
فران تورس رسماً به دوران حضور چهار سال و نیمه خود در بارسلونا پایان داد و پس از امضای قراردادی پنجساله با پاریسنژرمن، تا سال ۲۰۳۱ بازیکن این باشگاه فرانسوی خواهد بود.
مهاجم اسپانیایی با انتشار ویدیویی احساسی در اینستاگرام، تعدادی از خاطرهانگیزترین لحظات خود با پیراهن بارسلونا را به تصویر کشید و درباره دوران حضورش در این تیم صحبت کرد.
تورس که در ژانویه ۲۰۲۲ از منچسترسیتی به بارسلونا پیوست، از تجربه حضور در این باشگاه و تأثیری که این دوران بر زندگی حرفهای و شخصیاش گذاشت، گفت: «قبل از هر چیز، میخواهم بابت همه چیز از شما تشکر کنم. پوشیدن این پیراهن برای من افتخار بزرگی بود. اتفاقاتی که در این چهار سال و نیم در بارسا تجربه کردم، باعث شد هم به بازیکن بهتری تبدیل شوم و هم انسان بهتری.» سه قهرمانی لالیگا و هفت جام با بارسا
تورس در ادامه تأکید کرد که بارسلونا در این سالها برای او چیزی فراتر از یک باشگاه بوده است. او گفت: «در این مدت، بارسلونا خانه من بود. وقتی به اینجا آمدم، قول دادم تمام توانم را بگذارم و همیشه برای رسیدن به همین هدف تلاش کردم؛ کمک به تیم و رساندن بارسا به جایگاهی که شایسته آن است؛ یعنی بالاترین سطح.»
تورس در دوران حضورش در بارسلونا سه بار قهرمان لالیگا، سه بار قهرمان سوپرجام اسپانیا و …











