یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ - 2 August, 2026
 روزنامه آرمان امروز / ۸ ساعت قبل

صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان حرکت کند

 صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان حرکت کند
آرمان امروز : سرپرست وزارت دفاع با تأکید بر اینکه جنگ‌های آینده بر پایه اشراف اطلاعاتی، فناوری‌های فضاپایه و اقتصاد دفاع شکل می‌گیرد، گفت: صنعت دفاعی باید بتواند با کمترین هزینه، بیشترین قدرت رزمی را تولید کند و نیازهای میدان نبرد را در همان زمان نبرد پاسخ دهد. سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا سرپرست [ ]




آرمان امروز : سرپرست وزارت دفاع با تأکید بر اینکه جنگ‌های آینده بر پایه اشراف اطلاعاتی، فناوری‌های فضاپایه و اقتصاد دفاع شکل می‌گیرد، گفت: صنعت دفاعی باید بتواند با کمترین هزینه، بیشترین قدرت رزمی را تولید کند و نیازهای میدان نبرد را در همان زمان نبرد پاسخ دهد.
سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جمع دانشمندان صنعت دفاعی، با تشریح الزامات نبردهای آینده، بر توسعه فناوری‌های فضاپایه، ارتقای اشراف اطلاعاتی، اقتصاد دفاع و افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های صنعتی تأکید کرد.
وی با اشاره به برخی تحلیل‌ها درباره وضعیت راهبردی آمریکا در منطقه، اظهار داشت: ممکن است امروز بسیاری از تحلیلگران از سرگشتگی، بن بست و محدود شدن گزینه‌های عملیاتی دشمن به دلیل موفقیت نیروهای مسلح ما و ناکامی او در تحقق اهدافش سخن بگویند، اما برای ما این تحلیل‌ها نباید منشأ غفلت و توقف باشد. صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران باید با شتابی بیش از گذشته مسیر پیشرفت، نوآوری و آمادگی را ادامه دهد؛ چراکه به تعبیر رهبر شهید انقلاب اسلامی، «نباید با لالایی دشمن خوابمان ببرد.» وظیفه ما آن است که هر روز آماده‌تر، هوشمندتر و قدرتمندتر از روز قبل باشیم.
سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه بخش قابل توجهی از جنگ‌های امروز و آینده، جنگی فضاپایه است، اظهار کرد: فناوری‌های فضاپایه دیگر یک مزیت جانبی نیستند، بلکه در هدایت، ناوبری، شناسایی، فرماندهی و کنترل، هم در حوزه آفند و هم در حوزه پدافند، نقش تعیین‌کننده دارند و هر کشوری که در این عرصه برتری داشته باشد، در میدان نبرد نیز دست برتر را خواهد داشت.
سردار ابن‌الرضا اشراف اطلاعاتی را زیربنای موفقیت در عملیات‌های نظامی دانست و افزود: توسعه فناوری‌هایی که قدرت شناسایی، پایش و درک لحظه‌ای میدان نبرد را افزایش می‌دهند، باید در اولویت صنعت دفاعی قرار گیرد، زیرا برتری عملیاتی پیش از شلیک نخستین گلوله، در عرصه اطلاعات و شناخت محیط عملیاتی شکل می‌گیرد.