قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۲ ساعت قبل

مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود

رئیس‌جمهور پیشین روسیه گفت این کشور در حال مقابله با فشار‌های عظیم خارجی است و به سمت پیروزی پیش می‌رود.
 مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود

جوان آنلاین: دیمیتری مدودف، نایب رئیس شورای امنیت روسیه و رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر سابق این کشور شامگاه شنبه طی سخنرانی در کنگره حزب روسیه بیان کرد: امروز به لطف وحدتی که داریم، با اطمینان خاطر با فشار‌های عظیم خارجی مقابله و به سمت پیروزی در عملیات ویژه نظامی حرکت می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری تاس، مدودف در ادامه تاکید کرد: ما با موفقیت در برابر شدیدترین فشار تحریم‌ها در تاریخ کشورمان از سوی غرب ایستادگی کرده‌ایم. ما توانسته‌ایم شرکای اقتصادی جدیدی پیدا و زنجیره‌های همکاری با آنها را در تجارت و تولید ایجاد کنیم. همه چیز آسان نیست، اما ما موفق به انجام آن شده‌ایم. این دستاورد‌ها باید تثبیت شوند.

او با بیان اینکه رهبران فعلی اتحادیه اروپا و کشور‌های اروپایی «وارثان ایدئولوژیک فاشیسم و صرفا احمق» هستند، گفت: آنها متکبرانه فرض می‌کردند که روسیه در قالب لغو تحریم‌ها، درخواست ترحم خواهد کرد و همه …



 روسیه در مسیر پیروزی است
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

روسیه در مسیر پیروزی است

نایب رئیس شورای امنیت روسیه با اشاره به تداوم فشارهای خارجی و تحریم‌های غرب علیه مسکو، مدعی شد: روسیه با اتکا به وحدت داخلی و ایجاد همکاری‌های اقتصادی جدید، در مسیر پیروزی در جنگ اوکراین حرکت می‌کند.

 رسانه عبری: ترکیه اولین بازنده تحریم‌های جدید آمریکا خواهد بود - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رسانه عبری: ترکیه اولین بازنده تحریم‌های جدید آمریکا خواهد بود - تسنیم

یک رسانه عبری زبان نوشت که ترکیه اولین زیان دیده از دور جدید تحریم‌ها علیه ایران خواهد بود.

 جنگ پهپادی در دریای سیاه؛ زنگ خطر برای کشتیرانی جهان
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

جنگ پهپادی در دریای سیاه؛ زنگ خطر برای کشتیرانی جهان

جنگ پهپادی در دریای سیاه میان روسیه و اوکراین امنیت دریایی را با خطرات جدی مواجه کرده است.

 پوتین وضعیت اقتصادی اوکراین را رو به وخامت خواند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین وضعیت اقتصادی اوکراین را رو به وخامت خواند

رئیس‌جمهور روسیه با توصیف شرایط بحرانی بخش‌های کلیدی اقتصاد اوکراین، ظرفیت صادراتی مسکو را برای تأمین نیازهای بازار جهانی کافی دانست و بار دیگر تأکید کرد که پیشنهادهای فعلی برای پایان‌دادن به درگیری‌ها از نظر روسیه پذیرفتنی نیست.

 پوتین: اقتصاد اوکراین در حال نفس‌های آخر است
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پوتین: اقتصاد اوکراین در حال نفس‌های آخر است

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی با ارزیابی وضعیت اقتصادی اوکراین، تاکید کرد که بخش‌های حساس اقتصاد این کشور از جمله تولیدات کشاورزی آن به عنوان منبع اصلی درآمد دولت کی‌یف، در حال نفس‌های آخر است.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.