قیمت طلا امروز




 سایت فراز / ۱۶ ساعت قبل

گروه پاسارگاد در مسیر توسعه اقتصاد دریا محور؛ تفاهم‌نامه «وسترا» با استانداری بوشهر

شرکت دانش‌بنیان فناوری هوشمند صنایع سلامت پاسارگاد «وَسترا»، از شرکت‌های فعال گروه پاسارگاد در حوزه امنیت غذایی، با هدف توسعه زنجیره ارزش شیلات و آبزی‌پروری،...
 گروه پاسارگاد در مسیر توسعه اقتصاد دریا محور؛ تفاهم‌نامه «وسترا» با استانداری بوشهر

این تفاهم‌نامه با حضور ارسلان زارع استاندار بوشهر و حمید ذوالفقاری مدیرعامل هلدینگ دانش‌بنیان وَسترا، با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان بوشهر برای توسعه اقتصاد دریامحور، جذب سرمایه‌گذاری و به‌ استقرار فناوری‌های نوین در صنعت آبزی‌پروری به امضا رسید.

بر اساس این تفاهم‌نامه، توسعه پرورش ماهی در قفس در سواحل استان بوشهر، شناسایی فعال‌سازی ظرفیت‌های خالی و نیمه‌فعال زنجیره شیلات، توسعه زیرساخت‌های تولید و فرآوری، تأمین نهاده‌های راهبردی، جذب سرمایه و تأمین مالی پروژه‌ها و توسعه بازارهای داخلی و صادراتی از مهم‌ترین محورهای همکاری خواهد بود.

وَسترا به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه امنیت غذایی در گروه پاسارگاد، در این همکاری مسئولیت طراحی و استقرار مدل مدیریت زنجیره ارزش شیلات و آبزی‌پروری استان، انجام مطالعات اقتصادی و امکان‌سنجی، تدوین نقشه راه سرمایه‌گذاری و توسعه بازار و ارائه خدمات فنی، مدیریتی و نظارتی به پروژه‌های منتخب را دنبال خواهد کرد.

این همکاری در راستای رویکرد گروه پاسارگاد برای ایفای نقش مؤثر در حوزه‌های مولد و راهبردی اقتصاد کشور و با تمرکز بر پیوند دانش، فناوری، سرمایه و بازار شکل گرفته است. رویکردی که می‌تواند زمینه تبدیل ظرفیت‌های موجود استان بوشهر به پروژه‌های اقتصادی و سرمایه‌پذیر و تقویت زیرساخت‌های امنیت غذایی کشور را فراهم کند.

هم‌زمان با امضای این تفاهم‌نامه، مدیران وَسترا با هدف توسعه همکاری‌های فناورانه، از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور حوزه شیلات مستقر در پارک علم و فناوری خلیج فارس بازدید کردند و سه تفاهم‌نامه همکاری با شرکت‌های منتخب فناور و یک تفاهم‌نامه با صندوق پژوهش و فناوری استان بوشهر به امضا رساندند.

توسعه سرمایه‌گذاری مولد، افزایش ظرفیت تولید، ارتقای بهره‌وری، ایجاد اشتغال پایدار و تقویت زنجیره تأمین و امنیت غذایی، از مهم‌ترین دست‌آوردهای مورد انتظار از این همکاری مشترک است.



 یارانه

یارانه


 چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: جنگ‌های ایران و اوکراین دیگر شوک‌های موازی نیستند. آن‌ها اکنون در حال ترکیب هم‌افزایی هستند و پیامدهایشان اقتصاد و سیاست را در سراسر جهان متاثر ساخته است.

 فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

اقتصادنیوز: آیا «چپ نو» می‌تواند آبروی از دست‌رفته‌ جریان چپ در ایران را برگرداند؟ شریعتی مارکسیست بود یا...؟

 نهنگ‌ها چه زمانی خریدار طلا شدند؟

نهنگ‌ها چه زمانی خریدار طلا شدند؟

قیمت دلار پس از فشردگی در نمودار و منفی شدن مواضع طرفین ایرانی و آمریکایی امروز با افزایش به 188 هزار تومان رسید. قیمت دلار طی 10 روز گذشته زیر این سطح و در محدوده مشخص نوسان داده بود. با افزایش قیمت دلار، بازار طلا و سکه به سقف سه ماهه رسیدند.

 افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن

افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن

هیات عالی بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم برای ساخت و خرید واحد مسکونی، ودیعه و جعاله موافقت کرد.

 ایست شاخص در آستانه مرز مهم

ایست شاخص در آستانه مرز مهم

بورس تهران در معاملات روز سه‌شنبه، یک قدم دیگر به فتح کانال 6‌میلیون‌واحدی نزدیک شد؛ اما افزایش عرضه‌ها در نزدیکی این مرز مهم، مانع از تداوم صعود شاخص کل تا پایان معاملات شد. دماسنج اصلی بازار سهام که در مقاطعی از دادوستدهای روز گذشته تا ارتفاع 5‌میلیون و 970هزار واحد نیز پیشروی کرده بود، در نهایت با رشد 0.84درصدی در سطح 5‌میلیون و 947هزار واحد آرام گرفت. همزمان، خروج حدود یک همت پول توسط سرمایه‌گذاران حقیقی و سرخپوش شدن 48درصد از نمادها نشان داد که بخشی از فعالان بازار در آستانه ورود شاخص به کانال 6‌میلیونی، ترجیح داده‌اند به شناسایی سود بپردازند.

 سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

دنیای‌ اقتصاد – اصفهان: مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد شرکت پالایش نفت اصفهان در نشست مشترک با اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت استان اصفهان، بر تقویت همکاری با سازندگان داخلی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های بومی تاکید کردند.

 راز ساخت صنعت خلاق

راز ساخت صنعت خلاق

چه میزان از آسیب‌پذیری موجود به ماهیت ذاتی تبلیغات بازمی‌گردد؟ اگر بخواهیم به‌عنوان فردی فعال در صنعت بازاریابی و تبلیغات و از سوی دیگر، با سال‌ها تجربه حضور در کسب‌وکارها صحبت کنیم، ابتدا باید یک نکته را روشن کنیم. این پرسش شبیه آن است که بپرسیم آسیب واردشده به صنایع دیگر تا چه میزان به ماهیت ذاتی همان صنعت بازمی‌گردد.