قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

شرایط خاص تامین گاز در فصل سرما

آرمان امروز : هوشنگ صیدالی در جلسه معارفه مدیرعامل جدید شرکت گاز گیلان با اشاره به آسیب ها به بخشی از پالایشگاه ها در جنگ تحمیلی صهیونی- آمریکایی افزود: پیش‌بینی می‌شود که زمستان پیش رو سردتر از سال‌های گذشته باشد؛ ضمن اینکه گاهی در سال‌های گذشته مجبور می‌شدیم که در همین گیلان سی‌ان‌جی‌ها را هم [ ]
 شرایط خاص تامین گاز در فصل سرما

آرمان امروز : هوشنگ صیدالی در جلسه معارفه مدیرعامل جدید شرکت گاز گیلان با اشاره به آسیب ها به بخشی از پالایشگاه ها در جنگ تحمیلی صهیونی- آمریکایی افزود: پیش‌بینی می‌شود که زمستان پیش رو سردتر از سال‌های گذشته باشد؛ ضمن اینکه گاهی در سال‌های گذشته مجبور می‌شدیم که در همین گیلان سی‌ان‌جی‌ها را هم ببندیم، با توجه به اینکه آسیب‌هایی به چندین پالایشگاه وارد شده است و تعمیرات و مدار برگشتن آنها ممکن است به زمستان امسال نرسد، انتظار می‌رود امسال با شرایط دشوار و خاصی مواجه باشیم.

وی جبران بخشی از ناترازی گاز در سالجاری را برعهده شرکت‌های کارور دانست و گفت: درحال حاضر قراردادهایی با شرکت‌های گازرسانی منعقد می شود تا به بحث ناترازی کمک کنند که تا کنون اقدامات خوبی انجام شده و کار در این زمینه به خوبی پیش می‌رود.

صیدالی بخشی از جبران ناترازی گاز را نیز از طریق بخاری‌های راندمان بالا عنوان و تصریح کرد: اگر کسی تلاش کند و بتواند در صرفه جویی گاز کمک کند، قطعا اثر گذار است.

مدیرهماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران یکی از موارد برای مصرف بهینه را بحث تعرفه ها خواند و گفت: یکی از موضوعاتی که می تواند امسال به ما کمک کند بحث تعرفه هاست؛ سال ها قیمت گاز ناچیز بوده که بر مصرف تاثیر نداشت ولی در زمان حاضر شرایط به نحوی شده که تعرفه ها تا حدودی اصلاح شده و مردم در این بخش در فصل زمستان کمک خواهند کرد و در همین راستا اگر تا سال گذشته برخی همه اتاق های خانه را گرم نگه می داشتند امسال بخاری اتاق هایی که استفاده نمی شود، روشن نخواهد ماند.

صیدالی با تاکید بر ضرورت کمک و همراهی همه مردم با شرکت گاز برای عبور از زمستان امسال افزود: باید نحوه درست مصرف کردن را یاد بگیریم و تلاش کنیم تا مصرف گاز کاهش یابد و صنایع در زمستان پایدار بمانند. علی اصغر رجبی رئیس هیات مدیره شرکت گاز گیلان و مدیر انرژی و کربن شرکت ملی گاز ایران نیز در این جلسه گفت: ما امسال در تولید با مشکل جدی روبرو هستیم اما وقتی از صرفه جویی در مصرف می گوییم منظور مصرف نکردن نیست بلکه بهینه مصرف کردن است. در این مراسم احمد دانایی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت گاز گیلان معرفی شد.





 بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت
۷ ساعت قبل / سایت عصرایران

بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت

ردصلاحیت ها نباید باعث شود که افراد از خدمت کردن منع شوند / کشور بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند

 پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی
۸ ساعت قبل / سایت عصرایران

پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی

نیروهای دموکراتیک سوریه تحت رهبری کردها برای سال های طولانی با حمایت آمریکا، کنترل شرق و شمال سوریه را در دست داشتند.

 چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ
۶ ساعت قبل / سایت جماران

چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ

به گزارش جماران، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، که طولانی ترین دوران تصدی این سمت را در تاریخ تجربه کرده، در آستانه یکی از

 تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

رئیس جمهور در آستانه روز پزشک، با اهدای لوح‌های جداگانه به ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران، از خدمات، فداکاری‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان در مسیر اعتلای دانش پزشکی و ارتقای سلامت جامعه قدردانی کرد.

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم
۴ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» مزار نورانی رهبر شهید انقلاب را مسدود کرد
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» مزار نورانی رهبر شهید انقلاب را مسدود کرد

صفحهٔ اینستاگرام «رواق دارالذکر» ساعتی پیش از سوی این پلتفرم، از دسترس خارج شد.