قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

سکوی نخست آسیا، هدف مشترک وزیر کبدی و کوراش

زمان زیادی تا آغاز بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا باقی نمانده است. مسابقاتی که از ۲۸ شهریورماه با حضور ورزشکارانی از ۴۵ کشور آسیایی برگزار می‌شود
 سکوی نخست آسیا، هدف مشترک وزیر کبدی و کوراش

جوان آنلاین: زمان زیادی تا آغاز بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا باقی نمانده است. مسابقاتی که از ۲۸ شهریورماه با حضور ورزشکارانی از ۴۵ کشور آسیایی برگزار می‌شود و قرار است ۱۶ روز برای کسب مدال و سکو با یکدیگر به رقابت بپردازند. رقابت حائز اهمیتی که وزیر ورزش را بر آن داشته تا طی روز‌های گذشته زمان زیادی از وقت خود را صرف بازدید از اردوی تیم‌هایی کند که این روز‌ها خود را برای حضوری پرقدرت در ناگویا آماده می‌کنند، رشته‌هایی، چون کبدی و کوراش که آخرین میزبانان دنیامالی و معاونینش بودند. 

بازدید از اردوی تیم‌هایی که قرار است عازم ناگویا شوند، اما صرفاً به سرکشی از روند آماده‌سازی آنها محدود نمی‌شود و پیام روشنی برای ملی‌پوشان دارد، چراکه دنیامالی در گپ‌وگفتی که با ملی‌پوشان رشته‌های مختلف از جمله کبدی و کوراش داشته به طور جدی تأکید کرده که دیگر تنها به حضور روی سکو فکر نمی‌کند و هدف کسب بیشترین مدال طلا و ثبت بهترین عملکرد تاریخ ایران پس از انقلاب در بازی‌های آسیایی است. 

در همین راستا، دنیامالی در بازدیدی که از اردوی تیم‌ملی کبدی داشت، این رشته را یکی از ستون‌های مدال‌آوری ایران در بازی‌های آسیایی خواند و با اشاره به رشد کبدی در کشور‌های شرق آسیا تأکید کرد مأموریت تیم‌های ملی زنان و مردان ایران در این رقابت‌ها کسب مدال طلاست: «همانطور که در جاکارتا هر دو تیم با تکیه زدن بر سکوی نخست به کار خود خاتمه دادند، انتظار وزارت ورزش در ناگویا نیز تکرار همین موفقیت است.»

اورسجی، رئیس فدراسیون کبدی هم در راستای هدفی که وزیر ورزش بر عملی شدن آن تأکید داشت، از برگزاری ۹ مرحله اردوی فشرده و در پیش بودن سه مرحله اردوی دیگر تا آغاز بازی‌های آسیایی خبر داد. او با اشاره به حضور فاضل اتراچالی در پنجمین دوره بازی‌های آسیایی، این ملی‌پوش را نمادی از ثبات و افتخارآفرینی کبدی ایران دانست و هدف اصلی این فدراسیون را کسب مدال طلا برای کاروان 

ایران خواند. 

کوراش یکی دیگر از رشته‌های ورزشی بود که وزیر ورزش روز دوشنبه از اردوی آن بازدید کرد. رشته‌ای که هدایت تیم ملی مردان آن را الیاس علی‌اکبری، یکی از مدال‌آوران این رشته به عهده دارد. شاید به همین دلیل هم بود که دنیامالی در بازدید از اردوی آن تأکید کرد این دوره کوراش نقش تعیین‌کننده‌ای در جایگاه نهایی ایران خواهد داشت. وزیر ورزش در گفت‌و‌گو با شاگردان الیاس علی‌اکبری نیز تأکید کرد دیگر فقط به سکو فکر نمی‌کنیم: «نگاه وزارت ورزش نسبت به کوراش تغییر کرده و این‌بار هدف کسب مدال طلای هر دو بخش مردان و زنان است.» روی صحبت دنیامالی، اما صرفاً با تیم ملی مردان نبود و با اشاره به استفاده از مربی خارجی در تیم بانوان، از افزایش حمایت‌ها برای توسعه تدریجی کوراش بانوان خبر داد. توسعه‌ای که به اعتقاد وزیر باید بر پایه زیرساخت، آموزش مربیان و استفاده از فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی شکل بگیرد. 

در حاشیه بازدید از اردوی کوراش، علی‌اکبری که خود سابقه کسب برنز مسابقات جهانی و طلای بازی‌های آسیایی جاکارتا را دارد و سال ۲۰۱۸ نیز بهترین کوراش‌کار مرد سال آسیا و جهان شد، با اشاره به طلای ایران در دوره‌های اخیر بازی‌های آسیایی، از ظرفیت بالای کوراش برای کسب افتخارات بیشتر به شرط حمایت و برگزاری منظم اردو‌ها گفت: «کوراش می‌تواند همانند کشتی به یکی از رشته‌های ثابت طلایی ایران تبدیل شود.»

در کنار تأکید بر آمادگی فنی، حمایت‌های مالی نیز یکی از محور‌های مهم این بازدید‌ها بود، به‌طوری‌که مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش، وعده پرداخت پاداش ۶ میلیارد تومانی در ازای کسب مدال طلا در ناگویای ژاپن را داد. رقمی که البته براساس گفته‌های هاشمی برای بانوان در صورت ایستادن بر سکوی نخست بازی‌های آسیایی یک میلیارد تومان افزایش خواهد یافت و قسمت خوب ماجرا این بود؛ پاداشی که معاون وزیر ورزش وعده‌اش را داده، جدا از پاداش‌هایی است که فدراسیون‌ها برای مدال‌آوران خود در نظر گرفته‌اند. برای مثال، فدراسیون ورزش‌های آبی جدا از پاداشی که کمیته ملی المپیک در نظر گرفته، وعده پرداخت ۴ میلیارد تومان برای هر طلا، ۲ میلیارد برای هر نقره و یک میلیارد تومان بابت کسب مدال برنز داده است. تصمیمی که نشان می‌دهد رقابت برای موفقیت در ناگویا تنها در میدان مسابقه جریان ندارد و حمایت از ورزشکاران وارد فاز تازه شده است. 

البته تلاش برای آماده‌سازی در سایر رشته‌ها نیز به وضوح دیده می‌شود. جودو با برگزاری اردوی مشترک در تاجیکستان، اسکواش با حضور در اردو و مسابقات بین‌المللی بنگلادش و ازبکستان، دوومیدانی با اعزام ورزشکاران به بلاروس و تیم‌ملی فوتبال امید ایران با برنامه‌ریزی برای رسیدن به آمادگی ایده‌آل بعد از مشخص شدن زمان و برنامه دقیق مسابقات مرحله گروهی. البته در این بین هستند مربیانی، چون مریم سلطانی، سرمربی تپانچه ایران که به‌رغم عدم نتیجه‌گیری شاگردانش در جام‌جهانی به کسب نتایج شایسته در ناگویا امیدوار هستند.



۳ ساعت قبل / سایت جماران

ستاره وزنه برداری ایران در قهرمانی آسیا: بی خیال لس آنجلس نیستم/ از نصیحت های برادرانم اصلا عصبانی نمی شوم

جماران ورزشی؛ یکی از وزنه بردارانی که در رقابت های قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا 2026 تاشکند ازبکستان درخشان ظاهر شد، محمدجواد بیرانوند بود. او در این رقابت ها 9 مدال طلای نوجوانان، جوانان و آسیای میانه را به دست آورد.

بیرانوند گفت وگویی با خبرنگار ورزشی جماران داشت که در ادامه می خوانید.

او درباره رقابت های قهرمانی آسیا تاشکند گفت: رقبای سختی در این مسابقات داشتم و باید با 8 وزنه بردار دیگر برای کسب مدال طلا رقابت می کردم. تمام تلاشم را به کار گرفتم و خوشبختانه توانستم 9 طلا به دست آورم و قهرمان نوجوانان، جوانان و آسیای میانه شوم.

بیرانوند درباره رکوردشکنی هایی نیز که در این رقابت ها برجای گذاشت گفت: سه رکورد نوجوانان جهان و سه رکورد نوجوانان آسیا را شکستم و توانستم ایران عزیز را سربلند کنم.

این وزنه بردار نوجوان ایران درباره چشم انداز فعالیت ورزشی خود گفت: من دوست دارم در المپیک لس آنجلس هم حاضر باشم و اینگونه نیست که همه چیز را به 2032 موکول کنم. تمام تلاشم را انجام می دهم تا بتوانم در المپیک دو سال بعد نیز شرکت کنم.

او درباره تاثیر کار با سهراب مرادی و بهداد سلیمی در تیم های ملی برای رسیدن به پیشرفت گفت: این دو ورزشکارانی بودند که طلای المپیک و جهان را دارند؛ در ورزش جهان مطرح هستند، انگیزه خوبی به وزنه بردار می دهند و از تمرینات اصولی استفاده می کنند. به واسطه اینکه خودشان مدال آور بودند خیلی خوب و حرفه ای ما را هدایت می کنند.

بیرانوند درباره اینکه چندمین ورزشکار خانواده خود است و آیا کسی از دختران خانواده بیرانوند هم به وزنه بردار شدن فکر می کند یا نه گفت: من پنجمین ورزشکار خانواده هستم که مدال بین المللی دارد. از دختران خانواده هم هستند افرادی که تمایل به حضور در این رشته دارند. برادر بزرگم روح الله به هرشکلی که توانسته پشت من بوده و حمایتم کرده است. عبدالله هم خودش در اردوهای تیم ملی به هر طریقی که از دستش بر می آید کنار من است.

او درباره اینکه آیا نصیحت های برادرانش باعث ناراحتی او شده یانه گفت: به خاطر سن کمتری که دارم من را راهنمایی می کنند و یک برادر کوه پشت سر آدم است. از نصیحت های ورزشی برادرانم هیچ وقت ناراحت یا عصبانی نشدم چون آن ها راهی رفتند که تجربه شان بیشتر از من است. تا جایی که توانستم به حرف هایشان گوش کردم و کاری جز این انجام ندادم. اصلا ناراحت نشدم.

بیرانوند در پایان گفت: از پدر و مادر عزیزم که در این راه همراهم بودند و خیلی کمکم کردند تشکر ویژه دارم. از محمدتقی بیرانوند مربی که از سال 92 مربی من بوده است خیلی ممنونم و قدردان این عزیزان هستم. از آقایان سجاد انوشیروانی، بهداد سلیمی، سهراب مرادی تشکر می کنم که این چندوقت پشت من بودند و همه جوره کمک کردند؛ از لحاظ ذهنی، تمرینی و هرچه که فکر کنید کمک کردند تا این محمدجواد باشم.


۲ ساعت قبل / سایت برترینها

گرمای اروپا به فوتبال هم رحم نکرد

همشهری: پاری‌سن‌ژرمن قرار بود یکشنبه در ورزشگاه پارک دو پرنس، دفاع از قهرمانی‌اش در لیگ فرانسه را مقابل رن آغاز کند، اما موج‌های گرمای تابستان چنان بلایی سر زمین چمن آوردند که مسابقه از پاریس به ورزشگاه رن منتقل شد. زمین پارک دو پرنس برای برگزاری مسابقه در شرایط مناسب و ایمن تشخیص داده نشد و PSG مجبور شد افتتاحیه فصل را در خانه حریف برگزار کند. باشگاه گفته برای بازی بعدی خانگی مقابل موناکو در ۴ سپتامبر، چمن جدید آماده خواهد شد.

اما ماجرا فقط یک زمین فوتبال نیست. اروپا امسال یکی از سخت‌ترین تابستان‌های سال‌های اخیرش را تجربه می‌کند؛ موج‌های گرما پشت سر هم آمده‌اند، رکوردهای دما شکسته شده، آتش‌سوزی‌های گسترده رخ داده و مرگ‌ومیر ناشی از گرما به یک مسئله جدی بهداشت عمومی تبدیل شده است. در اواخر ژوئن، بیش از ۱۰ هزار مرگ اضافی در اروپا ثبت شد، در حالی که در بسیاری از مناطق دما از ۴۰ درجه عبور کرده بود؛ بیش از ۹ هزار نفر از این گروه بالای ۶۵ سال بودند.

همه این اتفاقات در حالی رخ داده که دمای هوا در حوالی ۳۰ تا ۴۰ درجه بوده است؛ چیزی که برای ما خاورمیانه‌ای‌ها شوخی است و ماها در این دما، تازه هوس چای می‌کنیم.

اما برسیم به اسپانیا؛ همان کشوری که اسمش برای خیلی از ما با آفتاب و ساحل و فوتبال و تعطیلات گره خورده است. اروپایی‌ها هم برای عشق و حال به سواحل این کشور می‌روند. اما اوضاع اسپانیا هم خراب است. طبق برآورد سامانه پایش مرگ‌ومیر اسپانیا، از آغاز برنامه مقابله با گرما تا ۱۵ اوت، ۴۱۹۱ نفر در این کشور بر اثر گرمای شدید جان باخته‌اند.

البته این‌طور نیست که بیش از چهار هزار نفر در اسپانیا با دیدن عدد ۳۰ روی دماسنج مرده باشند! قربانیان گرما الزاما کسانی نیستند که وسط خیابان از گرما نقش زمین شده‌اند. بخش بزرگی از مرگ‌ها در افراد سالمند و کسانی اتفاق می‌افتد که بیماری زمینه‌ای دارند. حدود ۸۹ درصد مرگ‌های ناشی از گرمای تابستانی در گروه سنی بالای ۶۵ سال برآورد شده است. کشورهای جنوبی اروپا، از جمله ایتالیا، اسپانیا و یونان، در میان آسیب‌پذیرترین کشورها قرار دارند.

حالا سوال این‌جاست؛ چرا اروپایی‌ها کولر نمی‌گذارند؟ چرا در زمستان‌ها هم زورشان می‌آید از شوفاژ استفاده کنند؟ چرا جی کی رولینگ، کتاب‌های هری پاتر خودش را در کافه ادینبورو می‌نوشت تا از گرمای رایگان آن و البته اینترنت استفاده کند؟ چرا اروپایی‌ها که زمانی همه دنیا مستعمره آنها بود، تا این حد در بخش انرژی ضعیف و آسیب‌پذیرند؟ در اتحادیه اروپا، در ۲۰۲۴ حدود ۶۱.۵ درصد مصرف انرژی خانوارها صرف گرمایش فضا شده و فقط ۰.۸ درصد مربوط به سرمایش بوده است.

بین کشورهای اروپایی، کشورهای شمالی که چیزی به نام کولر ندارند؛ چون عمر تابستان‌شان به عوض کردن پوشال کولر قد نمی‌دهد. اما در جنوب و کشورهای اسپانیا، ایتالیا و یونان و پرتغال کولر و وسایل خنک‌کننده هم دارند و مصرف انرژی آنها در میان کشورهای اتحادیه اروپا بالاست. مصرف انرژی خانوارهای اتحادیه اروپا برای سرمایش از ۴۰.۵ هزار تراژول در سال ۲۰۱۸ به ۸۰.۴ هزار تراژول در ۲۰۲۴ رسیده؛ یعنی در ۶سال تقریبا دو برابر شده است.

در فرانسه اما فقط حدود ۲۴ درصد خانه‌ها در سال ۲۰۲۵ مجهز به سیستم تهویه مطبوع بوده‌اند؛ هرچند این رقم از ۱۸ درصد در سال ۲۰۲۳ افزایش پیدا کرده است.

اما در بیشتر کشورهای اروپایی، دست زدن به معماری خانه‌های قدیمی غیرقانونی است و صاحبخانه یا مستاجر نمی‌تواند سرخود کولر کار بگذارد. بسیاری از خانه‌های اروپایی اساسا برای آب‌وهوای گرم طراحی نشده‌اند. در بخش بزرگی از اروپا، برای دهه‌ها مسئله اصلی این بود که چطور خانه را گرم کنیم، نه چطور خنکش کنیم. عایق‌کاری، پنجره‌ها، سیستم گرمایش مرکزی و معماری خانه‌ها عمدتا با زمستان تعریف شده‌اند. کولر هم تا همین اواخر برای بسیاری از اروپایی‌ها یک وسیله لوکس یا چیزی مخصوص جنوب اروپا بود، نه یک وسیله ضروری برای زنده ماندن.

از طرف دیگر، نصب و استفاده از کولر هزینه دارد. افزایش قیمت انرژی هم باعث شده خیلی از خانوارها در مصرف انرژی محتاط باشند؛ در فرانسه، مثلا ۳۶ درصد خانوارها در سال ۲۰۲۵ گفته‌اند برای پرداخت برخی قبض‌های انرژی با مشکل مواجه شده‌اند.

از آن طرف، اروپا با یک مشکل دیگر هم روبه‌روست: جمعیت پیر. مطالعات جدید نشان می‌دهد افراد بالای ۶۰ سال بسیار بیشتر از آنچه قبلا تصور می‌شد در برابر گرمای شدید آسیب‌پذیرند. توانایی بدن برای دفع گرما با افزایش سن کاهش پیدا می‌کند و بیماری‌های قلبی، ریوی، کلیوی و مصرف برخی داروها هم می‌توانند خطر را بیشتر کنند. شاید برای همین است که اروپایی‌ها نسبت به بقیه جهان در برابر جنگ اخیر آمریکا با ایران موضع منفعلانه در پیش گرفته‌اند. آنها نسبت به انرژی، بسیار آ

سیب‌پذیرند. البته آسیب‌پذیری اروپا فقط به کولر محدود نمی‌شود. جنگ و اختلال در تنگه هرمز نشان داده وابستگی انرژی همچنان یکی از نقاط حساس اقتصاد اروپاست. بریتانیا هم برخلاف تصور، نفت تولید می‌کند، اما تولید دریای شمال سال‌هاست روند نزولی دارد و این کشور همچنان واردکننده خالص نفت است و ترامپ هم بارها به آنها طعنه زده که چرا استخراج نمی‌کنند.

برگردیم به فوتبال؛ جمال موسیالا در دو بازی دوستانه پیاپی برای بایرن مونیخ غش کرد که البته فقط مرتبط با گرمای هوا نبود و او اخیرا دچار یک بیماری نادر شده است.

در جام جهانی وقتی فیفا کولینگ‌بریک یا همان زنگ آبخوری سه دقیقه‌یا را برای هر نیمه در نظر گرفت، صدای خیلی‌ها در آمد، اما فعلا چاره‌ای جز استفاده از این فرصت‌ها برای آب‌رسانی به بازیکنان نیست؛ مبادا تلفات گرمازدگی در اروپا به زمین‌های فوتبال هم سرایت کند. وقتی گرما می‌تواند چمن یک ورزشگاه بزرگ را خراب کند، با جان فوتبالیست چه می‌کند؟ حالا تصور کنید گرما با آدم‌هایی که نه زمین چمن مجهز دارند، نه ورزشگاه مدرن، نه سیستم خنک‌کننده و نه توان مالی برای فرار از گرما چه می‌کند.

 


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

نمایش «ساعت صفر ژنراتور» در تئاتر شهر قزوین به روی صحنه رفت

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ حمیدرضا میرآخور از هنرمندان توانمند و شاخص استان و کارگردان های عرصه تئاتر این بار یک ژانر جنگی را بروی صحنه برده است.

 جنگ که می آید ، فقط خانه ها وخیابانها نیستند که آسیب می بینند، آرامش آدماها، امنیت خانواده ها، رویاها و زندگی های روزمره هم زخمی می شوند.

« ساعت صفر ژنراتور»روایتی است از آدم هایی که جنگ را از نزدیک لمس کردند، از ترس ها، دلتنگی ها، بلاتکلیفی ها و رنج هایی که شاید در خبرها دیده نشوند، اما در زندگی مردم باقی می مانند.

روایتی در باره جنگ اما از زاویه زندگی مردم ، در باره آنچه بر ما گذشت وآنچه هنوز از درون ما ادامه دارد.

گاهی یک نمایش فقط برای تماشا نیست ، برای این است که چیزی درون ما را به فکر فرو ببرد، بخنداند، تکان بدهد یا حتی تا مدتها همراهمان بماند.

بازیگران نمایش: مرتضی رحمانی، سعید چگینی، نسیمپاییزی، علی محمدپور و نویسنده و کارگردان حمیدرضا میرآخور است.  

دیگر عوامل نمایش عبارتند از :

طراح صحنه: امین علی نیا،/ آهنگساز: امین پور ادیب، / منشی صحنه: نیایش حسینی، /مشاور متن و اجرا: سارا افشار، /گرافیست: امین علی نیا،/ گریم:مریم میرزاسلطانی،/ نور: مرتضی نادیفر، / صدا: زهره صادقی، /تولید محتوای مجازی: علی ترکاشوند.

این نمایش از 30 مرداد تا 8 شهریورماه هر شب از ساعت 20.30 دقیقه در مجموعه فرهنگی هنری تئاتر شهر قزوین بروی صحنه می رود.

در شب اول نمایش علی هوشمند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسوی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان، اکبری رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و جمعی از فرهنگیان و رسانه ها حضور داشتند.

انتهای پیام

  




 انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

گزارش‌ها از لیبی از وقوع انفجارهای شدید در یک انبار مهمات خبرمی دهند.

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 تاثیر عجیبی که قهوه روی هورمون‌های جنسی می‌گذارد
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تاثیر عجیبی که قهوه روی هورمون‌های جنسی می‌گذارد

قهوه برای بسیاری از افراد بخشی جدانشدنی از شروع روز است، اما پژوهشی جدید از فنلاند نشان می‌دهد این نوشیدنی محبوب ممکن است با چربی بدن، سوخت‌وساز و حتی برخی هورمون‌های جنسی ارتباط داشته باشد. البته پژوهشگران تأکید می‌کنند که این یافته‌ها هنوز رابطه علت و معلولی را ثابت نمی‌کند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 روایتی جدید از قدرتِ ایرانی
۳ ساعت قبل / سایت الف

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی