قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۸ ساعت قبل

تنگ‌تر شدن حلقه تحریم‌ها، اتفاقات خطرناکی رقم می‌زند

رامتین موثق با اتمام مهلت تفاهم اولیه 60 روزه میان ایران و ایالات متحده آمریکا، خبری از تجاوز مجدد نظامی به کشور نشد اما در عوض، ترامپ صحبت از کارزاری موسوم
 تنگ‌تر شدن حلقه تحریم‌ها، اتفاقات خطرناکی رقم می‌زند

رامتین موثق

با اتمام مهلت تفاهم اولیه 60 روزه میان ایران و ایالات متحده آمریکا، خبری از تجاوز مجدد نظامی به کشور نشد اما در عوض، ترامپ صحبت از کارزاری موسوم به «روز دی اقتصادی» کرده که هدف آن، تشدید تحریم‌ها علیه ایران است و در اظهارات خود، علاوه بر تهدید متحدان ایران، آن را ضربه‌ای بی‌سابقه و خردکننده، توصیف کرده است.

 اقتصاد ایران اکنون درگیر دو موضوع اساسی است؛ اول تحریم‌های آمریکا و موضوع دوم، مافیای به‌شدت «کثیفی» که مشخصا بانک‌های خصوصی آن‌ها را برای افزایش درآمد خود، مدیریت می‌کنند و این دو موضوع در کنار هم، ضربه سنگینی به اقتصاد کشور خواهد زد. بخش عمده و وسیعی از تراستی‌ها، وابسته به بانک‌های خصوصی هستند و این بانک‌ها نیز از این فضای تحریم برای کسب درآمد بیشتر، استفاده می‌کنند

امروزه دیگر کمتر کارشناسی است که بر تبعات تحریم‌ها بر اقتصاد ایران واقف نباشد؛ حتی تندترین چهره‌های اصول‌گرا نیز دیگر از «کاغذپاره» خواندن تحریم‌ها، دست برداشته‌اند و درباره تبعات آن، هشدار می‌دهند. البته این نه به معنای تغییر راهبرد، بلکه به معنای اینست که تبعات تحریم‌ها آنقدر شدید شده که کتمان آن، مخالفت با عقل سلیم است!

در نتیجه تشدید تحریم‌ها از سال 1397 تاکنون، اقتصاد ایران شکننده‌تر از قبل شده است؛ رشد اقتصادی منفی، تعمیق و گسترش رکود به تمام بازارها و صنایع، سر به فلک کشیدن نرخ تورم و غیره، از پیامدهای تحریم بر اقتصاد ایران بوده است. اما در شرایطی که اقتصاد ایران دچار بحرانی بی‌سابقه شده است، تبعات اضافه شدن تحریم‌ها برای اقتصاد بحران‌زده ایران چیست؟

قطع باقی‌مانده شریان‌های مالی و تجاری ایران

برای بررسی دقیق‌تر تبعات تحریم‌های جدید، باید توجه کرد که آمریکا قصد دارد کدام یک از بخش‌های اقتصاد ایران را مورد هدف قرار دهد. یکی از بخش‌هایی که آمریکا برای آن هدف‌گذاری کرده است، قطع کردن شریان‌های مالی و تجاری ایران است. اقتصاد24 در گزارشی، درباره این موضوع نوشته است: «هدف اصلی این الگوی جدید که از آن به عنوان خنثی‌سازی …





 قیمت واقعی مرغ اعلام شد
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت واقعی مرغ اعلام شد

دبیر انجمن کشتارگاه و صنایع بسته بندی طیور گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و مازاد عرضه بیش از تقاضا، کمبودی در عرضه نداریم.

 مزایده فروش ملک فیروزکوه وحافظ بدون پیشنهاد ماند
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

مزایده فروش ملک فیروزکوه وحافظ بدون پیشنهاد ماند

شرکت بیمه حافظ اعلام کرد مزایده فروش ملک ارجمند واقع در فیروزکوه، به‌دلیل دریافت نشدن هیچ پیشنهاد خریدی، بدون نتیجه پایان یافته است.

 افزایش شدید قیمت موتورسیکلت / زیر ۲۵۰ میلیون چیزی پیدا نمی شود! - سرمایه و بورس
۳ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

افزایش شدید قیمت موتورسیکلت / زیر ۲۵۰ میلیون چیزی پیدا نمی شود! - سرمایه و بورس

رئیس اتحادیه فروشندگان و واردکنندگان دوچرخه و موتورسیکلت تهران با اشاره به افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت موتورسیکلت از ابتدای سال، گفت: افزایش نرخ ارز و رشد هزینه‌های تولید و واردات موجب شده ارزان‌ترین موتورسیکلت‌های تجاری به حدود ۲۷۰ میلیون تومان برسند و دیگر موتورسیکلتی با قیمت کمتر از ۲۵۰ میلیون تومان در بازار وجود نداشته باشد و مردم به بازار دست دوم روی آورده‌اند.

 دیوان محاسبات اعلام کرد; سود ۷۷ هزار میلیارد تومانی بانک مرکزی از گرانی ارز و تورم
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد 120

دیوان محاسبات اعلام کرد; سود ۷۷ هزار میلیارد تومانی بانک مرکزی از گرانی ارز و تورم

این بانک در زمره سودده‌ترین شرکت‌های دولتی قرار دارد که با توجه به جایگاه حاکمیتی آن، بازتابی از ناترازی‌ ساختار پولی و مالی کشور است.

 ولی‌الله سیف: بانک مرکزی می‌تواند تراستی‌های مجاز را شناسایی و طبقه‌بندی کند | الزاماً نباید به دنبال پیدا کردن «امارات دوم» باشیم | تنوع بخشی به مسیرهای تجاری، بخشی از راهبرد امنیت اقتصادی است
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

ولی‌الله سیف: بانک مرکزی می‌تواند تراستی‌های مجاز را شناسایی و طبقه‌بندی کند | الزاماً نباید به دنبال پیدا کردن «امارات دوم» باشیم | تنوع بخشی به مسیرهای تجاری، بخشی از راهبرد امنیت اقتصادی است

اقتصادنیوز: رئیس کل اسبق بانک مرکزی با تاکید بر اینکه تشدید تحریم‌ها بدون تردید هزینه و ریسک تجارت خارجی ایران را افزایش می‌دهد، معتقد است: این امر به معنای توقف تجارت خارجی یا ناتوانی کشور در تسویه مبادلات نیست زیرا ایران به دلیل سال‌های طولانی تحریم، تجربه قابل‌توجهی در یافتن مسیرهای تجاری، انتقال منابع و تسویه نتیجه مبادلات به دست آورده است.

 تجلیل از نویسنده «اخبار خودرو» در جشنواره رسانه‌ای فرصت‌های سرمایه‌گذاری
۳ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

تجلیل از نویسنده «اخبار خودرو» در جشنواره رسانه‌ای فرصت‌های سرمایه‌گذاری

در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «فرصت‌های سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی» که روز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ در تالار وحدت ارومیه و به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، از برگزیدگان این رویداد تجلیل به عمل آمد.