قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

تأکید السیسی بر لزوم پایبندی همه طرف‌ها به توقف جنگ در غزه

رئیس جمهور مصر در دیدار با فرستاده و داماد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بر لزوم پایبندی همه طرف‌ها به توقف جنگ در غزه تأکید کرد.
 تأکید السیسی بر لزوم پایبندی همه طرف‌ها به توقف جنگ در غزه

جوان آنلاین: به نقل از شبکه «النیل»، «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر امروز در شهر العلمین میزبان «جرد کوشنر» داماد ترامپ بود.

به گزارش ایرنا، در این دیدار «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه و «حسن رشاد» رئیس دستگاه اطلاعات مصر نیز حضور داشتند.

«محمد الشناوی» سخنگوی رسمی نهاد ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که السیسی در این دیدار بر محوریت شراکت استراتژیک بین قاهره و واشنگتن تأکید کرد و سطح همکاری و هماهنگی بین دو کشور در زمینه‌های مختلف را ستود.

وی افزود که در این دیدار جدیدترین تحولات منطقه بررسی شد و السیسی بر اهمیت تشدید تلاش‌ها برای مقابله با چالش‌های مشترک، حمایت از امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز ضرورت حل‌وفصل مناقشات موجود در منطقه به منظور حفظ ارکان ثبات منطقه‌ای تأکید کرد.

به گفته الشناوی، در این دیدار تحولات فلسطین به طور مفصل بررسی و ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به اجرای مفاد توافقنامه توقف جنگ در نوار غزه که در اجلاس شرم‌الشیخ در اکتبر ۲۰۲۵ امضا شد، مورد تأکید قرار گرفت.

کوشنر در این دیدار تلاش‌های مصر و السیسی در تعامل با پرونده‌های منطقه‌ای به منظور تقویت صلح و امنیت را ستود و تأکید کرد که مصر شریک محوری آمریکا در منطقه غرب آسیا باقی خواهد ماند.

از سوی دیگر جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد هیاتی از رهبران این جنبش به ریاست «خلیل الحیه» رئیس دفتر سیاسی آن، ظهر امروز یکشنبه در آغاز سفر رسمی خود به مصر با «حسن رشاد» رئیس دستگاه اطلاعات این کشور، در مقر این نهاد دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

هیات حماس در این دیدار آخرین تحولات سیاسی و میدانی در نوار غزه و کرانه باختری را بررسی و به یورش‌ها و نقض‌های روزانه رژیم صهیونیستی، عدم پایبندی این رژیم به توافق شرم الشیخ و طرح دونالد ترامپ و همچنین اعلام مخالفت آن با نقشه راه اشاره کرد.

هیات حماس همچنین توضیحاتی درباره تحولات جاری در کرانه باختری، قدس و زندان‌های رژیم صهیونیستی ارائه کرد و اقدامات رژیم اشغالگر را سیاستی ویرانگر و خطرناک دانست که مستلزم موضع‌گیری جدی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی است.




 شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شرایط فروش مشارکت در تولید سایپا برای متقاضیان عادی اعلام شد؛ جزئیات ثبت‌نام آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S، مبلغ پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و سود مشارکت را بخوانید.

 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 حافظ خوانی با گیتار / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

حافظ خوانی با گیتار / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، مسیر فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا...

 پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است

پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است

غریب آبادی با اشاره به اقدامات اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت آمریکا پس از آنکه در جنگ پیروز نشد، اکنون به دنبال جنگ اقتصادی است.

 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.

 تنش تل‌آویو و آنکارا به مدیترانه کشیده شد؛ نگرانی از حضور دریایی ترکیه در سوریه

تنش تل‌آویو و آنکارا به مدیترانه کشیده شد؛ نگرانی از حضور دریایی ترکیه در سوریه

همزمان با تشدید تنش میان رژیم صهیونیستی و ترکیه بر سر سوریه، رسانه‌های صهیونیستی از نگرانی فزاینده تل‌آویو نسبت به گسترش حضور نیروی دریایی ترکیه در سواحل سور...

 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.