قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

در انتظار درخشش رشته‌های مدال‌آور

دبیرکل کمیته ملی المپیک با حضور در اردوی تیم‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی آیچی – ناگویا ۲۰۲۶ از نزدیک تلاش ملی‌پوشان و کادرفنی تیم‌های ملی را نظاره کرد و پا...
 در انتظار درخشش رشته‌های مدال‌آور

جوان آنلاین: دبیرکل کمیته ملی المپیک با حضور در اردوی تیم‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی آیچی – ناگویا ۲۰۲۶ از نزدیک تلاش ملی‌پوشان و کادرفنی تیم‌های ملی را نظاره کرد و پای درد دل‌هایشان نشست. 

بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۸ شهریورماه آغاز خواهد شد و مهدی علی‌نژاد برای اطلاع از وضعیت تیم‌های اعزامی، به اردو‌ها سر می‌زند و بر حمایت همه‌جانبه کمیته ملی المپیک از ورزشکاران تأکید می‌کند. 

 هدف تکواندو

پیام خانلرخانی در حضور علی‌نژاد از تلاش مضاعف برای درخشش در بازی‌های ناگویا و همچنین کسب سهمیه بازی‌های المپیک لس‌آنجلس صحبت کرد. سرمربی تیم ملی تکواندو مردان با اشاره به روند آماده‌سازی هوگوپوشان اظهار داشت: «پیش از اعزام به ناگویا، مسابقات پرزیدنت‌کاپ پاکستان را در پیش داریم که ۳۰ امتیاز برای رنکینگ المپیک دارد. پس از آن گرندپری کره‌جنوبی و همچنین گرندپری قزاقستان برگزار خواهد شد که ارزش امتیازی بالایی دارند و نقش مهمی در مسیر کسب سهمیه المپیک ایفا می‌کنند. برنامه‌های تیم ملی تنها به بازی‌های آسیایی محدود نمی‌شود. هدف کوتاه‌مدت ما کسب بهترین نتیجه در ناگویاست، اما در کنار آن باید امتیازات لازم برای حضور موفق در المپیک را نیز به دست بیاوریم تا از کورس رقابت عقب نمانیم.»

 تفکر حرفه‌ای بسکتبالیست‌ها

رئیس فدراسیون بسکتبال به تفکر حرفه‌ای بسکتبالیست‌ها و تلاش برای دفاع از اعتبار ورزش ایران اشاره کرد. تیم‌های ملی پنج نفره، سه نفره مردان و سه نفره زنان، نمایندگان بسکتبال کشورمان در بازی‌های ناگویا ۲۰۲۶ خواهند بود. جواد داوری بر ظرفیت بسکتبال برای کسب مدال تأکید کرد: «فدراسیون تلاش کرده است هیچ خللی در روند آماده‌سازی تیم‌ها ایجاد نشود و در صورت بروز مشکلات، با برگزاری اردو‌ها و مسابقات تدارکاتی مناسب، شرایط مطلوب برای ملی‌پوشان فراهم شود. همه اعضای تیم‌های ملی با تفکری حرفه‌ای و بدون هیچ چشم‌داشتی در حال تلاش هستند و هدف مشترک همه، کسب بهترین نتایج و به اهتزاز درآوردن پرچم ایران در بازی‌های آسیایی است. بسکتبال ایران همچنان یکی از قدرت‌های شناخته شده آسیاست و تیم پنج نفره مردان، تیم سه نفره مردان و تیم سه نفره بانوان همگی از ظرفیت کسب نتایج خوب برخوردار هستند.»

 جوانگرایی ووشو

امیر صدیقی، رئیس فدراسیون ووشو در مراسم بازدید دبیرکل کمیته، …



 در جوار حرم امام رضا(ع)؛ اهدای پرچم متبرک شده ایران به کاروان اعزامی ناگویا - پارس فوتبال
۲۱ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

در جوار حرم امام رضا(ع)؛ اهدای پرچم متبرک شده ایران به کاروان اعزامی ناگویا - پارس فوتبال

پرچم ایران ضمن تبرک به ضریح امام هشتم(ع) در جوار مزار رهبر فقید و شهید انقلاب به پرچمداران کاروان ورزشی اعزامی به بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ آیچی ناگویا اهدا شد.

 بدرقه پرچمداران کاروان «فرشته‌های میناب» در رواق دارالذکر
۳۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

بدرقه پرچمداران کاروان «فرشته‌های میناب» در رواق دارالذکر

پرچم ایران ضمن تبرک به ضریح امام هشتم (ع) در جوار مزار رهبر فقید و شهید انقلاب به پرچمداران کاروان ورزشی اعزامی به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی ناگویا اهدا شد.

 بیرانوند تکذیب کرد: با تیم ملی به ناگویا نمی‌روم - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

بیرانوند تکذیب کرد: با تیم ملی به ناگویا نمی‌روم - پارس فوتبال

علیرضا بیرانوند سنگربان تیم ملی و تراکتور، تیم امید را در بازی‌های آسیایی همراهی نخواهد کرد.

 اسامی 23 بازیکن تیم فوتبال امید ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا - تسنیم
۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اسامی 23 بازیکن تیم فوتبال امید ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا - تسنیم

فهرست تیم امید ایران برای بازی‌های آسیایی با 23 بازیکن ثبت شده است.

 فهرست بازیکنان تیم ملی امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

فهرست بازیکنان تیم ملی امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد

کادرفنی تیم ملی امید لیست نهایی بازیکنان برای حضور در رقابت های آسیایی ناگویا 2026 را اعلام کرد.