائل هستم و اصول حرفه‌ای اجازه نمی‌دهد درخصوص حریفان تدارکاتی اظهار نظر کنم.

با توجه به اتفاقات جنوب کشور، آیا اهواز و ورزشگاه شهدای فولاد آماده میزبانی از فولاد هست یا نه؟

قطعا همه اعضای تیم و باشگاه فولاد و البته هواداران روی میزبانی در اهواز حساب کرده‌اند و به چیز دیگری اصلا فکر نمی‌کنیم. در این رابطه هم صحبت خاصی انجام نشده است و انشاءالله در ورزشگاه اختصاصی خودمان میزبان حریفان خواهیم بود.

چه هدف‌گذاری برای لیگ بیست‌وششم کرده‌اید؟

به شخصه آدم کمال گرایی هستم و هدفی برای خود ترسیم کرده‌ایم اما اگر اجازه بدهید فعلا صحبتی نکنم. با شروع لیگ راحت‌تر می‌توان صحبت کرد. بازیکنان زیادی از دست دادیم که برخی از آنها خودشان رفتند و برخی دیگر هم با شیطنت و وسوسه دوستان از فولاد جدا شدند. برای این بازیکنان آرزوی موفقیت می‌کنم. در فصل نقل‌وانتقالات هم به اندازه بضاعت باشگاه خرید کردیم و امیدوارم بازیکنان جدید و قدیمی‌ترها بهترین عملکرد خود را در لیگ بیست‌وششم به نمایش بگذارند.

در حالی که صحبت از جذب امید عالیشاه شده بود، قرارداد وحید امیری تمدید شد.

عالیشاه بازیکن بزرگی است که کاپیتان پرسپولیس بوده و شخصیت بزرگی هم دارد. به هر حال هر سرمربی با دیدگاهی نسبت به خرید بازیکن اقدام می‌کند و شکی هم در توانمندی عالیشاه وجود ندارد. ما هم بر همین اساس و ضرورت‌های تیم فولاد، وحید امیری را حفظ کردیم و این مسئله چیزی از ارزش‌های عالیشاه کم نمی‌کند. او یک بازیکن و از نظر من انسان ارزشمندی است و در ادامه راه برای امید آرزوی موفقیت می‌کنم.

مدتی در تیم ملی حضور داشتید، عملکرد تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ را چطور دیدید؟ راضی کننده بود؟

نقد باید منصفانه باشد. باید ببینیم تیم ملی در چه شرایطی به اردو رفت، چه امکاناتی در اختیار این تیم قرار گرفت یا کدام بازی‌های دوستانه مهم انجام شد. شرایط کشور جنگی بود، لیگ نداشتیم و خیلی شرایط مناسب نبود. خودم همیشه ترجیح می‌دهم نقد توأم با احترام و منطقی انجام بدهم. شاید ادبیات برخی از ملی‌پوشان را نپسندم اما برخی انتقادات هم منصفانه نیست. تیم ملی ایران شاید در شرایط نرمال می‌توانست از گروه خود صعود کند ولی هم امیر قلعه‌نویی و ملی‌پوشان مقداری بدشانسی آوردند. گل شجاع خلیل‌زاده یا مهدی طارمی و آفسایدهای میلیمتری جلوی صعود را گرفت. مگر کارلوس کی‌روش که ۳ دوره همه اختیار تیم ملی ایران در جام‌های جهانی را بر عهده داشت، چه عملکردی داشت؟ از گروه‌مان صعود کردیم؟ متأسفانه همیشه در فوتبال ایران مرغ همسایه غاز بوده و باز هم چنین خواهد بود. از شکست و حذف شدن‌های کارلوس کی‌روش حماسه ساختیم و مربیان ایرانی را در چرخ گوشت انداختیم. این رسم فوتبال ایران است و کاری هم نمی‌توان کرد.

بیشتر بخوانید: غفور جهانی فاش کرد: برای یک تساوی در جام جهانی ۱۹۷۸ پاداش خوبی گرفتیم/ سرمربی تیم ملی یا قلعه‌نویی باشد یا خارجی



۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدافع چپ گل‌گهر دوباره گزینه پرسپولیس شد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، مصدومیت ابوالفضل جلالی موجب شده جذب مدافع چپ به یکی از اولویت‌های پرسپولیس تبدیل شود. تارتار از مدیران باشگاه درخواست کرده است هرچه سریع‌تر یک بازیکن در این پست جذب کنند.

ابوالفضل رزاق‌پور، مدافع چپ فولاد خوزستان، گزینه نخست پرسپولیس محسوب می‌شود. مدیران پرسپولیس طی هفته‌های اخیر چند مرتبه برای جذب این بازیکن با مسئولان فولاد مذاکره کرده‌اند، اما حمید مطهری با جدایی رزاق‌پور مخالفت کرده است. به همین دلیل، انتقال این بازیکن به پرسپولیس با موانع جدی مواجه شده است.

در صورت منتفی شدن حضور رزاق‌پور، امیر جعفری مدافع چپ گل‌گهر، گزینه بعدی مهدی تارتار خواهد بود. جعفری پیش از این نیز در فهرست گزینه‌های پرسپولیس قرار داشت، اما در نهایت با توجه به اینکه پرسپولیس چند بازیکن را از گل‌گهر جذب کرده بود، پروسه جذب او نیمه کاره ماند.

حالا با توجه به مصدومیت جلالی و نیاز پرسپولیس به تقویت سمت چپ خط دفاعی، جعفری بار دیگر به گزینه سرخپوشان تبدیل شده است. قرار است مدیران پرسپولیس مذاکرات خود را با مسئولان گل‌گهر آغاز کنند تا در صورت توافق، این بازیکن را به خدمت بگیرند.




 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.