قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

قاتل همسر به احترام امام رئوف بخشیده شد

مردی که در پی یک درگیری خانوادگی، همسرش را به قتل رسانده و پس از محاکمه به قصاص محکوم شده بود، در حالی که در یک قدمی چوبه دار قرار داشت، با گذشت پدر و مادر م...
 قاتل همسر به احترام امام رئوف بخشیده شد

جوان آنلاین: مردی که در پی یک درگیری خانوادگی، همسرش را به قتل رسانده و پس از محاکمه به قصاص محکوم شده بود، در حالی که در یک قدمی چوبه دار قرار داشت، با گذشت پدر و مادر مقتول به احترام امام رضا (ع) از قصاص نجات یافت. اولیای‌دم پس از چندین جلسه صلح و سازش اعلام کردند دیه را نیز برای امور خیریه و آمرزش روح دخترشان هزینه خواهند کرد. 

 

یکی از روز‌های پایانی آذرماه سال ۱۳۹۸، ساکنان یک ساختمان مسکونی در یکی از خیابان‌های جنوبی تهران متوجه داد و فریاد از خانه همسایه شدند. فریاد‌های کمک‌خواهی زن همسایه به آسمان بلند شده و معلوم بود که او با شوهرش درگیر شده است. ناگهان صدای زن جوان قطع شد و سکوت مرگباری ساختمان مسکونی را فراگرفت. 

همسایه‌ها که نگران شده بودند، زنگ خانه این زوج را زدند تا جویای احوال آنها شوند، اما کسی در را باز نکرد. همین موضوع باعث نگرانی اهالی ساختمان شد و آنها حادثه را به پلیس خبر دادند. 

یکی از ساکنان ساختمان گفت: «لحظاتی قبل صدای درگیری زن و شوهری که همراه دو فرزندشان در یکی از طبقات زندگی می‌کنند به گوشمان رسید، اما ناگهان صدا قطع شد. الان احتمال می‌دهیم برای آنها اتفاقی رخ داده باشد، چون آنها در خانه‌شان را باز نمی‌کنند.» 

 کشف جسد رؤیا در خانه 

با اعلام این خبر، به سرعت تیمی از مأموران راهی محل شدند و به دستور مقام قضایی در خانه را باز کردند. مأموران در یکی از اتاق‌ها با جسد زن جوانی به نام رویا روبه‌رو شدند که شوهرش بالای سر او نشسته بود. در اتاق دیگری نیز دو فرزند این زوج خواب بودند و از حادثه‌ای که برای مادرشان رخ داده بود، بی‌خبر بودند. گردن زن جوان کبود بود و پیراهن زمستانی نیز دور گردنش پیچانده شده بود؛ موضوعی که نشان می‌داد او در جریان درگیری با شوهرش و بر اثر فشار بر عناصر حیاتی گردنش به قتل رسیده است. شوهر مقتول در همان لحظات اولیه این حادثه را تأیید کرد و به قتل همسرش اعتراف کرد. 

 اعتراف به قتل در اداره آگاهی 

بدین ترتیب، با اعلام خبر قتل زن جوان، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت همراه بازپرس جنایی در محل حاضر شدند و تحقیقات خود را آغاز کردند. 

تحقیقات میدانی و گفته‌های همسایه‌ها نشان داد زن و شوهر از مدتی قبل با یکدیگر اختلاف داشتند و همسایه‌ها بار‌ها صدای …



 دستگیری عامل آتش‌سوزی عمدی ۳ خودرو در پاکدشت |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

دستگیری عامل آتش‌سوزی عمدی ۳ خودرو در پاکدشت | انصاف نیوز

جانشین پلیس آگاهی شرق استان تهران از شناسایی و دستگیری عامل آتش‌سوزی عمدی سه دستگاه خودرو در پاکدشت و اعتراف متهم به ارتکاب این جرم خبر داد.

 آتش‌ زدن عمدی خانه در تهران
۱ ساعت قبل / سایت آوش

آتش‌ زدن عمدی خانه در تهران

رئیس پلیس آگاهی شرق استان تهران از دستگیری ۲ نفر در پرونده آتش‌سوزی عمدی یک منزل مسکونی خبر داد.

 جاده چالوس یکطرفه شد
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

جاده چالوس یکطرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال از ساعت ۱۷ خبر داد و گفت: این محدودیت تا زمان تخلیه بار ترافیکی ادامه خواهد داشت

 دستگیری مردی که با فریب دختر جوان او را به خانه‌ای کشاند
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

دستگیری مردی که با فریب دختر جوان او را به خانه‌ای کشاند

پلیس آگاهی تهران از دستگیری مردی خبر داد که با فریب یک دختر جوان، او را به خانه‌ای دعوت و مانع خروجش شده بود.

 انهدام باند سارقان حرفه‌ای منزل
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

انهدام باند سارقان حرفه‌ای منزل

رییس پلیس آگاهی انتظامی استان آذربایجان شرقی از دستگیری یک نفر سارق حرفه‌ای منزل، ۵ نفر مالخر، کشف ۸ فقره پرونده به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال در تبریز خبر داد.



سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ ]
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر