قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

انتقاد یک روزنامه از برخورد دوگانه با قانون‌شکنان / برانداز خوب و بد داریم؟

تقسیم‌بندی‌های نانوشته‌ای مانند «برانداز خوب» و «برانداز بد»، حتی اگر صرفاً در ذهن افکار عمومی شکل گرفته باشد، برای هیچ نظامی سرمایه‌آفرین نیست. استمرار چنین برداشتی، بیش از هر چیز، اعتماد مردم به عدالت و بی‌طرف قانون را تضعیف می‌کند؛ اعتمادی که مهم‌ترین پشتوانه کشور در برابر فشارها و تهدیدهای بیرونی است.
 انتقاد یک روزنامه از برخورد دوگانه با قانون‌شکنان / برانداز خوب و بد داریم؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

پرسشی که این روزها در جامعه مطرح می‌شود، ناظر به تفاوت در برداشت‌ها از نحوه اجرای قانون است. چگونه است که گاهی برخی افراد، با ادبیاتی تند، مسئولان رسمی کشور را هدف حمله و اتهام قرار می‌دهند، فضای بی‌اعتمادی را گسترش می‌دهند و بر آتش اختلافات داخلی می‌دمند، اما برخورد با آنان، دست کم در نگاه افکار عمومی، تفاوت محسوسی با برخوردهایی دارد که در قبال برخی منتقدان یا فعالان سیاسی صورت می‌گیرد؟

 از سوی دیگر، اگر یک فعال سیاسی، استاد دانشگاه یا چهره‌ای منتقد، سخنی بر زبان آورد که از سوی مراجع مسئول، مصداق عبور از قانون یا اخلال در نظم عمومی تلقی شود، معمولا انتظار واکنشی سریع و قاطع وجود دارد. همین تفاوت در برداشت از نحوه مواجهه با افراد، این پرسش را ایجاد کرده است که آیا معیار واحدی برای همه وجود دارد یا خیر؟

نمونه‌هایی که در فضای عمومی مطرح می‌شود نیز این ذهنیت را تقویت کرده است. برای مثال، درباره سکوت عادل فردوسی‌پور، تحلیل‌ها و قضاوت‌های سیاسی متفاوتی مطرح شده است. 

در مقابل، برخی اظهارات جنجالی آیت‌الله خرازی که بعد از چندین بار خدشه‌وارد کردن به اتحاد و انسجام د اخلی اخیراً به دادگاه ویژه روحانیت احضار شده نیز بازتاب گسترده‌ای در فضای سیاسی و رسانه‌ای داشته و واکنش‌های مختلفی برانگیخته است.

فارغ از اینکه درباره این افراد چه قضاوتی وجود داشته باشد، اصل پرسش همچنان پابرجاست: معیار واحد برای ارزیابی و برخورد چیست؟ آیا یک ملاک درباره همه اجرا می‌شود یا برداشت‌های متفاوت، به تفاوت در نوع برخورد انجامیده است؟

این یادداشت نه در مقام دفاع از فردی است و نه در پی محکوم‌کردن شخص یا جریانی. سخن بر سر یک اصل بنیادین است؛ اصلی که ستون خیمه عدالت و ضامن اعتماد عمومی است.

 اگر رفتاری برخلاف قانون، امنیت ملی‌ …





 نارضایتی به نام کالابرگ
۲۵ دقیقه قبل / سایت روزنو

نارضایتی به نام کالابرگ

نکته کلیدی که از لابه‌لای این محتوا‌ها برمی‌آید، تغییر کارکرد معنایی کالابرگ است. کالابرگ از یک ابزار صرفاً معیشتی به نشانه‌ای برای سنجش وضعیت عمومی اقتصاد،...

 تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.

 فوری/ صدای انفجار در اصفهان؛ اطلاعیه سپاه درباره انفجارها
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ صدای انفجار در اصفهان؛ اطلاعیه سپاه درباره انفجارها

سپاه اصفهان اعلام کرد: احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار کنترل‌شده در صفه، بهارستان و مناطق اطراف تا ساعت ۱۳ امروز وجود دارد.

 فرصتی برای صلح
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

فرصتی برای صلح

اگر صلح و امنیت در منطقه با اخراج آمریکا و نیز اتحاد در برابر تهدیدات و توسعه طلبی صهیونیسم مطلوب است این همگرایی منطقه ای، یک فرصت است.

 پزشکیان: نه تنها ایران به ونزوئلا تبدیل نشد، بلکه دنیا در برابر انسجام ما حیرت کرد/ در روند ترورها و اتفاقاتی که رخ داد، ما به آن شکلی که باید درباره بنزین، قفسه غذا، راه و آب مشکل پیدا نکردیم
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: نه تنها ایران به ونزوئلا تبدیل نشد، بلکه دنیا در برابر انسجام ما حیرت کرد/ در روند ترورها و اتفاقاتی که رخ داد، ما به آن شکلی که باید درباره بنزین، قفسه غذا، راه و آب مشکل پیدا نکردیم

پزشکیان گفت: ترامپ خیلی راحت می‌گوید ما کوبنده‌ترین و وحشتناک‌ترین تحریم را علیه ایران اعمال می‌کنیم و ما اگرچه بابت سختی‌ها و مشکلات موجود شرمنده‌ایم، اما با الگوگیری از شهدای گرانقدر و با تکیه بر ایستادگی بی‌نظیر مردم، در مقابل این جنگ نابرابر تمام‌قد ایستاده‌ایم و تا جان در بدن داریم برای حفظ عزت کشور و عبور از این شرایط، خدمتگزار مردم عزیز خواهیم بود.

 روزنامه‌های امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۶/۰۱
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روزنامه‌های امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

تصاویر روزنامه‌های امروز یکشنبه یکم شهریور ۱۴۰۵ را می‌بینید.



اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.
سایت فرارو

تصاویر؛ بازگشت رایزن اخراجی ایران از فرانسه

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!
سایت اطلاعات آنلاین

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!

دوم تا هشتم شهریور را در تقویم مناسبت‌های رسمی هفته دولت نامگذاری کرده‌اند. شهریور ۱۳۶۰ رئیس جمهوری محمدعلی رجایی، نخست‌وزیر حجت‌الاسلام محمدجواد باهنر و جمعی از مسئولان ارشد کشور در اثر «نفوذ» منافقین و بمبگذاری در نخست‌وزیری به شهادت رسیدند.
آزمون جدی یک موضع
سایت هم میهن

آزمون جدی یک موضع

اعمال اجبار از طریق تحریم، هنگامی که خارج از صلاحیت و اختیار شورای امنیت سازمان ملل متحد اعمال شود، غیرقانونی است.
فرستادن پالس ضعف به دشمن !
سایت هم میهن

فرستادن پالس ضعف به دشمن !

نمی‌شود که از یک سو هر نوع انذار راجع به کمبود منابع و تأثیر جنگ و تحریم‌ها و محاصرهٔ اقتصادی بر زندگی مردم را فرستادن پالس ضعف به دشمن دانست اما از سوی دیگر، توصیفی هراس‌آور از وضعیتِ حجاب و تورم و گرانی و کم‌کاری و سوءمدیریت در کشور به دست داد و آن را فرستادن پالس قوت به دشمن قلمداد کرد!