قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

ورزشگاه آزادی به نیم فصل اول لیگ برتر می رسد ؟

مسئول برگزاری بازی‌های بین‌المللی فدراسیون فوتبال گفت: باید تمام موارد جدید و پیشین کنفدراسیون فوتبال آسیا در روند بازسازی ورزشگاه آزادی اجرایی شود و با این اوصاف، ورزشگاه فوق به نیم فصل اول لیگ برتر نمی‌رسد.
 ورزشگاه آزادی به نیم فصل اول لیگ برتر می رسد ؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

علی دهقانی امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران، درباره آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی، اظهار داشت: امروز جلسه‌ای در این خصوص داشتیم. برای برگزاری، برخی الزامات وجود دارد که هنوز در ورزشگاه تکمیل نشده است. میکسدزون، محوطه ورود اتوبوس‌ها، سالن کنفرانس، اتاق داوران، محل استقرار اعضای LOC، اتاق پزشکی، اتاق دوپینگ و همچنین اتاق VAR از جمله مواردی هستند که هنوز آماده نشده‌اند. فکر می‌کنم در آذر یا دی بتوان روی چمن ورزشگاه آزادی مسابقه برگزار کرد. البته موضوع فقط چمن نیست و مجموعه‌ای از الزامات دیگر هم باید تکمیل شود.

وی با اشاره به قوانین جدید کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: در این قوانین، همه ورزشگاه‌ها باید TV Compound یا محوطه ویژه پخش تلویزیونی داشته باشند. دیگر این امکان وجود ندارد که خودروهای پخش تلویزیونی داخل تونل ورزشگاه مستقر شوند. محوطه‌ای با متراژ مشخص باید بیرون تونل برای ماشین‌های پخش در نظر گرفته شود. این قسمت در ورزشگاه آزادی هنوز آماده نشده و کابل‌کشی‌های مربوط به آن هم انجام نشده است.

مسئول برگزاری بازی‌های بین‌المللی فدراسیون فوتبال، بیان کرد: به مسئولان ورزشگاه آزادی تاکید کرده‌ایم همراه با ادامه بازسازی، این موارد نیز باید انجام شود، چون برای استاندارد شدن ورزشگاه و برگزاری مسابقات بین‌المللی ضروری هستند. کارهای زیادی در ورزشگاه آزادی انجام شده است. صندلی‌گذاری صورت گرفته، سکوها بازسازی شده‌اند، ایمن‌سازی انجام شده و از نظر ظاهری هم مجموعه به شرایط استانداردتری نزدیک شده و سرویس‌های بهداشتی هم بازسازی شده‌اند.

وی همچنین در خصوص ایمن‌سازی ورزشگاه، گفت: وضعیت ورزشگاه قبلاً به گونه‌ای بود که اگر زلزله‌ای با قدرت پنج و نیم ریشتری رخ می‌داد، ممکن بود مجموعه آسیب جدی ببیند. ستون‌ها و بخش‌هایی که از قبل دچار مشکل بودند بازسازی و مقاوم‌سازی شدند. از نظر ایمنی می‌توان گفت حداقل ۳۰ تا ۴۰ سال به عمر ورزشگاه آزادی اضافه شده است. این بخش کار بسیار مهمی بود و اتفاق بزرگی برای مجموعه محسوب می‌شود.

دهقانی با بیان اینکه تکمیل سازه به معنای آماده بودن ورزشگاه برای برگزاری مسابقه نیست، ادامه داد: نازک‌کاری‌ها، اتاق‌ها و فضاهایی که گفتم هنوز تکمیل نشده‌اند. امیدوارم تا پایان امسال همه این بخش‌ها آماده شود و بتوانیم دوباره از ورزشگاه استفاده کنیم و ضمن اینکه ورزشگاه آزادی به نیم فصل نخست لیگ برتر نمی‌رسد. منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱۶ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر شد!

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: باتوجه‌به آخرین استعلام از ارکان قضایی فدراسیون فوتبال دیدار دو تیم تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود. 

این حکم سال ۱۴۰۳ به‌دلیل درگیری روی سکوها در بازی دو تیم در ورزشگاه آزادی صادر شد.

دیدار دو تیم روز دوشنبه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود.

 


۵۱ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

مدیرعامل پیشین استقلال: دارایی های این تیم را به خودش برگردانید تا ورزشگاه بسازد و هوادارانش برای دیدن بازی به آنجا بروند - پارس فوتبال

به گزارش خبرآنلاین سید کاظم اولیایی مدیرعامل پیشین استقلال در روزنامه ایران نوشت: فوتبال حرفه‌ای در دنیا یعنی مشتری‌محوری و وقتی دو تیم حرفه‌ای یک شهر روبه‌روی هم قرار می‌گیرند، در واقع سرمایه‌های فوتبال یک شهر، یعنی هواداران، با یکدیگر روبه‌رو می‌شوند. اما در ایران، به دلیل خصولتی بودن باشگاه‌ها، ضعف در مدیریت‌ ورزشی و برنامه‌ریزی نامناسب فدراسیون که یک مثلث ناکارآمد را ایجاد کرده‌اند، شرایط به‌گونه‌ای پیش می‌رود که تمام افتخار دو تیم آبی و قرمز پایتخت؛ افتخاری که فوتبال کشورمان در تمام دنیا به آن می‌بالد، یعنی حضور ۱۰۰ هزار تماشاگر، در حال از بین رفتن است.

خصولتی بودن باشگاه‌ها و در اختیار بودن ورزشگاه‌ها توسط دولت، مدیران را وادار می‌کند بدون داشتن سخت‌افزار مناسب و درآمد خالص، اقدام به تجهیز استادیوم یا ورزشگاهی نکنند. بنابراین بهتر است ارگان‌های صنعتی دست از مجموعه‌داری بردارند و آن را به بخش خصوصی واگذار کنند تا مسیر جذب هوادار نیز توسط خود باشگاه و با برنامه‌ریزی حرفه‌ای مدیریت شود.

در تمام دنیا، ورزش حرفه‌ای یک صنعت و بستری برای تولید کسب‌وکار و درآمد است و بر اساس باشگاه‌محوری می‌چرخد. اما در کشورمان، خارج از اصل ۴۴ قانون اساسی عمل می‌کنند و باشگاه را تنها به یک مصرف‌کننده تبدیل کرده‌اند.

در حال حاضر نیز سرانه ورزشی تهران حتی نسبت به استان سیستان و بلوچستان کمتر است و پایتخت ایران را از نظر سرانه ورزشی به فقیرترین پایتخت جهان تبدیل کرده‌اند.

باشگاه استقلال امکانات و دارایی‌های زیادی داشته است و اگر بخشی از آن را نیز به این باشگاه بازگردانند، می‌تواند با شراکت بخش خصوصی، مجموعه‌هایی مانند ورزشگاه‌های نقش جهان، تختی و دستگردی را تجهیز کند. حتی در مجموعه ورزشی آزادی، برای ساخت یک استادیوم ۴۰ هزار نفری بانوان خاک‌برداری شده، اما چون حمایتی از آن نمی‌شود، این پروژه رها شده است و حتی تیم‌های تهرانی نیز حاضر به صرف هزینه برای آن نیستند.

در چنین شرایطی است که اعتبار فوتبال کشور زیر سؤال می‌رود و میزبانی‌ها از تیم‌های مطرح، با هزاران هوادار و سرمایه اجتماعی، گرفته می‌شود. بهتر است پیش از آنکه فوتبال و هوادار را از دست بدهیم، دولت فکری به حال خصولتی بودن ورزش کند؛ وگرنه روزی خواهد رسید که دربی ۱۰۰ هزار نفری ما به یک دربی بی‌هیجان با اندک تماشاگر تبدیل شود و تنها در خواب، رویای برگزاری دوباره آن را در تهران ببینیم.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

در پرسپولیس هیچ ستاره‌ای امنیت ندارد! 

به گزارش "ورزش سه"، اگر از خود مهدی تارتار سوال شود پرسپولیس دو هفته ی ابتدایی پرسپولیس ایده آل اوست می‌گوید نه و قطعا خواهد گفت تیم او جای بیشتری برای پیشرفت دارد، هم در فاز دفاعی و هم در فاز تهاجمی. با این حال با توجه به دگر دیسی صورت گرفته در ترکیب تیم انتظار نمی رفت، مهدی تارتار به این سرعت ترکیب اصلی خود را بشناسد و به این سرعت تیمی بسازد که در دو هفته ابتدایی تهاجمی‌ترین تیم لیگ برتر باشد. 

دست کم تجربه ثابت کرده در فصول گذشته پیروزی در برابر تیم هایی چون شمس آذر و استقلال خوزستان آسان نبود. استقلال خوزستان هم استقلال را شکست داده و هم پرسپولیس را و از  این بازی ها زمان زیادی نمی گذرد و به یاد داریم شمس آذر – استقلال موسیمانه را در آزادی شکست داده بود. پرسپولیس در مصاف با استقلال خوزستان سخت کوش 4 گل زد و چه موقعیت های مسلمی توسط جلالی  و شهر آبادی  از دست داد و و اتفاقات همین دو هفته ی ابتدایی نشان می دهد، پرسپولیس و مهدی تارتار با هم سوئیچ کردند. پرسپولیس روی نوار قهرمانی و مهدی تارتار روی سبک بازی تهاجمی.

پیروزی پرسپولیس پیش از شروع بازی ها شروع شد. جایی که مهدی تارتار مصلحت را کشت و منفعت پرسپولیس را در نظر گرفت. این ایده و این سیاست موجب جدایی بازیکنانی شد که برای خیلی ها قابل باور نبود. پیروزی پرسپولیس به واقع از تیم سازی شروع شد. جایی که مهدی تارتار همانند یک شطرنج باز مهره ها را به صورتی چید که هیچ بازیکن اصلی بدون رقیب نیست. تا جایی که امروز در ترکیب تیم پرسپولیس حتی درخشش هم تضمینی برای حضور در ترکیب تیم نیست. نمونه اش علی علیپور در بازی با استقلال خوزستان با خلق موقعیت گل و گلزنی ستاره تیمش بود اما تا دقیقه 90 در زمین نماند و تعویض شد. این ها نشانه های خوبی برای یک تیم مدعی است.

پرسپولیسی که در این دو هفته دیدیم یک تیم خوب در فاز تهاجمی و یک تیم خوب در فاز دفاعی بود. 6 گل زده. امید گل این تیم در بازی با استقلال خوزستان برای اساس داده های سایت آنالیز 2.57 بوده. بازی با سیستم 2-4-4 پرسپولیس را به یک تیم تهاجمی تبدیل کرده. البته این تنها سیستم نیست که تیم را تهاجمی می کند. قطعا این خواست مهدی تارتار بوده و اینکه توانسته این خواست را به شاگردانش القا کند. دیدیم که تیم در بازی نخست و به خصوص در دقایقی از نیمه دوم پشت توپ فوتبال کرد تا از ایده های تهاجمی حریف آسیبی نبیند.

این ها نشان می دهد همان طور که پرسپولیس در فاز تهاجمی با برنامه عمل می کند، می‌خواهد در فاز تدافعی هم یک تیم خوب باشد. خیلی ها بر این عقیده اند شروع دوران مهدی تارتار در پرسپولیس برای آنها یادآور خاطرات شروع برانکو در تیم است. او یعنی مربی کروات بعد از جایگیر شدن در تیم به سرعت ترکیب تیم را تغییر داد. با بی انضباطی برخورد کرد و یکی از ستاره های تیم را کنار گذاشت و با سیستم 2-4-4 تا سال های سال با پرسپولیس در فوتبال ایران حرف اول را زد. تیم او منسجم و پر موقعیت فوتبال می کرد و اگر جایی لازم بود برای کسب نتیجه در فاز دفاعی از جان مایه می گذاشت. در تیم او او همه در حمله شرکت می کردند و همه در دفاع و منفعت تیم برای آنها از همه چیز مهم تر بود. هیچ کس حق بی انضباطی نداشت، حتی اگر ستاره ی تیم بود و باید می‌دوید و در خدمت تاکتیک تیم بود. 

آیا این پرسپولیس می تواند به پرسپولیس برانکو تبدیل شود؟ آیا مهدی تارتار می‌تواند نسخه وطنی برانکو ایوانکوویچ را برای اهالی فوتبال تداعی کند؟ با گذشت زمان پاسخ این سوالات روشن خواهد شد.




 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد
۱۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال فرصت خوبی دارد تا دو بازی کلیدی را با پیروزی پشت سر بگذارد.به گزارش فوتبالی، استقلال در هفته سوم لیگ برتر مقابل سپاهان میزبان است و می‌تواند از حمایت حدود ۸۰۰۰ هوادار خودی بهره ببرد. حتی در دربی رفت هم که قرار شده در اصفهان برگزار شود، استقلال میزبان است و برای اولین بار مقرر شده که ۹۰ درصد ظرفیت حاضران در ورزشگاه متعلق به تیم میزبان یعنی استقلال باشد. این فرصت خوبی برای شاگردان سهراب بختیاری‌زاده است که دو بازی کلیدی خود را ببرند و فرار بزرگی را به سوی قهرمانی نیم ف ...,استقلال,سپاهان,لیگ برتر ایران,سهراب بختیاری‌زاده,محرم نویدکیا

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 تراکتور این انتقال ناگهانی را خراب می‌کند!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

تراکتور این انتقال ناگهانی را خراب می‌کند!

همه چیز برای ادامه حضور گلر شماره یک تیم ملی در تراکتور به یک نامه بستگی دارد و حالا آنها باید ثابت کنند بیرانوند هنوز مشمول نیست.

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۲۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.