قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

سخنگوی سپاه: آمریکا از ایران شکست خورد

سخنگوی سپاه با بیان اینکه آمریکا در کمتر از ۲۰ روز جنگ با ایران به استیصال رسید و شروع به واسطه‌تراشی و واسطه‌یابی برای مذاکره و پایان جنگ کرد، گفت: ایالات متحده در همه اهداف خود شکست خورد و سرعت این شکست و افول اهدافش بسیار بالا بود.
 سخنگوی سپاه: آمریکا از ایران شکست خورد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه، در گفت‌وگویی ضمن تبریک روز خبرنگار افزود: رسانه‌ها در جنگ تحمیلی دوم و سوم بسیار خوب پای کار آمدند و توانمندی‌ها و قدرت‌های نظام را به‌خوبی ترسیم و منعکس کردند و در این زمینه نیز تأثیرگذار بودند.

وی افزود: هرچند آرمان‌های ما بلند است و در واقع نیاز بیشتری داریم که پیروزی‌هایمان را تبیین و بیان کنیم و آنچه را که اتفاق افتاده، به‌درستی منعکس کنیم. آنچه در این جنگ اتفاق افتاد، بسیار مهم است.

سخنگوی سپاه ادامه داد: سرعت افول آمریکا و استیصال این کشور در رسیدن به اهدافش بسیار زیاد بود. آمریکا نزدیک به ۲۰ سال در ویتنام جنگید و در نهایت به شکست انجامید. سه سال نیز در کره شمالی جنگید و در نهایت به نوعی شکست و عقب‌نشینی تن داد. اما در ایران، در کمتر از ۲۰ روز جنگیدن، به استیصال رسید و شروع به واسطه‌تراشی و واسطه‌یابی برای مذاکره و پایان جنگ کرد.

سردار محبی گفت: این‌ها پیروزی‌های بزرگی است. آمریکا می‌خواست نظام ما را جابه‌جا و تغییر دهد، اما نتوانست. می‌خواست ما بدون قید و شرط تسلیم شویم که نتوانست این آرزو را نیز برآورده کند. آمریکا می‌خواست ثروت‌های ما را چپاول کند، چاه‌های نفت ما را تصاحب کند، قدرت هسته‌ای ما را از بین ببرد و قدرت موشکی ما را نابود کند. همچنین می‌خواست بخشی از کشور ما را تجزیه و به دیگران واگذار کند. این‌ها بخشی از اهداف اعلامی آمریکا بود؛ اهداف غیراعلامی آن بماند. اما در همه این اهداف شکست خورد و سرعت این شکست و افول اهدافش نیز بسیار بالا بود.

وی تاکید کرد: این مسائل نیاز به تبیین، بیان و تثبیت دارد و دوستان خبرنگار …



 رئیس‌جمهور عراق: معتقدم آمریکا خواهان توافقی برای پایان دادن به جنگ با ایران است/ برخی تسهیلات برای عبور کشتی‌های حامل نفت عراق از تنگه هرمز فراهم شده/ ما از جمله کشورهایی هستیم که بیشترین تأثیر را از جنگ پذیرفته‌اند/ این درگیری خسارت‌های اقتصادی هنگفتی را برای عراق به بار آورد
۱۰ دقیقه قبل / سایت انتخاب

رئیس‌جمهور عراق: معتقدم آمریکا خواهان توافقی برای پایان دادن به جنگ با ایران است/ برخی تسهیلات برای عبور کشتی‌های حامل نفت عراق از تنگه هرمز فراهم شده/ ما از جمله کشورهایی هستیم که بیشترین تأثیر را از جنگ پذیرفته‌اند/ این درگیری خسارت‌های اقتصادی هنگفتی را برای عراق به بار آورد

رئیس‌جمهور عراق گفت: ما از جمله کشورهایی هستیم که بیشترین تأثیر را از جنگ پذیرفته‌اند و بر عدم ورود به آن تأکید داریم.

 خطیب‌زاده: تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کنیم | آمریکا در جنگ اقتصادی هم شکست خواهد خورد
۲۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

خطیب‌زاده: تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کنیم | آمریکا در جنگ اقتصادی هم شکست خواهد خورد

سعید خطیب‌زاده، رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، با اشاره به تداوم سیاست فشار حداکثری و تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، تاکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران با بسیج تمامی ظرفیت‌ها و همراهی سران قوا، برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها و صیانت از منافع و امنیت ملی تلاش خواهد کرد و ملت ایران نیز در این نبرد همچون گذشته با ایستادگی، پیروز خواهد شد.

 آمریکا و معمای مهار چین؛ از حضور مستقیم تا اتکای راهبردی به متحدان
۴۷ دقیقه قبل / سایت انتخاب

آمریکا و معمای مهار چین؛ از حضور مستقیم تا اتکای راهبردی به متحدان

برای بیش از یک دهه، یکی از مهم‌ترین تغییرات در سیاست خارجی آمریکا، انتقال تدریجی تمرکز از خاورمیانه به شرق آسیا بوده است. واشنگتن پس از تجربه جنگ‌های طولانی...

 سرلشکر صفوی: نام ایران باید برای رژیم‌های متجاوز به هشداری دائمی و کابوسی همیشگی تبدیل شود
۵۲ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

سرلشکر صفوی: نام ایران باید برای رژیم‌های متجاوز به هشداری دائمی و کابوسی همیشگی تبدیل شود

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پیامی ضمن تبریک روز صنعت دفاعی نوشت: تجارب ارزشمند دفاع مقدس در جنگ تحمیلی دوم و سوم در مصاف با آمریکا و رژیم صهیونی بیانگر این ضرورت راهبردی است که ما باید آنچنان در تراز نبرد سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده با دشمنان متجاوز ظاهر شویم که نام ایران و ایرانی، برای رژیم‌های جنایتکار و حامیانشان، به هشداری دائمی و کابوسی همیشگی بدل شود.

 رفیع‌زاده: ۹۰ کارمند شهید در جنگ داشتیم/ پزشکیان شبانه‌روز پای کار است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

رفیع‌زاده: ۹۰ کارمند شهید در جنگ داشتیم/ پزشکیان شبانه‌روز پای کار است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ضمن اشاره به ۹۰ کارمند شهید در جنگ، با بیان اینکه جشنواره «شهید رجایی» امسال برای تقدیر از نیروهای جان بر کف در جنگ‌های اخیر است، گفت: شهادت می‌دهم تک‌تک اعضای هیات دولت برای مردم تلاش شبانه‌روزی کردند.