قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

مهسا امینی؛ زخمی که تندرو‌ها نمی‌گذارند التیام پیدا کند

چهار سال پس از مرگ مهسا امینی، پرونده او هنوز برای بخشی از جریان تندرو ابزاری برای بازتولید ادبیات خشونت آمیز است. اظهارات اخیر احمد آریایی نژاد،
 مهسا امینی؛ زخمی که تندرو‌ها نمی‌گذارند التیام پیدا کند

چهار سال پس از مرگ مهسا امینی، پرونده او هنوز برای بخشی از جریان تندرو ابزاری برای بازتولید ادبیات خشونت‌آمیز است. اظهارات اخیر احمد آریایی‌نژاد، نماینده ملایر، نه فقط یک لغزش کلامی، که نشانه‌ای از بازگشت ادبیاتی است که می‌تواند شکاف‌های اجتماعی را عمیق‌تر کند.

به گزارش رویداد 24، جامعه ایران این روز‌ها بیش از هر زمان دیگری نیازمند آرامش، التیام زخم‌های گذشته و وفاق ملی است، اما گویی برخی آقایان در مجلس و تریبون‌های عمومی، رسالتی جز پاشیدن نمک بر زخم‌های مردم برای خود قائل نیستند. اظهارات اخیر احمد آریایی‌نژاد، نماینده ملایر در یک برنامه تلویزیونی و استفاده از عبارت شنیع «به درک واصل شد» درباره مرحوم مهسا امینی، تنها یک خطای کلامی ساده نیست؛ بلکه رونمایی مجدد از چهره جریانی است که حیات سیاسی خود را در تعمیق شکاف‌های اجتماعی و ترویج ادبیات خشونت‌آمیز می‌بیند.

سقوط اخلاق در تریبون‌های رسمی

ادبیات تند و توهین‌آمیز نماینده ملایر در حالی فضای مجازی و عمومی کشور را شوکه کرد که حتی چهره‌های ارشد و عالی‌رتبه نظام نیز در مواجهه با آن حادثه تلخ، مواضعی سراسر همدلانه و توام با احترام اتخاذ کرده بودند. رهبر شهید انقلاب صراحتاً گفته بودند «فوت آن دختر دل ما را هم سوزاند» و مرحوم رئیسی رئیس جمهور وقت نیز در دیدار با خانواده مهسا امینی تاکید کرد که «مهسا دختر من هم هست». حال جای سوال است که امثال آریایی‌نژاد از کدام منشور اخلاقی و سیاسی تغذیه می‌کنند که این‌گونه خود را کاسه داغ‌تر از آش می‌بینند؟ این حجم از بی‌حرمتی به فردی که دستش از دنیا کوتاه است، نه با موازین اسلامی همخوانی دارد و نه با اصول اولیه انسانی؛ تا جایی که حتی صدا‌های معترضی از درون جریان‌های مذهبی و گوناگون نیز بلند شد و رفتار‌های امثال او را ناشی از کم‌سوادی سیاسی و غلبه هیجان بر شعور دانستند.

سابقه جنجال‌آفرینی‌های آریایی‌نژاد

احمد آریایی‌نژاد چهره جدیدی در عرصه تندروی نیست. نگاهی به سابقه سیاسی و مواضع گذشته نماینده ملایر نشان می‌دهد که او همواره در جبهه پایداری‌چی‌ها …





 حمایت از عاملان اقدامات تروریستی باید پایان یابد + ویدئو
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حمایت از عاملان اقدامات تروریستی باید پایان یابد + ویدئو

ناصر سراج، دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: حمایت سیاسی، مالی، تسلیحاتی و رسانه‌ای از عاملان اقدامات تروریستی باید پایان یابد.

 آذربایجان شرقی در مسیر تبدیل‌شدن به هاب لجستیکی کشور
۴۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آذربایجان شرقی در مسیر تبدیل‌شدن به هاب لجستیکی کشور

تجربه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و رمضان نشان داد که جایگاه لجستیک در برخی استان‌ها از یک مزیت اقتصادی فراتر رفته و به مؤلفه‌ای راهبردی برای حفظ پایداری و تداوم زنجیره تأمین کشور تبدیل شده است.

 ترکیه و پاکستان در تماشای درهم شکستن توافق مکه
۷ دقیقه قبل / سایت ایران اکونمیست

ترکیه و پاکستان در تماشای درهم شکستن توافق مکه

به عربستان حمله شد و ترکیه و پاکستان دارند تماشا می‌کنند./یمن می‌هواهد کل عربستان را محاصره کند

 قیمت طلا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
۲۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

قیمت طلا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

قیمت طلا امروز با افزایش ۲۵ دلاری نسبت به روز گذشته، ۴۶۰۴ (چهار هزار و ششصد و چهار) دلار نرخ‌گذاری شد.

 آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟
۴۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟

اکونومیست در گزارشی تازه می‌گوید آمریکا با وجود برخورداری از بزرگ‌ترین بودجه نظامی جهان، هنوز نتوانسته از یکی از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر حملات سایبری محافظت کند. در تابستان امسال، هکرها به تأسیسات آب و فاضلاب در دست‌کم هفت ایالت نفوذ کردند و مقام‌های آمریکایی گروه‌های وابسته به ایران را مظنون اصلی می‌دانند؛ در حالی که دولت ترامپ همزمان با افزایش ۴۴ درصدی بودجه نظامی، بودجه امنیت سایبری آب را به‌شدت کاهش داده است.

 لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام مجموعه فروشگاه های امیران | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
۲۱ دقیقه قبل / سایت جابویژن

لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام مجموعه فروشگاه های امیران | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

عنوان حقوق (میلیون تومان) لینک لابی وومن- خانم توافقی مشاهده جزئیات و ارسال رزومه کارشناس حسابداری توافقی مشاهده جزئیات و [ ]