قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱ ساعت قبل

اوکراین مدعی برنامه‌ریزی روسیه برای حمله زمینی به کی‌یف شد

مقام ارشد دفتر ریاست جمهوری اورکراین مدعی شد که روسیه در حال برنامه‌ریزی برای حمله زمینی به کی‌یف پایتخت اوکراین و همچنین شهر مهم چرنیهیف در شمال این کشور است.
 اوکراین مدعی برنامه‌ریزی روسیه برای حمله زمینی به کی‌یف شد

جوان آنلاین: به نقل از بلومبرگ، پاولو پالیسا، معاون رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین، مدعی است که اطلاعاتی دریافت کرده مبنی بر اینکه روسیه در حال آماده شدن برای یک حمله زمینی جدید احتمالی به سمت کی‌یف و همچنین چرنیهیف در شمال این کشور است.

به گزارش ایرنا، هیچ تاریخ یا نشانه مشخصی مبنی بر تجمع واحد‌های تهاجمی روسیه در نزدیکی مرز‌های شمالی اوکراین وجود ندارد. با این حال، به گفته پاولو پالیسا، ارزیابی‌های خاصی توسط رهبری نظامی مسکو در حال انجام است.

پالیسا اواخر روز جمعه به خبرنگاران گفت: اولویت ما این است که به روس‌ها اجازه ندهیم هیچ اقدام تهاجمی انجام دهند.

اظهارات او چند روز پس از سفر غیرمنتظره جان رتکلیف، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، به مسکو برای دیدار با مقامات روسیه مطرح شد. این اولین سفر گزارش شده یک رئیس سازمان سیا به پایتخت روسیه از زمان سفر بیل برنز، رئیس سابق این سازمان در اواخر سال ۲۰۲۱ بود.

پالیسا همچنین ادعا کرد که روسیه هنوز برنامه‌هایی …



 بازگشت ۴۰۰ دانشجو و بیش از ۱۰۰ استاد به دانشگاه
۴۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بازگشت ۴۰۰ دانشجو و بیش از ۱۰۰ استاد به دانشگاه

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تشریح رویکردهای دولت چهاردهم در حوزه آموزش عالی، کرامت دانشگاهیان، عدالت و مسئولیت اجتماعی را از مهم‌ترین جهت‌گیری‌های این وزارتخانه دانست و از بازگشت حدود ۴۰۰ دانشجو و بیش از ۱۰۰ استاد به دانشگاه خبر داد.

 قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود / جهان اسلام نیز امروز در برابر یک انتخاب تاریخی قرار گرفته است - سلام نو
۲ ساعت قبل / سایت سلام نو

قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود / جهان اسلام نیز امروز در برابر یک انتخاب تاریخی قرار گرفته است - سلام نو

رئیس مجلس با بیان اینکه ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود، گفت: امنیتی که بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای بنا شود، شکننده و وابسته است. پیما های منطقه ای نوید بخش مرحله‌ای است که همسایگان به جای بیگانگان بر ظرفیت‌های خود تکیه کنند.

 رکوردشکنی تورم تا کجا ادامه دارد؟
۵۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

رکوردشکنی تورم تا کجا ادامه دارد؟

در برنامه امروز تیتر یک، حرف‌های مسعود پزشکیان درباره اقتصاد ایران و تازه‌ترین آمار تورم مردادماه در مرکز توجه قرار دارد. رئیس‌جمهور در آخرین گفت‌وگوی خبری خود از تعیین قیمت بنزین آزاد در سطح ۱۰ هزار تومان و محدودیت منابع دولت برای افزایش کالابرگ سخن گفته است؛ موضوعی که در کنار رشد قابل‌توجه هزینه معیشت خانوار، پرسش‌های مهمی درباره سیاست‌های اقتصادی دولت ایجاد می‌کند. داده‌های مردادماه نیز تصویر چندان امیدوارکننده‌ای ارائه نمی‌دهند: هر سه شاخص اصلی تورم افزایش یافته و تورم نقطه‌به‌نقطه و سالانه به بالاترین سطوح ثبت‌شده در سری آماری رسیده‌اند.

 ایران قهرمان والیبال زیر 17 سال جهان شد
۱ ساعت قبل / سایت جماران

ایران قهرمان والیبال زیر 17 سال جهان شد

تیم ملی والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران با شکست فرانسه در دیدار فینال، به هفتمین برد متوالی خود دست یافت و در قلب خلیج فارس قهرمان جهان شد.

 ترکیب پرسپولیس برابر ملوان در هفته سوم لیگ‌ برتر
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

ترکیب پرسپولیس برابر ملوان در هفته سوم لیگ‌ برتر

به گزارش خبر ورزشی،دو تیم پرسپولیس تهران و ملوان بندر انزلی امشب به مصاف همدیگر می‌روند. ترکیب پرسپولیس برابر ملوان پیام نیازمند، مهدی زارع، حسین کنعانی، مهد...

 فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار در برابر دشمنان ایستاده‌اند/ موشک‌ها و پهپادهای نیروهای مسلح تا آخرین لحظه با شدت هر چه تمام‌تر به سمت دشمنان
۵۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار در برابر دشمنان ایستاده‌اند/ موشک‌ها و پهپادهای نیروهای مسلح تا آخرین لحظه با شدت هر چه تمام‌تر به سمت دشمنان

فرمانده کل ارتش با رد ادعاهای مطرح شده از سوی دشمنان درباره وضعیت نیروهای مسلح ایران اسلامی، تاکید کرد: دشمن مدعی است نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را از بین برده است، در حالی که خود آن‌ها می‌دانند نیروهای مسلح، با اقتدار، ابتکار، خلاقیت و شجاعت، همواره در برابر دشمنان ایستاده‌ و خواهند ایستاد.



سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...
سایت اقتصادنیوز

سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...

اقتصادنیوز: سیاست بی‌طرفی عشق‌آباد تاکنون موفق بوده، اما اگر جنگ طولانی‌تر شود و تحریم‌ها به تجارت در دریای خزر نیز کشیده شود، ترکمنستان برای نخستین بار با آزمونی روبه‌رو می‌شود که شاید حفظ تعادل میان تهران و واشنگتن را بسیار دشوارتر از گذشته کند.
سایت اکوایران

سقوط آزاد قدرت خرید؛ حداقل دستمزد ایرانی‌ها چند دلار شد؟

جزئیات طرح تازه نظام‌بخشی فضای مجازی؛ دیوار‌های اینترنت بلندتر می‌شوند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

جزئیات طرح تازه نظام‌بخشی فضای مجازی؛ دیوار‌های اینترنت بلندتر می‌شوند؟

پیش‌نویس تازه «طرح نظام‌بخشی فضای مجازی» از یک سو از «حق دسترسی» و «بی‌طرفی شبکه» سخن می‌گوید و از سوی دیگر اختیارات گسترده‌ای برای تنظیم‌گران در نظر گرفته است؛ از مطالبه اطلاعات و محدودیت فعالیت تا جریمه ۱۰ درصدی درآمد و لغو مجوز. حالا پرسش این است که این طرح قرار است اینترنت ایران را منظم‌تر کند یا محدودیت‌ها را بیشتر؟
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| افراد ۴۰ سال به بالا مراقب این سرطان بدون علامت باشند

سایت رویداد‌ ۲۴

استایل قرمز غزاله اکرمی در تولد ۳۰ سالگی‌اش

اهمیت بازگشت نامجو برای نسل زد کجاست؟
سایت عصرایران

اهمیت بازگشت نامجو برای نسل زد کجاست؟

بازگشت نامجو از این منظر می‌تواند نشانه‌ای از همین ظرفیت برای پذیرش تفاوت باشد. جامعه ایران مجموعه‌ای یکدست نیست و نمی‌توان «ایرانی بودن» را در یک سبک زندگی،...