قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

تپه «علی الطاهر» در جنوب لبنان؛ کانون جدید تنش و جنگ اراده‌ها میان حزب‌الله و رژیم اسرائیل

یک منبع نظامی صهیونیست اعلام کرده است که جنگی از روی تدبیر و اراده میان رزمندگان حزب‌الله و فرماندهی لشکر شمال ارتش اشغالگر پیرامون این تپه در جریان است.
 تپه «علی الطاهر» در جنوب لبنان؛ کانون جدید تنش و جنگ اراده‌ها میان حزب‌الله و رژیم اسرائیل

جوان آنلاین: به نقل از شبکه خبری قدس، پایگاه خبری عبری‌زبان «واللا» اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی طی چند هفته اخیر از افزایش رویارویی میان رزمندگان حزب‌الله و نظامیان اشغالگر در پیرامون تپه «علی الطاهر» در جنوب لبنان خبر داده و یک منبع نظامی صهیونیست اعلام کرده است که جنگی از روی تدبیر و اراده میان رزمندگان حزب‌الله و فرماندهی لشکر شمال ارتش اشغالگر پیرامون این تپه در جریان است.

به گزارش ایرنا، این منبع نظامی افزود که حزب‌الله به رصد نظامیان اشغالگر و تلاش برای شناسایی مواضع استقرار آنها و انتظار برای تحرکاتشان جهت حمله به آنان می‌پردازد؛ چنان‌که بامداد روز شنبه نیز گروهی از نظامیان با یک فروند پهپاد هدف قرار گرفتند که به زخمی شدن سه نظامی با جراحات وخیم منجر شد.

پایگاه عبری تاکید کرد که در حالی که ارتش اشغالگر در تلاش برای یافتن محل تونل‌های حزب‌الله در منطقه است این جنبش همچنین تلاش می‌کند تا غذا و مایحتاج رزمندگان مستقر در تونل‌های زیرزمینی را تامین کند.

در شرایطی که ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال تثبیت نقاط پیشروی خود پس از رسیدن به پیرامون قلعه تاریخی «الشقیف» است، ارتفاعات «علی الطاهر» و محیط جغرافیایی مرتبط با آن به عنوان یک گره استراتژیک و سرنوشت‌ساز برجسته شده که مقاومت در حال نبردی برای جلوگیری از سقوط آن است؛ امری که نشان‌دهنده تحولی چشمگیر در محاسبات میدانی و ترسیم معادلات جدید در درگیری‌هاست.

اهمیت نظامی و جغرافیایی تپه علی الطاهر ناشی از جایگاه آن به عنوان بخش اساسی از شبکه ارتفاعات مشرف بر بخش شرقی جنوب لبنان است.

این تپه که از اشراف بر ارتفاعات سر به فلک کشیده برخوردار است، به هر کس که بر آن تسلط داشته باشد، مزیت اشراف کامل آتش و نظارت بصری بر مساحتی وسیع شامل دشت مرجعیون و شهرک الخیام، در کنار کنترل شبکه راه‌ها و محور‌های نظامی پیونددهنده شهرک‌های مرزی به یکدیگر را اعطا می‌کند.

کنترل نیرو‌های اشغالگر بر این قله به معنای دستیابی یک نقطه دیده‌بانی و استقرار پیشرفته و بلندمدت است که عمق اراضی لبنان را تحت اشراف آنها قرار می‌دهد و این اشراف فقط به نوار مرزی محدود نمی‌شود؛ امری که برتری اطلاعاتی و میدانی دائمی برای اشغالگران به همراه خواهد داشت.

این تحول میدانی با مفهوم گسترده‌تری که اشغالگران به دنبال تحقق …



 یمن: تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله بیانگر شکست نظامی اسرائیل است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

یمن: تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله بیانگر شکست نظامی اسرائیل است

وزارت خارجه یمن تاکید کرد که تحریم‌های خصمانه آمریکا علیه حزب‌الله شکست نظامی اسرائیل را ثابت می‌کند.

 اعلام شرط سوریه برای مذاکره با اسرائیل
۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

اعلام شرط سوریه برای مذاکره با اسرائیل

وزیر امور خارجه سوریه با اعلام احتمال ازسرگیری قریب‌الوقوع مذاکرات با اسرائیل، تأکید کرد که دمشق در شرایط کنونی به این رژیم اعتماد ندارد و اولویت اصلی سوریه،...

 آمریکا همیشه به دوستانش خیانت کرده
۲۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

آمریکا همیشه به دوستانش خیانت کرده

k: خاورمیانه | ایالات متحده آمریکا | واشنگتن | ویتنام | امریکا | افغانستان | رژیم صهیونیستی | ایالات متحده امریکا | ایالات‌متحده آمریکا | آمریکا

 شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۲۰ نفر رسید
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۲۰ نفر رسید

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در شبانه روز گذشته ۶ شهید و زخمی به بیمارستان‌های این منطقه منتقل شدند.

 گزارش الجزیره از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

گزارش الجزیره از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری

ارتش رژیم صهیونیستی از وقوع عملیاتی با سلاح سرد در منطقه الاغوار در شرق کرانه باختری خبر داد که طی آن یک صهیونیست زخمی شد. رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند عامل این عملیات پس از حادثه از محل گریخته است.



تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
سایت فرارو

تیپ متفاوت امیر قطر در یک کافه

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.
از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟
سایت اطلاعات آنلاین

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد.
جابه‌جائی در میدان - همدلی
روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ خبرداده اما حرف‌های [ ]