قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

ادعای منابع آمریکایی درباره حملات احتمالی به ایران

سی‌بی‌اس نیوز به نقل از منابع آمریکایی، مدعی هماهنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای حمله احتمالی به برخی تأسیسات ایران شد.
 ادعای منابع آمریکایی درباره حملات احتمالی به ایران

جوان آنلاین: شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» به نقل از چند منبع آمریکایی مدعی شد که واشنگتن و رژیم صهیونیستی در حال بررسی و هماهنگی برای اجرای حمله‌ای گسترده علیه زیرساخت‌های انرژی ایران هستند.

بر اساس این گزارش، در صورت صدور دستور نهایی، حمله احتمالی می‌تواند یکی از شدیدترین عملیات‌ها علیه تأسیسات انرژی ایران باشد و احتمال دارد در تعطیلات آخر هفته انجام شود. منابع مذکور همچنین مدعی شدند زمان‌بندی عملیات به‌گونه‌ای در نظر گرفته شده که پیش از بازگشایی بازارهای مالی در روز دوشنبه پایان یابد تا پیامدهای آن بر اقتصاد آمریکا و بازارهای جهانی کاهش پیدا کند. با این حال، زمان دقیق آغاز و پایان حمله مشخص نیست.

سی‌بی‌اس افزود: مقام‌های رژیم صهیونیستی از طرح حمله مطلع شده و هماهنگی‌هایی را با آمریکا انجام داده‌اند، اما دونالد ترامپ هنوز دستور نهایی اجرای عملیات را صادر نکرده است. سخنگوی کابینه رژیم صهیونیستی نیز درباره این گزارش اظهارنظر نکرده است.

در ادامه این گزارش آمده است که طرح حمله احتمالی به ایران در نشست اخیر هیئت دولت ترامپ در کمپ‌دیوید مطرح شده و شماری از مشاوران کاخ سفید که در حوزه مسائل سیاسی فعالیت دارند، با اجرای آن مخالفت کرده‌اند.

ترامپ در جمع خبرنگاران با تکرار مواضع تهدیدآمیز خود علیه ایران گفت: «ضربه بسیار سختی به آنها خواهیم زد.» وی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال ازسرگیری مذاکرات نیز اظهار کرد: «فکر می‌کنم ما فقط می‌خواهیم پیروز شویم.»

«شان پارنل» سخنگوی ارشد پنتاگون اعلام کرد وزارت جنگ آمریکا تا زمان تصمیم‌گیری نهایی رئیس‌جمهور درباره اهداف عملیات، اطلاعاتی در این‌باره منتشر نمی‌کند. وی در عین حال گفت این وزارتخانه برای اجرای دستورات ترامپ در کوتاه‌ترین زمان ممکن آماده است.

یک مقام نظامی پیشین آمریکا نیز به سی‌بی‌اس گفت هدف احتمالی حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، تضعیف توان دولت در اداره امور و ارائه خدمات عنوان شده است.

این ادعاها در حالی مطرح شده‌اند که تاکنون مقام‌های رسمی ایران واکنشی به گزارش سی‌بی‌اس نشان نداده‌اند.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ساختار معیوب آگاهی!
سایت هم میهن

ساختار معیوب آگاهی!

تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد.
 خبر مهم برای مشمولان کالابرگ
سایت اقتصاد ایرانی

خبر مهم برای مشمولان کالابرگ

اقتصادایرانی: یک عضو هیأت‌رئیسه مجلس در نطق میان‌دستور خود با انتقاد از تصمیمات ناگهانی در حوزه بنزین، نسبت به تکرار تجربه سال ۱۳۹۸ هشدار داد و تأکید کرد که هرگونه تصمیم درباره قیمت و سهمیه سوخت باید با درنظر گرفتن معیشت و تاب‌آوری مردم و پس از اقناع افکار عمومی انجام شود. او همچنین درباره وضعیت دارو، افزایش اعتبار کالابرگ متناسب با تورم و واگذاری عرضه کالابرگ به فروشگاه‌های زنجیره‌ای هشدارهایی مطرح کرد.
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اعدام شد
خبرگزاری ایسکانیوز

تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اعدام شد

یکی از عوامل کودتای ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ که در میدان شهید علیخانی منطقه ملک‌شهر اصفهان، چهار نفر از کارکنان یگان ویژه فرماندهی انتظامی استان اصفهان به شهادت رساند امروز اعدام شد.
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 استقبال جامعه درمانده از فنگ‌شویی
روزنامه هفت صبح

استقبال جامعه درمانده از فنگ‌شویی

فنگ‌شویی، بازار پررونق انرژی مثبت که میان ساماندهی خانه آرامش، شبه‌علم، خرافات و سودجویی قرار دارد
 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.