قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

آخرین خبر از وضعیت امیر قلعه‌نویی در تیم ملی؛ رأی اعتماد سرنوشت‌ساز!

اگر امیر قلعه‌نویی قرار است دوباره هدایت تیم ملی را بر عهده بگیرد، این بار دیگر هیچ بهانه‌ای برای قهرمان نشدن در آسیا وجود ندارد.
 آخرین خبر از وضعیت امیر قلعه‌نویی در تیم ملی؛ رأی اعتماد سرنوشت‌ساز!

از آخرین جلسه هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای تعیین تکلیف نیمکت تیم ملی، به اندازه کافی گذشته است. آخرین خبر این بود که در نشست بعدی، سرانجام مشخص خواهد شد امیر قلعه‌نویی در تیم ملی ماندنی است یا خیر.

با این حال، هنوز خبری از آن جلسه نهایی نیست؛ هرچند شواهد و گمانه‌زنی‌ها بیش از هر زمان دیگری از ادامه همکاری فدراسیون با قلعه‌نویی حکایت دارند. واقعیت هم این است که در فاصله نه‌چندان زیاد تا جام ملت‌های آسیا، کمتر مربی شناخته‌شده‌ای حاضر می‌شود هدایت تیم ملی ایران را بر عهده بگیرد.

دلیلش روشن است. هر مربی ایرانی یا خارجی که امروز روی نیمکت تیم ملی بنشیند، خوب می‌داند که دیگر هیچ نتیجه‌ای جز قهرمانی آسیا از سوی افکار عمومی پذیرفته نخواهد شد.

این مسئولیت، سنگین است؛ اما سنگینی آن، از منطق مطالبه مردم کم نمی‌کند. ۵۰ سال از آخرین قهرمانی ایران در جام ملت‌های آسیا می‌گذرد. در این مدت، مربیان داخلی و خارجی یکی پس از دیگری آمدند و رفتند، اما هیچ‌کدام نتوانستند این طلسم را بشکنند.

خود امیر قلعه‌نویی نیز دو بار در جام ملت‌های آسیا هدایت تیم ملی را بر عهده داشته و هر دو بار، تیم ملی با حذف مسابقات را ترک کرده است. بنابراین اگر هیئت‌رئیسه فدراسیون بار دیگر به ادامه همکاری با قلعه‌نویی رأی اعتماد بدهد، این تصمیم باید یک پیام روشن هم داشته باشد؛ این آخرین فرصت است.

دیگر نه کمبود بازی تدارکاتی، نه کیفیت زمین، نه برنامه‌ریزی، نه داوری و نه هیچ عامل دیگری نمی‌تواند بهانه‌ای برای ناکامی باشد. اگر قرار است امیر قلعه‌نویی دوباره روی نیمکت تیم ملی بنشیند، تنها یک مأموریت دارد؛ پایان دادن به نیم‌قرن انتظار فوتبال ایران.

هر نتیجه‌ای غیر از قهرمانی، یعنی ادامه همان چرخه‌ای که سال‌هاست فوتبال ایران را از رسیدن به مهم‌ترین هدفش دور نگه داشته است.

در همین ارتباط:ویدیو| قلعه‌نویی تحت فشار گفت ایثار کردم!




 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

ترابزون‌اسپور به دنبال یک بمب نقل‌وانتقالاتی دیگر است و در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات، کریم بنزما می‌تواند در کنار محمد صلاح خط حمله این تیم را تشکیل دهد.

 واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان از کارهای بزرگ تیمش در این فصل گفت.

 دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند

دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند

پیشکسوت استقلال گفت: نساجی تیم پرطرفداری است و در خانه خودش دنبال کسب حداکثر امتیاز بود، اما استقلال توانست از این بازی سخت ۳ امتیاز بگیرد و فعلاً خودش را به عنوان یک مدعی نشان داده است.

 ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

سرمربی، سرپرست و عضو سابق هیئت مدیره استقلال امروز مهمان ورزش سه لایو بود و ادعایی جالب توجه و تا حدودی جنجالی در خصوص سیدحسین حسینی مطرح کرد؛ ادعایی که شنیدنش خالی از لطف نیست.

 هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

مهاجم بایرن مونیخ جایزه بهترین گلزن لیگوهای اروپایی در فصل ۲۶-۲۰۲۵ را دریافت کرد.

 دختر وزنه‌بردار مدال‌آور ایران در آسیا: می‌دانم راه سختی دارم اما فقط به مدال المپیک فکر می‌کنم

دختر وزنه‌بردار مدال‌آور ایران در آسیا: می‌دانم راه سختی دارم اما فقط به مدال المپیک فکر می‌کنم

ملی پوش وزنه برداری زنان ایران می گوید با وجود آنکه مسیر دشواری برای رسیدن به بالاترین موفقیت ورزشی یعنی مدال المپیک وجود دارد اما تمام تلاش خود را برای رسیدن به این افتخار انجام می‌دهد.

 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.