قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۲ ساعت قبل

با وحدت و همدلی می‌توان مشکلات را حل کرد

رئیس جمهور گفت: به سرعت و به کوری چشم دشمنان کشور خود را آباد خواهیم کرد.
 با وحدت و همدلی می‌توان مشکلات را حل کرد

جوان آنلاین: مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ظهر امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵، در آیین افتتاح متمرکز پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی در هفته دولت، با گرامی‌داشت یاد تمامی شهدایی که در تجاوز‌ها و تهاجمات ناجوانمردانه اخیر جان خود را از دست دادند گفت: پیش از هر چیز باید از وزیر راه و شهرسازی، معاونان، مدیران، استانداران، فرمانداران، پیمانکاران و مردم عزیزی که برای اجرای این طرح‌ها تلاش کردند، تشکر و قدردانی کنم.

رئیس جمهور اجرای این پروژه‌ها را نشانه تداوم خدمت‌رسانی در شرایط سخت کشور دانست و افزود: در وضعیت جنگ اقتصادی قرار داریم. جنگ موشکی را همه می‌بینند، اما ممکن است فشار‌های جنگ اقتصادی به این آسانی دیده و احساس نشود.

پزشکیان با قدردانی از دست‌اندرکاران اجرای پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: کاری که در چنین فضا و شرایط جنگی شکل می‌گیرد، قابل قدردانی است. شاید اگر در شرایط عادی قرار داشتیم، نمی‌توانستیم به این اندازه کار کنیم. با وجود اینکه تحت فشار و در حال جنگ هستیم، این دستاورد‌ها ارزشمند و شایسته تقدیر است.

رئیس جمهور با بیان اینکه امکان دستیابی به نتایج بهتر وجود دارد تصریح کرد: معتقدم می‌توانیم بسیار بهتر از این عمل کنیم. قادریم با همدلی و همراهی مردم عزیز، مسئولیت‌پذیری مدیران و حضور بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران، مشکلات کشور را با سرعت برطرف کنیم.

پزشکیان با گرامی‌داشت هفته وحدت خاطرنشان کرد: امیدوارم به برکت هفته مبارکی که در آن قرار داریم، دست در دست یکدیگر بگذاریم و ایران عزیز را آباد و سربلند کنیم.

رئیس جمهور با درود به روح امام راحل، قائد شهید، فرماندهان، سرداران، امرا، مردان، زنان و کودکان شهید و همچنین شهیدان رجایی و باهنر و دیگر شهدای دولت، بر ادامه مسیر خدمت و سازندگی در کشور تأکید کرد.

پزشکیان با افتتاح برخط پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی گفت: به مناسبت هفته دولت، ۱۳۰ هزار و ۲۹۵ واحد مسکونی شهری و روستایی و ۱۴۸۵ پروژه در حوزه‌های حمل‌ونقل، شهرسازی، بازآفرینی شهری و هواشناسی با ارزش بیش از ۲۱۴ هزار میلیارد تومان، به برکت صلوات بر محمد و آل محمد، افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس جمهور با قدردانی از عوامل اجرای پروژه‌ها و برگزارکنندگان این مراسم افزود: از نمایندگان، وزیر راه و شهرسازی، استانداران، مدیران، …



 ترامپ: دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کردیم | به زودی در ایران پیروزی بزرگی خواهیم داشت
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ترامپ: دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کردیم | به زودی در ایران پیروزی بزرگی خواهیم داشت

رئیس جمهور آمریکا در تازه ترین ادعاهای خود در مصاحبه با شبکه الجزیره مدعی شد که ارتش آمریکا دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کرده است.

 رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت:مهم‌ترین ماموریت دولت چهاردهم پشتیبانی از جنگ و حفظ اعتماد مردم بود/ رئیس‌جمهور پزشکیان جنگ و بحران‌های پی‌درپی را بدون مقصریابی مدیریت کرد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت:مهم‌ترین ماموریت دولت چهاردهم پشتیبانی از جنگ و حفظ اعتماد مردم بود/ رئیس‌جمهور پزشکیان جنگ و بحران‌های پی‌درپی را بدون مقصریابی مدیریت کرد

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تشریح عملکرد دو ساله دولت چهاردهم گفت: دولت رئیس‌جمهور پزشکیان از نخستین روز آغاز به کار با مجموعه‌ای از بحران‌های همزمان مواجه بود، اما دولت با ایجاد وفاق میان ارکان حاکمیت، پشتیبانی کامل از نیروهای مسلح و حفظ اعتماد عمومی و همچنین مقصر جلوه ندادن دولت‌های گذشته، مدیریت بحران‌ها را در دستور کار قرار خود قرار داد.

 وزیر جنگ آمریکا: گزینه نظامی در تنگه هرمز حذف نخواهد شد/ سردار شکارچی: رسانه‌های فارسی‌زبان خارج‌ازکشور در بانک اهداف نظامی/ سپاه: اگر آمریکا به تفاهم‌نامه بازگردد، تنگه هرمز را باز می‌کنیم
۳۵ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر جنگ آمریکا: گزینه نظامی در تنگه هرمز حذف نخواهد شد/ سردار شکارچی: رسانه‌های فارسی‌زبان خارج‌ازکشور در بانک اهداف نظامی/ سپاه: اگر آمریکا به تفاهم‌نامه بازگردد، تنگه هرمز را باز می‌کنیم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 فیلم /  46 بار ازدواج در 2 و نیم سال از زبان مریم 33 ساله ! / معیارهایش به روز بودند
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / 46 بار ازدواج در 2 و نیم سال از زبان مریم 33 ساله ! / معیارهایش به روز بودند

ویدیویی عجیب از یک دختر در شبکه های اجتماعی وایرال شده است.

 اجرای طرح جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نشست اصفهان
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

اجرای طرح جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نشست اصفهان

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: طرح کلان و جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نهایی شدن در نشست تخصصی مدیران کل دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری‌های کشور در اصفهان، وارد مرحله اجرا خواهد شد.

 نادین خودرو در مسیر گسترش واردات قرار گرفت/ تویوتا RAV4 AWD فول‌آپشن در راه ایران است
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

نادین خودرو در مسیر گسترش واردات قرار گرفت/ تویوتا RAV4 AWD فول‌آپشن در راه ایران است

به گزارش اقتصاد آنلاین، نادین خودرو در سال جاری با عرضه و تحویل Audi A3L و ۴۰Audi Q4 e-tron ، به‌خصوص در حوزه خودروهای لوکس و برقی، فعالیت خود را در بازار وا...



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح