قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

رسمی| اعلام شماره پیراهن بازیکنان پرسپولیس/ رونمایی از جانشینان جدید اسطوره‌ها/ چند شماره بایگانی شد

شماره پیراهن بازیکنان پرسپولیس برای فصل جدید فوتبال مشخص شد و در این بین بعضی جابه‌جایی‌ها جلب توجه می‌کند.
 رسمی| اعلام شماره پیراهن بازیکنان پرسپولیس/ رونمایی از جانشینان جدید اسطوره‌ها/ چند شماره بایگانی شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان ایران آخرین مراحل آماده‌سازی برای شروع فصل جدید را پشت سر می‌گذارند و شماره پیراهن‌ها برای رقابت‌های پیش رو مشخص شده است.

در این بین، چند شماره پیراهن طبق رسومی که از قبل بود در بایگانی قرار دارد. معروف‌ترین آن ها شماره ۲۴ است که به کاپیتان فقید تیم، هادی نوروزی اختصاص داشت و دارد.

شماره ۱۲ نیز به نشانه احترام به جایگاه هواداران به عنوان یار دوازدهم و نقش مهمی که حمایت ایشان در موفقیت‌های تیم دارد در فهرست شماره‌های مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

تکلیف شماره یک که از قبل مشخص بود ولی شماره ۲ که به امید عالیشاه تعلق داشت و زمانی چهره‌هایی چون ابراهیم آشتیانی، کاظم سیدعلیخانی، محراب شاهرخی و مهدی مهدوی کیا آن را به تن کرده‌اند تا این جا بر تن بازیکنی ننشسته است.

از بازیکنان جدید ابوالفضل جلالی شماره ۳ را به تن خواهد داشت.

مهدی زارع شماره ۴ را به خود اختصاص داده است. شماره ای که زمانی بر تن زنده‌یاد حمید جاسمیان، مرتضی فنونی زاده، سیدجلال حسینی، بهروز رهبری فرد، یحیی گل محمدی و مسیح مسیح نیا بود و سال قبل میلاد محمدی آن را به تن می‌کرد.

شماره ۷ که بیش از همه با نام اسطوره فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس، علی پروین، شناخته می‌شود و برای چند سال بر تن سروش رفیعی بود، به محمد عمری رسید.

و اما شماره ۸ را مهدی تیکدری بر تن خواهد داشت. این پیراهن در فصل گذشته در اختیار پورعلی گنجی بود. این شماره در پرسپولیس بر تن بازیکنان خاصی بوده است که بسیاری از آن ها توانایی تغییر جریان بازی را داشتند و به نظر اکنون هم بر تن خوب بازیکنی نشسته است. حسین کلانی، ناصر محمد خانی و مجتبی محرمی از چهره‌های اسطوره‌ای باشگاه بوده‌اند که این پیراهن را به تن کرده اند.

محمد مهدی محبی هم شماره ۱۰ را به خود اختصاص داده است که سال قبل به میلاد سرلک اختصاص داشت. همایون بهزادی و علی دایی از نامدارترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران هستند که این پیراهن پرسپولیس را به تن کرده‌اند.

ایگور سرگیف نیز پیراهن شماره ۱۱ را به تن می‌کند که فصل قبل بر تن فرشاد احمدزاده بود.

از میان شماره‌های مهمی که خالی مانده‌اند باید به موارد زیر اشاره کرد؛

شماره ۱۴ که روزگاری بر تن چهره‌هایی چون محمود خوردبین، اسماعیل حاج رحیمی پور و ضیاء عربشاهی بود.

شماره ۱۶ که آن را با رضا شاهرودی و محمدحسن انصاریفرد، گلزن قهرمانی پرسپولیس در آسیا، می‌شناسیم.

شماره ۱۷ که فرشاد پیوس گلزن برتر تاریخ باشگاه آن را به تن داشت.

شماره ۱۹ که بر تن چهره‌هایی چون محمد مایلی‌کهن و وحید امیری بود.

مجید عیدی شماره ۲۰ را برداشته که آن را هم مهدی مهدوی‌کیا به تن کرده بود و البته محسن عاشوری یکی از بهترین پاسورها و گل‌سازهای پرسپولیس از دهه ۶۰، آن را می‌پوشید.

پوریا شهرآبادی دیگر بازیکن جدید پرسپولیس نیز با شماره ۲۱ در میادین حضور پیدا خواهد کرد.

و اما فهرست شماره پیراهن بازیکنان پرسپولیس به شرح زیر خواهد بود؛

پیام نیازمند ۱

ابوالفضل جلالی ۳

مهدی زارع ۴

حسین ابرقویی ۵

محمدحسین کنعانی زادگان ۶

محمد عمری ۷

مهدی تیکدری ۸

علی علیپور ۹

محمدمهدی محبی ۱۰

ایگور سرگیف ۱۱

علیرضا عنایت زاده ۱۴

مجید عیدی ۲۰

پوریا شهرآبادی ۲۱

امیررضا رفیعی ۲۲

تیوی بیفوما ۲۳

دنیل گرا ۳۳

امیرحسین محمودی ۳۴

یعقوب براجعه ۳۷

محمدحسین صادقی ۴۵

پویا اسمی ۶۳

پویا پورعلی ۶۶

اوستون ارونوف ۷۰

علیرضا همایی فرد ۷۴

محمد خدابنده لو ۷۷

یاسین سلمانی ۸۰

مارکو باکیچ ۸۸

محمد گندمی ۹۵

پوریا لطیفی‌فر ۹۹

بیشتر بخوانید: محسن مسلمان رسماً به پرسپولیس پیوست/ بازگشت مهندس به جمع سرخ‌ها +عکس



۳ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

انتقال معامله‌گری از پرسپولیس به ملوان

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن فصل گذشته پرسپولیس به عضویت ملوان درآمد.

به گزارش فوتبالی، با اعلام رسمی باشگاه ملوان بندانزلی، مدافع چپ تیم پرسپولیس به این تیم شمالی میوست.

فرزین معامله‌گری بازیکن قرمزهای تهران، به عنوان بازیکن سرباز راهی تیم ملوان شد تا در فصل جدید لیگ برتر در جمع شاگردان مازیار زارع حضور داشته باشد.

معامله‌گری ۲۲ ساله سابقه بازی در تیم امید ایران، شمس‌آذر قزوین و صنعت نفت آبادان را هم دارد.

تیم ملوان روز دوشنبه دوم شهریور در چارچوب هفته سوم میزبان فجرسپاسی است و سپس روز شنبه ۷ شهریور در تهران به مصاف پرسپولیس می‌رود.


۲۰ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

سوال روز؛ جلالی دربی را از دست داد؟

پایگاه خبری فوتبالی- ظاهرا بازیکن پرسپولیس برای مدتی قادر به همراهی این تیم نیست.

پایگاه خبری فوتبالی، ابوالفضل جلالی پس از یک فصل پرانتقاد در استقلال، به پرسپولیس رفت تا یکی از جنجالی‌های فوتبال ایران در فصل نقل و انتقالات تابستانی باشد و خودش را به عنوان یک یاغی مطرح کند.

اما این بازیکن خیلی زود و در جریان بازی هفته دوم مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد تا برای مدتی از مستطیل سبز دور باشد.

گفته می‌شود مدافع چپ پرسپولیس برای رسیدن به شرایط مسابقه حداقل به ۲ هفته زمان نیاز دارد و به همین خاطر غایب بازی‌های هفته سوم و چهارم مقابل تراکتور و ملوان خواهد بود.

باتوجه به این مساله، ممکن است جلالی برای سومین بازی یعنی دربی تهران در هفته پنجم به شرایط ایده‌آل نرسد و مهدی تارتار که معمولا به بازیکنان آماده در تمرینات تیمش بازی می‌دهد، روی او ریسک نکند.

هرچند که کادرپزشکی قرمزهای تهران در تلاش است تا این بازیکن برای تقابل با استقلال به آمادگی لازم برسد.

به این ترتیب وضعیت جلالی برای حضور در دربی تهران، مشخص نیست. باید دید تا روز برگزاری دربی روند درمانی او چگونه پیش می‌رود و آیا از نظر بدنی شرایط حضور در دربی را  را پیدا می‌کند یا نه.


۴۲ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز جمعه 30 مرداد

نورنیوز-گروه ورزشی : علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، با تصمیم این باشگاه و به صورت قرضی راهی مس شهر بابک شد تا فصل آینده را در این تیم سپری کند. این انتقال در شرایطی انجام شده که عنایت‌زاده در سه فصل گذشته در مجموع ۱۱ بازی با پیراهن پرسپولیس انجام داده و یک گل نیز به ثمر رسانده است.

عنایت‌زاده که مازندرانی محصول آکادمی پرسپولیس است، سه سال پیش به یم بزرگسالان پرسپولیس پیوست و در این مدت با حضور در فهرست تیم اصلی، تجربه بیشتری را به دست آورد. شرایط موجود در خط میانی پرسپولیس و رقابت با بازیکنان باتجربه باعث شده بود احتمال حضور او در ترکیب اصلی این تیم در فصل جدید نیز چندان زیاد نباشد و در نهایت تصمیم به جدایی قرضی گرفته شود.

هدف از این انتقال، فراهم کردن شرایطی است که عنایت‌زاده بتواند در یک فصل کامل فرصت بیشتری برای بازی پیدا کند و با تجربه بالاتری به پرسپولیس بازگردد. حضور مستمر در مسابقات رسمی برای این هافبک جوان می‌تواند فرصت مناسبی باشد تا از شرایطی که در پرسپولیس کمتر برایش فراهم شده، یعنی بازی مداوم و قرار گرفتن در فشار مسابقات، بهره ببرد.

عنایت‌زاده در حال حاضر قراردادی بلندمدت با پرسپولیس دارد که تا تابستان ۱۴۰۷ اعتبار خواهد داشت و فصل آینده نیز با پایان دوران حضور قرضی‌اش در مس شهر بابک، به پرسپولیس بازخواهد گشت. با این نکته که دوباره در سهمیه زیر ۲۵ سال این تیم قرار می‌گیرد و باید برای حضور در فهرست اصلی، رقابت جدی‌تری با سایر هافبک‌ها داشته باشد.




 باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است

باشگاه الوحده امارات اعلام کرد که محمد قربانی در آستانه جدایی از این تیم است.

 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!

 تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان
۲۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر، با نتیجه ۴ بر یک از سد استقلال خوزستان عبور کرد و با ۶ امتیاز به صدر جدول صعود کرد.

 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۲۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.