قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

نگرانی تل‌آویو از پیوستن قاهره به «توافق مکه»

منابع عبری اعلام کردند تل‌آویو نگران است که قاهره به ائتلاف دفاعی اسلامی شامل عربستان، پاکستان و ترکیه بپیوندد.
 نگرانی تل‌آویو از پیوستن قاهره به «توافق مکه»

جوان آنلاین: منابع عالی‌رتبه در ترکیه از احتمال پیوستن مصر به ائتلاف دفاعی جدید شامل عربستان، پاکستان و ترکیه معروف به «توافق مکه» خبر دادند؛ اقدامی که یک تغییر ژئوپلیتیکی تلقی می‌شود و ممکن است نگرانی‌های رژیم صهیونیستی را در مورد تغییر در توازن قدرت در منطقه افزایش دهد.

روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد که هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد که قاهره ممکن است پس از حل و فصل برخی مسائل فنی، به ائتلاف دفاعی جدیدی که ترکیه با عربستان و پاکستان امضا کرده است، بپیوندد.

این روزنامه عبری به درخواست مصر برای پیوستن به این توافق اشاره کرد و آن را منبع تهدید بلندمدت برای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دانست که می‌تواند بر توازن قدرت تأثیر بگذارد.

این روزنامه افزود احتمال پیوستن مصر به ائتلاف دفاعی مشترک که شامل عربستان، ترکیه و پاکستان می‌شود، نگرانی‌های استراتژیک عمیقی را در محافل تصمیم‌گیرنده در تل‌آویو ایجاد می‌کند چرا که به تغییر توازن قدرت در خاورمیانه مربوط می‌شود.

به نوشته این روزنامه عبری، اولین مورد از این نگرانی‌ها مربوط به نقش مصر است، زیرا مصر اولین کشور عربی است که با رژیم صهیونیستی پیمان صلح امضا کرده و ستون اساسی امنیت در جنوب اراضی اشغالی محسوب می‌شود.

این رسانه توضیح داد که پیوستن قاهره به ائتلافی که شامل ترکیه که مواضع خصمانه‌ای علیه سیاست‌های رژیم صهیونیستی دارد و پاکستان است که به هیچ وجه این رژیم را به رسمیت نمی‌شناسد، می‌تواند آینده هماهنگی امنیتی بین قاهره و تل‌آویو را تهدید کند و توافق کمپ دیوید را به خطر بیندازد.

به نوشته این روزنامه، تل‌آویو از همکاری نظامی و فناوری روافزون بین آنکارا، اسلام‌آباد و ریاض بیم دارد. ترکیه دارای یک صنعت نظامی پیشرفته، به ویژه در زمینه پهپادها است و ترکیب این قابلیت‌ها با قدرت مالی عربستان، عمق استراتژیک مصر و بازدارندگی هسته‌ای پاکستان، یک بلوک نظامی منطقه‌ای ایجاد می‌کند که می‌تواند برتری نظامی متعارف را که تل‌آویو مدت‌هاست به آن متکی بوده است، به چالش بکشد.

تحلیلگران اسرائیلی معتقدند که این ائتلاف، پیام روشنی از کاهش اعتماد به ضمانت‌های امنیتی آمریکا است که تل‌آویو را از نظر دیپلماتیک منزوی می‌کند.

به گفته یدیعوت آحارونوت، در صورت هرگونه رویارویی منطقه‌ای، …



 واکنش وزارت خارجه سوریه به حمله رژیم صهیونیستی به حومه دمشق
۲۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

واکنش وزارت خارجه سوریه به حمله رژیم صهیونیستی به حومه دمشق

وزارت خارجه دولت موقت سوریه طی بیانیه‌ای حمله هوایی امروز رژیم صهیونیستی به یک خودروی غیرنظامی در «بیت جن» واقع در حومه دمشق را محکوم کرد.

 فرستاده ترامپ اذعان کرد که اسرائیل جولان را اشغال کرده است
۲۸ دقیقه قبل / سایت جماران

فرستاده ترامپ اذعان کرد که اسرائیل جولان را اشغال کرده است

تام باراک، فرستاده ویژه ترامپ گفت: اسرائیلی‌ها با نقض قطعنامه‌های سازمان ملل و کل نظم بین‌المللی، بلندی‌های جولان را اشغال کرده‌اند.

 استقبال حماس از مواضع رام‌الله درخصوص انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین
۳۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

استقبال حماس از مواضع رام‌الله درخصوص انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس تأکید تشکیلات خودگردان فلسطین بر برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در موعد مقرر را مثبت ارزیابی کرد.

 مواضع متضاد آمریکا و اسرائیل در قبال بلندی‌های جولان و تنش‌ها با ترکیه
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

مواضع متضاد آمریکا و اسرائیل در قبال بلندی‌های جولان و تنش‌ها با ترکیه

پس از اظهارات نماینده ویژه آمریکا در سوریه درباره اشغال بلندی‌های جولان و تنش‌های اسرائیل با ترکیه، اسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مواضع واشنگتن در این زمینه‌ها را «پر از اشتباه» توصیف کرد.

 حمله اسرائیل به جنوب لبنان
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حمله اسرائیل به جنوب لبنان

رژیم صهیونیستی بار دیگر آتش بس لبنان را نقض کرده و منطقه‌ای در جنوب این کشور را هدف حمله قرار داده است.