قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

زمان برگزاری جام باشگاه‌های فوتسال آسیا اعلام شد

کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال زمان برگزاری رقابت‌های جام باشگاه‌های فوتسال آسیا را اعلام کرد.
 زمان برگزاری جام باشگاه‌های فوتسال آسیا اعلام شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

کنفدراسیون فوتبال آسیا، زمان برگزاری جام باشگاه‌های فوتسال آسیا را اعلام کرد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال زمان برگزاری رقابت‌های جام باشگاه‌های فوتسال آسیا را اعلام کرد. بر این اساس، مسابقات از ۶ تا ۱۱ دسامبر ۲۰۲۷ (۱۵ تا ۲۰ آذر ۱۴۰۶) به صورت متمرکز و در دو گروه چهار تیمی برگزار خواهد شد.

در این دوره، قهرمان لیگ‌های کشورهای افغانستان، اندونزی، ایران، عراق، ژاپن، تایلند، ازبکستان و ویتنام که بر اساس رده‌بندی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ سهمیه حضور را به دست آورده‌اند، به رقابت خواهند پرداخت. میزبان مسابقات هنوز از سوی AFC معرفی نشده است.

این مسابقات آخرین بار در سال ۲۰۱۹ برگزار شد و چندین سال به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شد و حتی پس از فروکش کردن این بیماری، کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیمی به برگزاری مجدد آن نداشت.

تیم‌های مس سونگون، تاسیسات دریایی تهران، گیتی‌پسند اصفهان و فولاد ماهان اصفهان سابقه قهرمانی در این رقابت‌ها را دارند. منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



 نماینده استان، لیگ برتر فوتسال را با شکست خانگی آغاز کرد|باخت با یک کرنر!
۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

نماینده استان، لیگ برتر فوتسال را با شکست خانگی آغاز کرد|باخت با یک کرنر!

به گزارش شهرآرانیوز، هفته نخست لیگ برتر فوتسال ایران فصل ۰۶-۱۴۰۵ دیروز در سراسر کشور آغاز شد که در مهم‌ترین مسابقه برای ما خراسانی‌ها، نماینده استان، مسابقات را با شکست آغاز کرد. بعد از یک فصل دوری خراسان رضوی از سطح اول فوتسال کشور، دیروز سالن شهید بهشتی بار دیگر پذیرای یک مسابقه فوتسال در سطح لیگ برتر بود؛ دیداری بین تیم بازرگانی دائم پناه مشهد و تیم فولاد زرند کرمان که در پایان با یک گل به سود مهمان این بازی تمام شد تا میزبان در هفته نخست، دشتی نداشته باشد. تک‌گل حریف تیم مشهدی در این بازی را علی‌اصغر حسن‌زاده روی یک کار تیمی از کاشته کرنر در نیمه اول به ثمر رساند. دومین برد فولاد در مشهد

تیم فولاد زرند در تقابل با دائم‌پناه نتیجه‌ای را رقم زد که چند هفته قبل در تورنمنت مشهد به دست آورده بود؛ تورنمنت چهار‌جانبه‌ای که اگرچه با قهرمانی دائم‌پناه همراه شد، اما تنها‌باخت آنها به همین فولاد زرند بود که البته نتیجه آن بازی ۲‌بر ۰ شد. تجربه آن بازی شناخت خوبی به هر دو تیم داده بود و به‌همین‌خاطر، بازی بسیار پایاپای و نزدیک انجام شد. هر دو تیم دفاع من‌تومن میکس را در دستور‌کار خود قرار داده بودند و بازی فیزیکی، مشخصه اصلی این دیدار بود.

در چنین‌شرایطی معمولا خلاقیت بازیکنان و ضربات کاشته، تفاوت‌ها را ایجاد می‌کند که دقیقا در این بازی چنین‌اتفاقی افتاد. یک کرنر در دقایق پایانی نیمه اول با تایم‌اوت تیم فولاد همراه شد و پس از آن علی‌اصغر حسن‌زاده که همه می‌دانند تبحر خاصی در زدن ضربات کرنر دارد، پایه‌گذار یک کار تقریبا ساده شد و در‌نهایت با ضربه خودش به تنها‌گل بازی تبدیل شد. درحالی فولاد توانست از این موقعیتش به‌خوبی استفاده کند که دائم‌پناه هم چند بار صاحب چنین‌فرصتی شد، اما هر بار با بی‌دقتی و یکی‌دو‌بار با بدشانسی آنها به هدر رفت.

غیر از ضربات کاشته که گفتیم در این مدل بازی‌های برابر به‌شدت تأثیر‌گذار است، بازی با برتری عددی هم می‌تواند اثر‌گذار باشد که تیمی مشهدی دو بار خواسته و ناخواسته در این موقعیت قرار گرفت؛ اما نتوانست از آن استفاده کند. در مرتبه نخست بعد از اخراج مهدی دهقان‌نژاد، بازیکن مشهدی تیم فولاد زرند، شاگردان رضا زرخانلی دو دقیقه زمان مفید فرصت داشتند که با یک یار بیشتر به گل برسند، اما تلاش آنها نتیجه‌ای نداشت.



 طارمی یه کدام یک از این سه تیم می‌رود؟ / مقصد غیرمنتظره در انتظار مهاجم تیم ملی
۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

طارمی یه کدام یک از این سه تیم می‌رود؟ / مقصد غیرمنتظره در انتظار مهاجم تیم ملی

به گزارش تجارت نیوز، در دومین سال از قرارداد با المپیاکوس، مهدی طارمی روزهای متفاوتی را سپری می‌کند. پیش‌تر گفتیم که شرایط برای ادامه همکاری با مهاجم تیم ملی ایران، مهیا نیست و جذب مهاجمان جدید، شاید زمینه‌ساز جدایی طارمی از المپیاکوس و کوچ او از آتن شود.

سایت novasports در خبری نوشت یک باشگاه در شهر دبی امارات علاقه‌مند به جذب طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران است و مذاکرات جدی بین این باشگاه اماراتی و باشگاه یونانی برای انتقال طارمی به دبی در حال پیگیری است.

گفتنی است شباب الاهلی، النصر و الوصل ۳ باشگاه شهر دبی هستند که این احتمال وجود دارد طارمی به یکی از این سه تیم منتقل شود.

منبع: ایرنا



 اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا
۱۰ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا

نشریه گاردین امروز(پنجشنبه) از شوک جدید به اینفانتینو خبر داد و نوشت: ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و یکی از ۸ نایب‌رئیس شورای فیفا، رسماً حمایت خود را از اینفانتینو پس گرفت.

اینفانتینو در عرض تنها دو هفته اعتماد ۵ نفر از ۸ معاون خود را در شورای فیفا ازدست‌داده است تا دست راست و چپ خود را برای اعمال‌نفوذ از دست دهد.

یعنی جیانی اینفانتینو عملاً دو سوم قدرت خود را در شورای فیفا از دست داد.

پروژه برکناری اینفانتینو از ریاست فیفا دو هفته پیش با زد و بند او با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش در زمان حضورش در یوفا آغاز شد.

یوفا، AFC و کونکاکاف ۳ کنفدراسیون اصلی آغازگر پروژه برکناری اینفانتینو بودند.

روز گذشته خبر اخراج یکی از مدیران ارشد فیفا توسط اینفانتینو به‌خاطر مخالفت با طرح فروش جام جهانی به شرکت برادر داماد ترامپ خبرساز شده بود.

روزنامه گاردین امروز این اتفاق را با تیتر «پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو» پوشش داد و نوشت: چانی گفته اعتمادش به توانایی اینفانتینو برای رهبری فیفا تضعیف شده و برکناری کوین لامور، مدیر ارشد فیفا، "آخرین قطره" بوده است.

براساس گزارش گاردین، حالا اینفانتینو مقابل خود ۵ نایب رئیس اصلی و تأثیرگذار خود یعنی الکساندر چفرین(رئیس یوفا)، ویکتور مونتاگلیانی(رئیس کونکاکاف)، شیخ سلمان(رئیس AFC)، دبی هویت(رئیس فدراسیون بریتانیا) و ساندرو چانی(رئیس فدراسیون مجارستان) را می‌بیند و در مقابل تنها ۳ نائب رئیس نه‌چندان تأثیرگذار یعنی آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه همچنان پشت او هستند.



 منچسترسیتی در فکر اقدام برای جذب مانو کونه
۱۲ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

منچسترسیتی در فکر اقدام برای جذب مانو کونه

پایگاه خبری فوتبالی - منچسترسیتی پس از جدایی رودری و تیجانی ریندرس، فعالیت خود برای تقویت خط میانی را افزایش داده و مانو کونه، هافبک فرانسوی آاس رم، به یکی از گزینه‌های این باشگاه تبدیل شده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از جک کوگان از دیلی‌میل، سیتی این هفته رودری و ریندرس را در مجموع با رقمی حدود ۱۱۰ میلیون پوند از دست داد و انزو مارسکا تنها چند روز مانده به آغاز فصل جدید لیگ برتر، با کمبود گزینه در خط میانی مواجه شده است. در این شرایط، مانو کونه به فهرست اهداف سیتیزن‌ها اضافه شده است. آاس رم برای فروش هافبک ۲۵ ساله خود حدود ۵۱ میلیون پوند درخواست دارد؛ رقمی تقریباً مشابه مبلغی که القادسیه برای جذب ریندرس پرداخت کرد. منچستریونایتد نیز پیش‌تر شرایط کونه را بررسی کرده بود، اما در نهایت تصمیم گرفت روی جذب کارلوس بالبا تمرکز کند. چلسی هم از دیگر باشگاه‌های انگلیسی علاقه‌مند به این بازیکن بوده است.

کونه طی دو فصل گذشته ۶۳ بار در سری آ برای رم به میدان رفته و چهار گل به ثمر رسانده است. تحرک بالا، قدرت حمل توپ و تأثیرگذاری در فاز بدون توپ از مهم‌ترین ویژگی‌های این هافبک فرانسوی محسوب می‌شوند. کونه تنها گزینه سیتی نیست و این باشگاه همزمان برای نهایی کردن انتقال ۸۵ میلیون پوندی ایوب بوعدی از لیل نیز تلاش می‌کند.

با این حال، انزو فرناندز همچنان هدف اصلی مارسکا برای تقویت خط میانی است. چلسی اکنون بیش از ۱۲۰ میلیون پوند برای فروش هافبک آرژانتینی خود می‌خواهد و هوگو ویانا حاضر نیست در شرایط فعلی چنین رقمی را پرداخت کند. همین مسئله باعث شده منچسترسیتی گزینه‌هایی مانند کونه را با جدیت بیشتری بررسی کند.



 مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!
۱۲ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

مورینیو: بارسلونا را دوست دارم اما یامال را نمی‌خواهم!

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو ضمن تمجید از بارسلونا و لامین یامال، تأکید کرد رئال مادرید برای موفقیت نیازی به اضافه کردن ستاره‌های رقیب به ترکیب خود ندارد.

به گزارش فوتبالی، با آغاز فصل جدید فوتبال اسپانیا، بارسلونا به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی و رئال مادرید با ترکیبی متحول‌شده وارد رقابت‌ها می‌شوند. بازگشت مورینیو به نیمکت رئال نیز یکی از مهم‌ترین اتفاقات فصل جدید لالیگا محسوب می‌شود. مورینیو در گفت‌وگو با ال چیرینگیتو درباره شرایط بارسلونا و نقش هانسی فلیک و دکو در موفقیت این تیم گفت:

«من از این بارسا خوشم می‌آید، واقعاً دوستش دارم. آن‌ها در مسیر ساختن چنین تیمی عالی کار کرده‌اند؛ فلیک، دکو و البته بازیکنان. من این تیم را دوست دارم.»

سرمربی پرتغالی که سابقه همکاری با دکو در پورتو را دارد، در ادامه درباره لامین یامال نیز صحبت کرد. با وجود تمجید از استعداد ستاره جوان بارسلونا، مورینیو تأکید کرد علاقه‌ای به اضافه کردن او به ترکیب رئال مادرید ندارد:

«نه، او را نمی‌خواهم. بدون شک بازیکن جوانی با پتانسیل فوق‌العاده است. اینکه بازیکنی در ۱۹ سالگی قهرمان اروپا و جهان شده باشد، اتفاق معمولی نیست.»

مورینیو در ادامه دلیل موضع خود را اعتماد کامل به بازیکنان فعلی رئال دانست:

«ما ترکیب فوق‌العاده‌ای داریم و در حال حاضر برای هیچ‌کس جا باز نمی‌کنم. این‌ها بازیکنان من هستند و بازیکنان من بهترین هستند.»

مورینیو به این ترتیب در آستانه شروع فصل، ضمن احترام به کیفیت بارسلونا و ستاره جوانش، بر اعتماد کامل خود به ترکیب رئال مادرید تأکید کرد.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.
 گزارش زنده: پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1
سایت ورزش ۳

گزارش زنده: پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1

استقلال خوزستان با گل به خودی پیام نیازمند اولین گل خورده فصل پرسپولیس را ثبت کرد.
 دختر وزنه‌بردار مدال‌آور ایران در آسیا: می‌دانم راه سختی دارم اما فقط به مدال المپیک فکر می‌کنم
سایت خبرآنلاین

دختر وزنه‌بردار مدال‌آور ایران در آسیا: می‌دانم راه سختی دارم اما فقط به مدال المپیک فکر می‌کنم

ملی پوش وزنه برداری زنان ایران می گوید با وجود آنکه مسیر دشواری برای رسیدن به بالاترین موفقیت ورزشی یعنی مدال المپیک وجود دارد اما تمام تلاش خود را برای رسیدن به این افتخار انجام می‌دهد.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!
سایت ورزش ۳

پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!

همه منتظر تماشای رئال مادرید نسخه ژوزه مورینیو در بازگشت این مربی به لالیگا هستند.
 یک ماجرای مرموز؛ لوگوی پیراهن سرگیف غیب شد! (عکس)
سایت فوتبالی

یک ماجرای مرموز؛ لوگوی پیراهن سرگیف غیب شد! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- برای پیراهن ایگور سرگیف در بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان اتفاقات عجیبی افتاد.به گزارش فوتبالی، بازی تیم‌های پرسپولیس و استقلال خوزستان از هفته دوم لیگ برتر از ساعتی پیش در ورزشگاه شهدای شهر قدس آغاز شد و با برتری چهار بر یک تیم میزبان به پایان رسید.پرسپولیس این بازی را با یک تغییر نسبت به بازی قبلی شروع کرد. ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی در حالی که در بازی قبلی مقابل شمس آذر نیمکت‌نشین محض بود در بازی مقابل استقلال خوزستان از ابتدا در ترکیب اصلی قرار گرفت.مهاجم ازبکستانی در ...,ایگور سرگیف,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!
خبرگزاری برنا

پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!

برنا - گروه ورزشی: در ادامه بازی های هفته دوم لیگ برتر پرسپولیس در دیداری خانگی به مصاف استقلال خوزستان رفت که این دیدار با برتری سرخ پوشان پایتخت همراه شد.
 وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد
خبرگزاری برنا

وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد

برنا - گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر به استان کردستان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و روند تکمیل این مجم...