قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

نعیم قاسم: مذاکره با تل‌آویو چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد

دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی به مناسبت مراسم اربعین حسینی، با تأکید بر اهمیت وحدت داخلی، تصریح کرد که مذاکرات مستقیم میان تل‌آویو و بیروت، چیزی جز شرم، تح...
 نعیم قاسم: مذاکره با تل‌آویو چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد

جوان آنلاین: دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی به مناسبت مراسم اربعین حسینی، با تأکید بر اهمیت وحدت داخلی، تصریح کرد که مذاکرات مستقیم میان تل‌آویو و بیروت، چیزی جز شرم، تحقیر، ناامیدی و امتیازات پی‌درپی برای لبنان به ارمغان نیاورده است. 

شیخ نعیم قاسم روز سه‌شنبه در بعلبک و همزمان با اربعین حسینی، با اشاره به تحولات منطقه گفت: «ما با حمله امریکایی- اسرائیلی به لبنان، غزه، ایران، عراق و یمن، به منظور خاموش کردن مقاومت و استعمار منطقه روبه‌رو هستیم. آنها برای نبرد بزرگ آماده شدند و خیال داشتند که به مقاومت پایان دهند، اما از توان مقاومت و حمایت مردمی و توان رزمندگان ما غافلگیر شدند.» وی افزود: «آنچه حملات وحشیانه و گسترده به لبنان را متوقف کرد، تفاهم‌نامه امریکا و ایران بود. ایران، موضوع لبنان را در بند اول از تفاهم‌نامه قرار داد و تأکید کرد حملات به لبنان باید متوقف شود و اسرائیل از آن عقب‌نشینی کند.» 

 دولت دست از امتیازدهی بردارد 

دبیرکل حزب‌الله لبنان هشدار داد: «مذاکرات مستقیم لبنان با دشمن اسرائیلی، نتیجه‌ای جز ننگ، سرخوردگی و امتیاز‌های متوالی دادن برای لبنان به همراه ندارد. اسرائیل دستاورد‌های سیاسی به دست آورده است، اما با حضور مقاومت، دستاورد میدانی نخواهد داشت. مقامات سیاسی لبنانی دستاوردی برای لبنان به ارمغان نخواهند آورد و نخواهند توانست که اهداف اسرائیلی- امریکایی را محقق سازند.» شیخ نعیم قاسم اضافه کرد: «از مقامات لبنان می‌خواهم که امتیازدهی رایگان را متوقف کنند و به گفت‌و‌گو با مقاومت و سروسامان دادن به اوضاع داخلی و اهتمام به حاکمیت لبنان روی آورند.

 آیا تخریب و ویرانگری سازمان‌یافته در روستا‌ها و مناطق جنوبی لبنان، نباید عاملی برای توقف مذاکره با رژیم اسرائیل باشد؟ تجاوز‌های صورت‌گرفته به لبنان با نظارت امریکایی و دولت این کشور و موافقت امریکاست.» وی گفت: «روند تفاهم‌نامه ایران و امریکاست که موجب عقب‌نشینی اسرائیل خواهد شد و اگر پایداری مقاومت لبنان نبود، تحولی رخ نمی‌داد.» شیخ نعیم قاسم در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: «وحدت داخلی مهم است و ما بر آن اصرار داریم. وحدت عظیم میان حزب‌الله و جنبش امل، همانند سدی محکم در برابر دشمن است. بیشتر ملت لبنان حامی مقاومت، آزادی و حاکمیت ملی و ارتش هستند. به کسانی که به امریکا و …



 یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است

وزارت امور خارجه یمن با انتقاد از تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله لبنان، این اقدام را نشانه ناکامی نظامی رژیم صهیونیستی دانست و تأکید کرد: هرگونه فشار علیه مقاومت لبنان در شرایط کنونی، به سود تل‌آویو خواهد بود.

 تأکید قاهره بر کاهش تنش در منطقه و پایان تجاوزات اسرائیل علیه لبنان
۱۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

تأکید قاهره بر کاهش تنش در منطقه و پایان تجاوزات اسرائیل علیه لبنان

وزیر امور خارجه مصر در تماس تلفنی با همتای یونانی خود بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه و پایان دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان تأکید کرد.

 قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد
۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد

وزیر امور خارجه مصر در گفت‌وگوی تلفنی با همتای یونانی خود بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای، پایان تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و اولویت دادن به راه‌حل‌های سیاسی تأکید کرد.

 تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند

تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه و عراق، در گفت‌وگویی با تشریح آخرین تحولات منطقه، از تلاش ترکیه برای مقابله با جنگنده‌های اسرائیلی در جریان حمله به پایگاه ابوالظهور سوریه، تماس دو ساعته رئیس موساد با وزیر خارجه دولت جولانی و نقش ایران و حزب‌الله در حل بحران لبنان سخن گفت و در عین حال مدعی شد اسرائیل به دنبال ایجاد مسیر هوایی امن از سوریه برای دسترسی به ایران است.

 رسانه عبری: تاب آوری عربستان در حال فروپاشی است
۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

رسانه عبری: تاب آوری عربستان در حال فروپاشی است

به اعتقاد کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل، ترامپ سبب شده است تا فرصت چندانی برای عربستانی‌ها باقی نماند.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.