قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

مجلس آمد؛ مجلس با دار و درفش آمد!

یکشنبه 25 مرداد، مجلس کلیات طرح مقابله با نفوذ سرویس های اطلاعاتی و دولت ها یا نهادهای بیگانه در کشور را تصویب کرد؛ مصوبه ای
 مجلس آمد؛ مجلس با دار و درفش آمد!

یکشنبه 25 مرداد، مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» را تصویب کرد؛ مصوبه‌ای جنجالی، پرابهام و مشحون از اغلاط حقوقی که حتی رسانه رهبر انقلاب نیز با پستی معنادار به آن واکنش نشان داد.

در این پست آمده است: «لازم است مصوّبات مجلس با مسائل اصلی کشور و نیازهای مردم نسبتی مستقیم و مشهود داشته باشد و معطوف به امیدآفرینی و آینده‌سازی کشور باشد. » 

مصوبه جدید مجلس که بسیاری آن را از جنس قانون ضد مردمی موسوم به عفاف و حجاب می‌دانند، با واکنش منفی فعالان سیاسی و رسانه‌ای کشور نیزمواجه شده است و انتظار می رود، یا مجلس از مصوبه خود کوتاه بیاید یا شورای نگهبان با عقلانیت، مانع تصویب نهایی آن شود چرا که در غیر این صورت، شاهد چرخه ای از بحران سازی، تخریب همبستگی ملی، هدر رفت پتانسیل‌های امنیتی و گسست گسترده در روابط مردم و حکومت خواهیم بود.

جا دارد بررسی جدی شود که کدام جریان نفوذ، چنین طرح ضد ایرانی، ضد حکومتی و ضد مردمی را در کاسه مجلس گذاشته و تنش جدیدی در کشور را موجب شده است.

این مجلس بسته بماند بهتر است!

بهرام پارسایی، نماینده سابق مجلس در واکنش به مصوبه جدید بهارستان، در شبکه ایکس نوشت:‌ «در ۵ ماهی که مجلس نبود رکورد فلاکت با تورم سه رقمی در ایران شکسته شد. حالا مجلس پس از حدود ۱۷۰ روز در اولین جلسه به جای معیشت مردم، مثل قانون حجابش، جریمه، زندان و دار و درفش تصویب می‌کند! وقتی باز بودنش خیری ندارد و سختی‌های کمرشکن و سفره‌های خالی مردم اولویتش نیست، بسته بماند بهتر.»

مغایر قانون اساسی، مبهم، نیازمند اصلاح و ...!

همچنین حسام‌الدین آشنا، استاد دانشگاه و رئیس پیشین مرکز بررسی‌های استراتژیک در مطلبی با عنوان «ملاحظاتی در باب تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» در کانال آوش نوشت:

اصل مقابله با جاسوسی، تأمین مالی خارجی انتخابات، انتقال اطلاعات طبقه‌بندی‌شده و عملیات هدایت‌شده از خارج، هدفی مشروع و منطبق با حفظ استقلال و امنیت کشور است؛ اما به نظر می‌رسد متن حاضر …





 موسیقی با صندلی یا بی ‌صندلی
۳ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

موسیقی با صندلی یا بی ‌صندلی

کنسرت‌های ایستاده و تغییر ذائقه مخاطب

 آیین تکریم و معارفه مسئولان عالی قوه قضاییه برگزار شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آیین تکریم و معارفه مسئولان عالی قوه قضاییه برگزار شد

آیین تکریم و معارفه مسئولان عالی قوه قضاییه ظهر امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه برگزار شد.

 واکنش معاون وزیر خارجه به فشار اقتصادی آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش معاون وزیر خارجه به فشار اقتصادی آمریکا

معاون وزیر خارجه با اشاره به فشار اقتصادی جدید آمریکا بیان کرد که ملت ایران این تحریم‌ها را بی اثر خواهد کرد.

 مقام ارشد ناتو: هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مقام ارشد ناتو: هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد

یک مقام ارشد ناتو تاکید کرد که هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد.

 روایت قالیباف از بی‌اعتنایی کشورهای منطقه به اظهارات خصمانه ترامپ
۳۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

روایت قالیباف از بی‌اعتنایی کشورهای منطقه به اظهارات خصمانه ترامپ

رئیس هیات مذاکره‌کننده ایران گفت: پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه درباره شکل‌دهی به ترتیبات امنیتی و همکاری‌های اقتصادی جدید در منطقه دریافت کرده‌ایم.

 جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه پیامی در حساب شخصی خود در شبکه ایکس منتشر کرد.