قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

گل اول سپاهان به چادرملو+ ویدئو

گل اول سپاهان به چادرملو توسط احسان حاج صفی دقیقه 76 را ببینید.
 گل اول سپاهان به چادرملو+ ویدئو

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، منبع: ورزش3

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

آخرین اخبار سپاهان امروز / دو غایب بزرگ زردپوشان برای دیدار با استقلال / حاشیه تازه قبل از سوپرکلاسیکو 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ با اعلام باشگاه سپاهان دو بازیکن این تیم نمی توانند در دیدار با استقلال این تیم را همراهی کنند اما خرید جدید زردها مشکلی نخواهد داشت.

تیم فوتبال سپاهان در حالی خود را برای دیدار هفته دوم لیگ برتر برابر استقلال آماده می‌کند که دو بازیکن این تیم به دلیل مصدومیت قادر به همراهی طلایی‌پوشان نخواهند بود و کارت بازی خرید جدید این تیم نیز صادر شده است.

با اعلام باشگاه سپاهان؛ پس از بررسی نتایج تصویربرداری MRI امید نورافکن توسط پزشکان تیم، مشخص شد این بازیکن به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران به حدود دو هفته زمان برای پشت سر گذاشتن دوره درمان نیاز دارد و به این ترتیب در دیدار پیش‌روی سپاهان برابر استقلال غایب خواهد بود.

همچنین سعید واسعی در تمرین قبلی سپاهان از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و طبق نظر پزشکان، این بازیکن نیز به مدت دو هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود.

در سوی دیگر، کارت بازی عباس حبیبی، خرید جدید سپاهان، صادر شده و این بازیکن از نظر قانونی مشکلی برای حضور در ترکیب طلایی‌پوشان ندارد و در صورت صلاحدید کادر فنی می‌تواند تیمش را در دیدار برابر استقلال همراهی کند.

سپاهان روز یکشنبه اول شهریور در ورزشگاه شهدای شهر قدس از ساعت ۱۹:۳۰ میهمان استقلال خواهد بود.


۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سپاهان اولین محک جدی فرعباسی

حبیب فرعباسی در شروع فصل توانسته اعتماد سرمربی استقلال را به دست بیاورد و در دو هفته ابتدایی نیز با ثبت دو کلین‌شیت، پاسخ مثبتی به این اعتماد داده است. با این حال نمی‌توان از کنار اهمیت دیدار با سپاهان به سادگی عبور کرد. این مسابقه می‌تواند مهم‌ترین آزمون فرعباسی در هفته‌های ابتدایی لیگ باشد و عملکرد او در این دیدار، تصویر روشن‌تری از میزان آمادگی و توانایی‌هایش ارائه خواهد داد.

فرعباسی در کنار علیرضا بیرانوند، خلیفه و گروسیان، یکی از چهار دروازه‌بانی است که پس از گذشت ۱۸۰ دقیقه از مسابقات لیگ، هنوز گلی دریافت نکرده‌اند. ثبت این آمار برای دروازه‌بان جوان استقلال اتفاق مثبتی است، اما هنوز برای قضاوت نهایی زود است.

برخی معتقدند فرعباسی در دو هفته نخست با حریفانی روبه‌رو شده که فشار چندانی روی دروازه استقلال ایجاد نکردند و به همین دلیل هنوز محک جدی نخورده است. این تحلیل را نمی‌توان کاملاً رد کرد، اما دیدار با سپاهان فرصت مناسبی برای پاسخ به همین تردیدها خواهد بود.

سپاهان یکی از مدعیان همیشگی لیگ است و طبیعتاً می‌تواند فشار بسیار بیشتری روی دروازه استقلال ایجاد کند. اگر فرعباسی در این مسابقه نیز بتواند دروازه‌اش را بسته نگه دارد و مقابل حملات سپاهان عملکرد مطمئنی داشته باشد، اعتمادها به او چندبرابر خواهد شد. حالا همه نگاه‌ها به فرعباسی است تا ببینند در نخستین آزمون بزرگ خود چگونه ظاهر می‌شود.

انتهای پیام/


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.

به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به  AFC  اعلام می‌کرد.

در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار داشتند.

با اعلام سازمان لیگ استقلال و تراکتور نماینده ایران در لیگ نخبگان شدند و سپاهان به لیگ قهرمانان آسیا دو معرفی شد. اما پس از عدم صدور مجوز حرفه‌ای سپاهان و طی اتفاقاتی عجیب و غریب گل گهر سیرجان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو شد.

بعد از این اتفاق فدراسیون و سازمان لیگ قصد داشتند ادامه مسابقات لیگ را برگزار کنند اما شرایط به قدری نابسامان و زمان به قدری کم بود که در نهایت تصمیم بر این شد که لیگ نیمه کاره به پایان برسد.

حالا اما باشگاه استقلال مدعی است که چون در جدول فریز شده در صدر قرار داشته باید به عنوان قهرمان لیگ برتر هم معرفی شود. موضوعی که با مخالفت باشگاه‌هایی مثل پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مواجه شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال ساعتی پیش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در این باره گفت: «ما مستندات را ارائه کرده‌ایم اما متاسفانه طبق ضرب المثل «چیزی که برای من نفعی ندارد برای دیگران هم نداشته باشد» استراتژی بعضی‌ها این است. اگر اصراری در این باره از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ وجود داشته باشد کم کم این مساله را به ذهن متبادر می‌کند که رفتارها با تیم‌های مختلف عادلانه نیست و ما شاهد یک نوع تبعیض هستیم. این که افراد و جامعه فوتبال بگویند که اگر تیم دیگری در صدر جدول بود جام قهرمانی به آن تیم داده می‌شد نکته جالبی نیست.»

تاجرنیا درباره تصمیم نهایی استقلال در این باره گفت: «این موضوعی نیست که ما بخواهیم با آن کنار بیاییم و اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد طبیعتا آن را دنبال می‌کنیم. البته شکل دنبال کردن ما طبیعتا مثل سایر تیم‌ها با لابی‌های سیاسی نیست. ما سعی می‌کنیم مسیرهای قانونی را دنبال کنیم.»




 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.