قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

فساد، امنیت اجتماعی را می‌بلعد

فساد اقتصادی نقطه آغاز زنجیره‌ای از آسیب‌های اجتماعی است که از کوچک‌شدن سفره خانواده‌ها آغاز شده و تا افزایش سرقت، کلاه‌برداری، مهاجرت نخبگان، فروپاشی اعتماد...
 فساد، امنیت اجتماعی را می‌بلعد

فساد اقتصادی نقطه آغاز زنجیره‌ای از آسیب‌های اجتماعی است که از کوچک‌شدن سفره خانواده‌ها آغاز شده و تا افزایش سرقت، کلاه‌برداری، مهاجرت نخبگان، فروپاشی اعتماد عمومی، خودکشی‌های ناشی از فشار معیشتی و گسترش ناامیدی اجتماعی امتداد پیدا می‌کند. هر پرونده بزرگ فساد، هزاران خانواده‌ای قرار دارند که سرمایه زندگی خود را از دست داده‌اند و جامعه‌ای که هزینه آن را سال‌ها پرداخت خواهد کرد. 

این روز‌ها که کشور هم‌زمان با فشار‌های اقتصادی، پیامد‌های جنگ و ضرورت حفظ انسجام ملی روبه‌روست، انتظار عمومی بیش از هر زمان دیگری بر اجرای قاطع قانون متمرکز شده است. مردمی که از مرز‌ها تا خیابان‌ها برای حفظ امنیت کشور ایستاده‌اند و خانواده‌هایی که عزیزان خود را در راه امنیت و دفاع از کشور از دست داده‌اند، این پرسش را مطرح می‌کنند که چرا در برابر شبکه‌های فساد، همان قاطعیتی که در مقابله با تهدید‌های امنیتی وجود دارد، به چشم نمی‌خورد؟ 

تجربه نشان داده‌است فساد هرگز در خلأ شکل نمی‌گیرد. زمانی که نظارت تضعیف شود، رانت بر رقابت غلبه کند، شفافیت جای خود را به روابط پنهان بدهد و سود‌های کلان بدون تولید امکان‌پذیر شود، زمینه برای شکل‌گیری شبکه‌هایی فراهم می‌شود که منافع گروهی محدود را بر منافع میلیون‌ها شهروند ترجیح می‌دهند. نتیجه چنین وضعیتی، انتقال ثروت از جیب عموم مردم به حساب‌های معدودی از صاحبان نفوذ است. 

در چنین شرایطی، تورم به یک بحران اجتماعی تبدیل می‌شود. افزایش مداوم قیمت‌ها، کاهش قدرت خرید، گسترش اشتغال ناپایدار و از بین‌رفتن امید به آینده، جامعه را به سمت رفتار‌های پرخطر سوق می‌دهد. برخی زیر بار بدهی و فشار معیشتی از ادامه زندگی ناامید می‌شوند، برخی برای تأمین هزینه‌های زندگی به اقتصاد زیرزمینی یا جرائم مالی و سرقت کشیده می‌شوند و گروهی دیگر قربانی کلاه‌برداری‌هایی می‌شوند که با ظاهری کاملاً قانونی و در قالب شرکت‌ها و قرارداد‌های رسمی سرمایه عمرشان را می‌بلعد. 

واقعیت آن است که فساد، تولیدکننده جرم است. هر اندازه اقتصاد به سمت رانت، انحصار و منافع گروه‌های خاص حرکت کند، آسیب‌های اجتماعی نیز گسترده‌تر می‌شود؛ جامعه‌ای که در آن مسیر‌های سالم پیشرفت دشوار و راه‌های ناسالم سودآور باشد، ناخواسته با افزایش انواع جرائم اقتصادی و اجتماعی روبه‌رو خواهد شد. مبارزه با سرقت، کلاه‌برداری و دیگر جرائم، بدون خشکاندن ریشه‌های فساد اقتصادی، نتیجه‌ای پایدار نخواهد داشت. 

امروز مسئله اصلی، صرفاً برخورد با چند متهم نیست، بلکه اصلاح سازوکار‌هایی است که امکان تکرار چنین پرونده‌هایی را فراهم می‌کند. شفافیت در گردش مالی، نظارت مؤثر بر پیش‌فروش‌ها، پاسخ‌گویی مدیران، مقابله با تعارض منافع، جلوگیری از ایجاد شرکت‌های پوششی و مصادره عواید ناشی از فساد، تنها بخشی از اقداماتی است که می‌تواند هزینه ارتکاب چنین جرائمی را افزایش دهد. 

جامعه بیش از هر چیز نیازمند عدالت قابل‌مشاهده است. مردم زمانی احساس امنیت می‌کنند که ببینند قانون برای همه یکسان اجرا می‌شود، چه سارقی که برای تأمین معاش دست به جرم زده و چه شبکه‌ای که با ظاهری رسمی و پشت میز‌های مدیریتی، سرمایه هزاران خانواده را به تاراج برده است. اگر مبارزه با فساد به یک مطالبه دائمی و یک سیاست غیرقابل‌اغماض تبدیل شود، نه‌تنها اقتصاد، بلکه امنیت اجتماعی و سرمایه اجتماعی کشور نیز فرصت ترمیم خواهد یافت. در غیر این صورت، فساد همچنان به بازتولید فقر، تبعیض، جرم و بی‌اعتمادی ادامه خواهد داد، چرخه‌ای که هزینه آن را نه مفسدان، بلکه همه جامعه می‌پردازند.



۲ ساعت قبل / سایت مشرق

عرضه ۶۵۰ هزار واحد مسکونی در سال گذشته/ طرح پیشران صنعتی‌سازی مسکن تدوین شد

به گزارش مشرق، حبیب‌اله طاهرخانی عصر جمعه (۳۰ مردادماه) در مراسم اختتامیه بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان با بیان اینکه این آمار مجموع عملکرد بخش خصوصی، نهادهای عمومی، دولت و ... بوده است، اعلام کرد: فقط حدود ۲۵۰ هزار واحد از این تعداد، از تسهیلات بانکی استفاده کردند و بقیه با اتکا به سرمایه‌های بخش خصوصی ساخته شد. همچنین رشد اقتصادی بخش ساختمان در سال گذشته، به ۱.۴ درصد رسید و از رشد اقتصاد کلان کشور سبقت گرفت.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: صنعت ساختمان و صنایع وابسته به آن، یکی از رقابتی‌ترین بخش‌های اقتصاد کشور ما هستند و انحصار چندانی در آنها وجود ندارد. یکی از دلایلی که تاب‌آوری این صنعت را تضمین می‌کند، همین رقابتی بودن آن است.

طاهرخانی افزود: نکته دیگر این است که صنعت ساختمان عموماً بر دوش بخش خصوصی است. با وجود تلاش‌هایی که دولت‌ها برای اختصاص سهمی از بخش ساختمان و حتی تولید و عرضه مسکن داشته‌اند، در هیچ سالی بیش از ۱۰ درصد تولید و عرضه مسکن را به خود اختصاص نداده‌اند.

وی ادامه‌داد: اگرچه در سال گذشته سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ساختمان‌های شروع‌شده کاهش یافت، اما سرمایه‌گذاری بیشتری در ساختمان‌های نیمه‌تمام انجام شد. خروجی آن نیز خود را در عرضه حدود ۶۵۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی جدید به بازار مسکن نشان داد.

وی اضافه‌کرد: این میزان عرضه حتی به لحاظ تأمین مالی نیز وابستگی زیادی به تسهیلات بانکی نداشته است. مجموعاً از این ۶۵۰ هزار واحد، حداکثر ۲۵۰ هزار واحد از تسهیلات بانکی بهره‌مند شدند و ۴۰۰ هزار واحد آن بدون استفاده از تسهیلات بانکی، به نتیه رسیده‌اند.

بازار بزرگ نوسازی و بهسازی ساختمان‌های موجود

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: حداقل در کشور ۳۲ میلیون واحد مسکونی وجود دارد که حجم قابل توجهی از آن ها نیازمند مدرن‌سازی، به‌هنگام‌سازی و مقاوم‌سازی هستند.

طاهرخانی ادامه داد: این یک بازار بسیار بزرگ برای صنعت ساختمان کشور و همچنین بازار بسیار بزرگی برای نظام مهندسی کشوراست. تمام ساختارهای ما برای احداث ساختمان‌های جدید، به‌خصوص در سازندگان، انبوه‌سازان و فعالان بخش صنعت ساختمان، شکل گرفته است؛ در حالی که بازار بزرگی در کنار آن وجود دارد که همین صنایع وابسته به بخش ساختمان را حفظ کرده است.

ضرورت تغییر رویکرد صنعت ساختمان با کاهش نیاز به ساخت جدید

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: قاعدتاً نیاز به ساخت و عرضه مسکن جدید در دهه‌های آینده، با توجه به عبور از رشد جمعیتی بالا، کاهش پیدا می‌کند. این صنعت باید با رویکرد جدید، خود را مورد بازنگری قرار دهد.

وی افزود: در بسیاری موارد صنایع می‌توانند از طریق ایجاد کنسرسیوم صفر تا صد ساختمان را نوسازی، بهسازی و مدرن‌سازی کنند. چیزی که اکنون و در سال‌های بعد مورد نیاز و اقبال بازار قرار دارد. در حال حاضر بخش زیادی از این اقدامات عموماً توسط غیرحرفه‌ای‌ها انجام می‌شود. در حالیکه ورود حرفه‌ای‌ها به این حوزه چشم‌انداز مهمی است که پیش روی این صنعت و فعالان آن قرار دارد و می‌توان به آن توجه کرد.

طاهرخانی گفت: رویکرد وزارت راه و شهرسازی در سال‌های آتی، یکی از موارد مغفول‌مانده این صنعت است.

صنعتی‌سازی؛ مسیر کاهش هزینه و افزایش سرعت ساخت

وی همچنین با اشاره به ضرورت حرکت به سمت صنعتی‌سازی مسکن گفت : سهم صنعتی‌سازی در فرایند تولید و عرضه مسکن و ساختمان ما بسیار پایین است. صنعتی‌سازی هم می‌تواند سرعت ساخت را افزایش دهد و هم هزینه‌ها را کاهش دهد و امکان شکل‌گیری برندها را فراهم کند. این موضوعی است که قاعدتاً نیازمند همراهی بخش خصوصی است.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی افزود: چارچوب‌ها و زمینه‌های آن در حال فراهم شدن است تا با کمک بخش‌خصوصی، نهادها، سازمان‌ها و انجمن‌های ذی‌ربط، این مسیر دنبال شود. امسال خوشبختانه انجمن‌ها خودشان آمدند و مجموعه اتاق تعاون نیز همراهی کرد و سالن خاصی در حوزه صنعتی‌سازی ساختمان راه‌اندازی و نوآوری‌ها در این بخش عرضه شد.

تهیه طرح پیشران صنعت ساختمان

وی تصریح کرد: این نوآوری‌ها نیازمند آن هستند که تجاری‌سازی شوند و عمومیت پیدا کنند تا این صنعت را بیش از پیش بالنده کنند. در عین حال، وزارت راه و شهرسازی طرح پیشران صنعت ساختمان را نیز تهیه کرده است. این طرح باید مراحل قانونی لازم را طی کند و ارائه فرصت‌ها و مشوق‌های لازم و رفع محدودیت‌ها در این زمینه، وجهه همت وزارتخانه و دولت است .

مسکن قابل استطاعت؛ رویکرد اساسی وزارت راه و شهرسازی

طاهرخانی، دومین رویکرد وزارتخانه را فراهم کردن بستر و زمینه‌های لازم برای مسکن قابل استطاعت عنوان کرد و گفت: به رغم آنکه در برخی دوره ها حجم زیادی مسکن ساخته شد اما در نهایت مشکل مسکن حل نشده و دسترسی اقشار کم‌درآمد و متوسط اجتماع و اقشار کارگری اجتماع به مسکن بهبود نیافته است.

وی افزود: حمایت تسهیلاتی و تخصیص اراضی لازم، جزو رویکردهای اساسی وزارت راه وشهرسازی در تسهیل دسترسی مردم به مسکن است. هم‌اکنون و در کنار سایر برنامه‌ها و سیاست‌های حمایتی دولت در بخش مسکن، ساخت ۹۴هزار واحد مسکن کارگران آغاز شده و زمین مسکونی به استعداد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی کارگران نیز تامین شده است.

نوسازی بافت‌های فرسوده شهری در دستور کار

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: رویکرد بعدی، نوسازی بافت‌های فرسوده شهری است. هزینه‌های مربوط به توسعه‌های جدید شهری، هم برای ایجاد هویت شهری و هم برای ایجاد زیرساخت‌ها، بسیار گران تمام می‌شود و در نهایت نیز معلوم نیست مورد اقبال و جذابیت از سوی مردم قرار بگیرد.

وی ادامه داد: اما بافت‌های فرسوده شهری، ناکارآمد و بافت‌های قدیمی شهری ، ظرفیت‌هایی هستند که می‌توانند در این حوزه استفاده شوند. وزارتخانه در قالب فراهم کردن بسترهای فعالیت توسعه‌گران در بافت فرسوده شهری، اقدامات خود را شروع کرده و در حال انجام است.

تغییر الگوی بازار؛ کاهش اقبال به لوکس‌سازی و واحدهای بزرگ

طاهرخانی با اشاره به تغییر برخی رویکردها و ضرورت‌ها در بخش مسکن و ساختمان مطابق با نیازها و الزامات روز این بخش افزود: لوکس‌سازی دیگر جواب نمی‌دهد و مشتری خود را پیدا نمی‌کند. مجموع معاملاتی که در سامانه‌های معاملاتی ما وجود دارد، نشان می‌دهد واحدهای لوکس دیگر چندان امکان نقدشوندگی ندارند. قاعدتاً ورود به این عرصه و حبس کردن منابع در این بخش، کمکی به این صنعت نخواهد کرد.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حال حاضر عمده تقاضای مسکن معطوف به واحدهای مسکونی با مساحت کمتر از ۸۰ مترمربع است.

وی گفت: از آنجا که گردش سرمایه برای فعالان بخش ساختمان مهم و ضروری است، ورد به عرصه بزرگ‌متراژ سازی و لوکس‌سازی برای سرمایه‌گذاران و سازندگان مسکن، بسیار پرریسک است.

ساختمان‌های آینده و ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی

طاهرخانی وجه دیگر تغییرات بازار را توجه به بهینه سازی مصرف انرژی دانست و اظهار کرد: ساختمان‌هایی در دهه‌های آتی مورد اقبال خواهند بود که معیارهای مربوط به صرفه‌جویی در مصرف انرژی در آن‌ها رعایت شود. این مسیری که کشور طی می‌کند، مسیر قابل تداومی در حوزه مصرف انرژی نخواهد بود؛ چه الان، چه پنج سال دیگر و چه ۱۰ سال دیگر، بایستی بازنگری‌های اساسی صورت بگیرد.

وی افزود: صنایعی که خودشان را زودتر با این بحث تطبیق دهند، قاعدتاً صنایع پیشرو خواهند بود.

مسکن استیجاری و اجاره‌داری حرفه‌ای؛ رویکرد جدید وزارتخانه

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: رویکرد جدیدی که در وزارت راه و شهرسازی به عنوان نسخه موثر تامین مسکن کم‌درآمدها دنبال می‌شود، توجه به مسکن استیجاری و اجاره‌داری حرفه‌ای است .

وی افزود: سال‌ها بر این موضوع تأکید شده که همه مردم را مالک کنیم؛ قاعدتاً به‌خصوص در کلان‌شهرها و پایتخت، صرفه‌های ناشی از تجمع، صرفه‌های ناشی از اقتصاد مقیاس، اراضی و دسترسی‌های لازم باعث شده که زمین در این شهرها خیلی گران شود و شرایط را برای اقشار متوسط و کم‌درآمد سخت کرده است.

طاهرخانی خاطرنشان کرد: دولت ناگزیر بایستی به سمت عرضه استیجار حرفه‌ای حرکت کند که آن را شروع کرده است و امیدواریم با حمایت بخش خصوصی، مجموعه نظام مالی و نظام تسهیلاتی، این حرکت به عنوان سیاستی پایدار تداوم یابد.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به نتایج مثبت برگزاری نمایشگاه‌ تخصصی صنعت ساختمان برای این بخش، سیاست‌گذاران و فعالان بازار مسکن و ساختمان، به اضافه شدن پنل‌های علمی به بخش نمایشگاهی در نمایشگاه سال جاری اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد بتوانیم با تداوم این رخدادها، بخشی از خلأهای علمی موجود در حوزه برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن را از طریق برگزاری نشست‌های تخصصی شناسایی و برطرف کنیم. در نشست‌های تخصصی نمایشگاه امسال نیز نکات بسیار مهمی از سوی بخش خصوصی مطرح شد که در سیاست‌گذاری‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.


۹ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد | انصاف نیوز

رکنا: جانشین انتظامی شهرستان بیرجند از شناسایی و دستگیری سارق منزل و کشف طلاهای سرقتی به ارزش ۲۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: اموال مسروقه پس از کشف به مالباخته بازگردانده شد.

 سرهنگ حسین تقی‌زاده، جانشین انتظامی شهرستان بیرجند، اظهار داشت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر سرقت مقادیری طلا از منزل، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

انتهای پیام


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

صالحی‌امیری: روابط گردشگری ایران و هند متناسب با ظرفیت دو کشور نیست - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیدرضا صالحی‌امیری در حاشیه سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس 2026 در هند و پس از سخنرانی در این اجلاس، با اشاره به اهمیت حضور جمهوری اسلامی ایران در سازوکارهای همکاری بریکس اظهار کرد: در این اجلاس، ایران از نزدیک مواضع خود را تبیین کرد و مجموعه‌ای از پیشنهادهای مشخص برای توسعه روابط گردشگری میان کشورهای عضو بریکس ارائه داد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه این اجلاس سومین حضور ایران در سطح وزرای گردشگری بریکس است، افزود: اراده رهبران کشورهای عضو بریکس بر توسعه روابط و ارتقای سطح همکاری‌ها قرار دارد و نشست‌های وزرای گردشگری، محیط‌زیست، بهداشت و درمان، اقتصاد، صنعت و سایر حوزه‌ها، در واقع مقدمه‌ای برای اجلاس سران بریکس است که شهریورماه در دهلی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در حوزه گردشگری نیز در چارچوب همین رویکرد، در کنار سایر کشورهای عضو، برای تدوین و صدور یک بیانیه مشترک مشارکت داشت که این بیانیه در 15 بند تنظیم شد و محورهای مختلفی از همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو را دربرمی‌گیرد. پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق حمایت از پروژه‌های گردشگری بریکس

 

صالحی‌امیری یکی از پیشنهادهای مشخص ایران در این اجلاس را تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس عنوان کرد و گفت: ایجاد سازوکارهای مشترک برای تامین مالی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری می‌تواند ظرفیت کشورهای عضو را برای اجرای پروژه‌های مشترک و تسهیل سرمایه‌گذاری در این حوزه تقویت کند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین به دیدارهای دوجانبه خود در حاشیه اجلاس اشاره کرد و گفت: در حاشیه این نشست، ملاقات‌های دوجانبه‌ای با مقامات گردشگری کشورهای مختلف داشتیم که در جریان آن، ظرفیت‌های توسعه همکاری‌های گردشگری و راهکارهای عملیاتی برای تعمیق روابط مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به دیدار خود با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی افزود: امروز با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی دیدار و درباره ظرفیت‌های گسترش روابط گردشگری دو کشور گفت‌وگو کردیم. همچنین در دیدار با مسئولان گردشگری کشورهای برزیل، هند و دیگر اعضای بریکس، موضوع توسعه مناسبات گردشگری در دستور کار قرار گرفت.

صالحی‌امیری با تأکید بر جایگاه فرهنگی و تمدنی ایران در نگاه کشورهای عضو بریکس اظهار کرد: نکته قابل توجه در این دیدارها این بود که ایران در میان کشورهای عضو بریکس به‌عنوان یک قدرت فرهنگی و تمدنی شناخته می‌شود و مقامات و وزرای کشورهای مختلف، هنگام سخن گفتن از ایران، با احترام، عزت و نگاه مثبت نسبت به ظرفیت‌های فرهنگی و تمدنی کشور صحبت می‌کنند.

وی افزود: وزرای کشورهایی که با آنها دیدار داشتم، از جمله برزیل، آفریقای جنوبی و هند، ضمن ابراز همدردی و تسلیت در پی شهادت رهبر عظیم‌الشان و شهدای جنگ، بر ضرورت توسعه روابط و همکاری‌های گردشگری با جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به دیدار مفصل خود با وزیر فرهنگ و گردشگری هند گفت: گفت‌وگوی ما بیش از یک ساعت و نیم به طول انجامید و در این دیدار، حدود 10 محور مشخص برای توسعه همکاری‌های گردشگری میان ایران و هند مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: امضای تفاهم‌نامه همکاری، برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، توسعه تعامل میان بخش‌خصوصی، فعالان گردشگری، هتلداران، آژانس‌های گردشگری و سایر تشکل‌های حرفه‌ای، از جمله موضوعاتی بود که در این گفت‌وگوها مورد توجه قرار گرفت.

صالحی‌امیری با تاکید بر ضرورت متناسب‌سازی روابط گردشگری با ظرفیت‌های اقتصادی و سیاسی دو کشور اظهار کرد: امروز سطح روابط گردشگری ایران و هند متناسب با ظرفیت و عمق روابط اقتصادی و سیاسی دو کشور نیست و باید برای جبران این فاصله، برنامه‌ریزی و اقدام عملیاتی داشته باشیم.

وی افزود: وزیر فرهنگ و گردشگری هند نیز بر ضرورت تمرکز بیشتر بر مشترکات فرهنگی دو کشور تاکید داشت و معتقد بود که می‌توان از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و تمدنی مشترک ایران و هند به‌عنوان پیشران توسعه روابط گردشگری استفاده کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یکی از موضوعات مطرح‌شده در این دیدار را ظرفیت نسخه‌های خطی فارسی موجود در هند عنوان کرد و گفت: طرف هندی بر اهمیت نسخه‌های خطی فارسی موجود در این کشور تاکید داشت و معتقد بود این میراث مشترک می‌تواند زمینه‌ای ارزشمند برای توسعه همکاری‌های فرهنگی و گردشگری میان دو کشور فراهم کند.

صالحی‌امیری خاطرنشان کرد: میراث مشترک، پیوندهای تاریخی و فرهنگی ایران و هند، ظرفیت کم‌نظیری برای تقویت دیپلماسی فرهنگی و گردشگری است و باید این ظرفیت‌ها را از سطح گفت‌وگو به پروژه‌های مشترک، تبادل گردشگر و همکاری‌های میان بخش خصوصی دو کشور تبدیل کنیم.

وی در جمع‌بندی حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس گفت: آنچه به این اجلاس اهمیت ویژه می‌دهد، اراده مشترک کشورهای عضو برای افزایش سطح همکاری‌هاست و خوشبختانه مسیر همکاری‌ها در این چارچوب، مسیر رو به جلو و امیدوارکننده‌ای است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان از حمایت و همراهی دستگاه دیپلماسی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در هند قدردانی کرد و گفت: لازم است از مجموعه وزارت امور خارجه و سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند نیز برای فراهم‌کردن مقدمات این سفر و پشتیبانی از حضور ایران در این اجلاس قدردانی کنم؛ این هماهنگی و هم‌افزایی در پیشبرد اهداف کشور در عرصه همکاری‌های بین‌المللی گردشگری نقش مؤثری دارد.

انتهای پیام/  




 بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمو...

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۱۸ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 ۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد

گرمای مرداد همچنان بخش‌هایی از ایران را درگیر کرده است؛ در روز جمعه ۳۰ مرداد، ۸ شهر کشور در فهرست گرم‌ترین مناطق جهان قرار گرفتند و دهلران با ثبت دمای ۴۷.۸ درجه سانتی‌گراد در رتبه سوم ایستاد.

 میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.

 اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از لوسیون‌های بدن و محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست غیرمجاز را برای آگاهی مصرف‌کنندگان اعلام کرد.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.