قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

امام‌ جمعه اهواز: با افزایش برد موشک هایمان به ۱۵ هزار کیلومتر می خواهیم عمق آمریکا را هدف قرار دهیم

امام جمعه اهواز گفت: موشک ایران به عمق اورشلیم که حدود ۲۰۰۰ کیلومتر فاصله دارد می‌رسد. در حال آماده کردن خود هستیم تا برد موشک‌های ما حتی تا ۱۵ هزار کیلومتر افزایش یابد که عمق آمریکا را هدف قرار می‌دهد.
 امام‌ جمعه اهواز: با افزایش برد موشک هایمان به ۱۵ هزار کیلومتر می خواهیم عمق آمریکا را هدف قرار دهیم

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

به هیچ عنوان نباید حلقوم من به جملاتی که این وحدت را خدشه‌دار کند، تبدیل شود. امروز حضرت آقا بر وحدت تأکید می‌فرمایند و ما باید این وحدت را حفظ کنیم.

امام جمعه اهواز تاکید کرد: شاهد دگرگونی در هندسه قدرت جهانی هستیم، دورانی که دیگر یک قدرت مانند آمریکا نمی‌تواند اراده خود را بر اراده دیگران تحمیل کند.

سید عبدالنبی موسوی فرد در ابتدای خطبه‌های نماز جمعه امروز ۱۶ مرداد با اشاره به جایگاه والای پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت(ع)، اظهار کرد: خداوند متعال پیامبر را به عنوان اشرف مخلوقات قرار داده است زیرا ایشان کارآمدترین و مؤثرترین فرد در نظام ربوبی و عالم هستی هستند و پس از ایشان، امیرالمومنین علی(ع)، حضرت فاطمه زهرا(س) و سایر فرزندانشان در این جایگاه قرار دارند.

وی با اشاره به پیش‌بینی‌های تاریخی امام شهید درباره افول نظم پیشین و شکل‌گیری نظم نوین جهانی گفت: امام شهید سال‌ها پیش، از این تغییرات سخن گفت و تاکید داشت که این تحولات، تنها جابه‌جایی چند قدرت سیاسی نیست بلکه دگرگونی در هندسه قدرت جهانی است؛ دورانی که دیگر یک قدرت مانند آمریکا نمی‌تواند اراده خود را بر اراده دیگران تحمیل کند.

موسوی‌فرد افزود: رهبر معظم انقلاب، سال‌ها پیش، این تغییرات را فهمیده بودند و برای ساختن ایران قوی، آن را مهیا کردند. ایشان همواره بر استقلال در همه زمینه‌ها، تکیه بر توان داخلی، خودباوری ملی و پیشرفت علمی تاکید داشتند. امروز ما می‌بینیم که در پیشرفت علمی کجا بودیم و به کجا رسیده‌ایم؛ استقلال اقتصادی، قدرت دفاعی و خودباوری ملی با تکیه به خداوند متعال و اهل بیت (ع)، کشور را برای ورود به عصر جدید و نقش‌آفرینی در نظم نوین جهانی آماده کرده است اما کشورهای زبون و وابسته به قدرت‌های بزرگ، همچنان در جهان جدید حاشیه‌نشین خواهند بود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «ما انقلاب‌مان را صادر خواهیم کرد»، تصریح کرد: منظور ایشان از صدور انقلاب، انتقال قدرت نظامی نبود بلکه انتقال تفکر ناب اسلامی است که امروز در ایام اربعین، در مسیر پیاده‌روی اربعین در ایران و عراق، شاهد آن هستیم که فریاد مقاومت و انتقام‌خواهی بر زبان همه زائران جاری است.

امام جمعه اهواز درباره توانمندی‌های دفاعی کشور گفت: در مدت اخیر، تمام پایگاه‌های آمریکایی تقریبا سوخته و تمام پدافندهای آن‌ها از کار افتاده است. پیش از این، خود آن‌ها می‌گفتند که قبل از استقرار، ایران می‌زند و نمی‌گذارد مستقر شوند. امروز ایران به جایی رسیده که دشمنان را از عراق به سوریه و از سوریه به کنار اردن و عربستان عقب‌ رانده است. موشک ایران به عمق اورشلیم که حدود ۲۰۰۰ کیلومتر فاصله دارد می‌رسد. در حال آماده کردن خود هستیم تا برد موشک‌های ما حتی تا ۱۵ هزار کیلومتر افزایش یابد که عمق آمریکا را هدف قرار می‌دهد و ما خود را برای آن مهیا می‌کنیم تا مردم آمریکا نیز موشک خوردن را ببینند و بدانند که به خاک و خون کشیده شدن یعنی چه.

وی با بیان شعار «انتقام، انتقام» عنوان کرد: مردم ما در این مسأله جدی هستند. امیدواریم سردمداران اسرائیل مانند نتانیاهو و همه قدرت‌های منطقه به دست توانمند رزمندگان ما، به حول و قوه الهی، نابود شوند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه دشمن به خوبی فهمیده که وحدت و اجماع بین مردم و مسئولان، رمز اقتدار ایران است، گفت: به هیچ عنوان نباید حلقوم من به جملاتی که این وحدت را خدشه‌دار کند، تبدیل شود. امروز حضرت آقا بر وحدت تأکید می‌فرمایند و ما باید این وحدت را حفظ کنیم.

امام جمعه اهواز با اشاره به هفته پیش رو و مناسبت‌های شهادت پیامبر اکرم(ص)، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) گفت: از مردم می‌خواهیم که در اجتماعات خیابانی حضوری قوی و پرشور داشته باشند. 

وی تصریح کرد: همچنین مساله حجاب و عفاف مورد تاکید است. ایران ما در این زمینه سابقه خوبی نداشته است زیرا رضاخان خبیث و پسرش کشور را در این مسیر قرار دادند و اکنون می‌خواهند کشور را به این سمت و سو ببرند و نباید نسبت به این موضوع بی‌تفاوت باشیم.  منبع: عصر ایران

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.





 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران
۴۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: چین از همه طرف‌ های ذی‌ربط می‌ خواهد تا مسئولانه رفتار کرده و مشکلات را تنها را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌ و فصل کنند.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۱۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی
۱۷ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

قابل درک است که تحلیلگران به سرعت در تلاش هستند تا انگیزه محرک پشت این اعلامیه را ارزیابی کنند. آیا این یک واکنش منطقه ای...