قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱ ساعت قبل

امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان شرکت‌های توسعه فناوری پلاسما و کشاورزی رضوی - مردم سالاری آنلاین

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان شرکت‌ توسعه فناوری پلاسما و شرکت کشاورزی رضوی با حضور رییس سازمان انرژی اتمی ایران به امضا رسید.
 امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان شرکت‌های توسعه فناوری پلاسما و کشاورزی رضوی - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان شرکت‌های توسعه فناوری پلاسما و کشاورزی رضوی به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از ایلنا، این تفاهم‌نامه در راستای گسترش بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناوری پلاسما به امضای مهدیه بختیاری، مدیرعامل شرکت توسعه فناوری پلاسما، و مهدی جفائی، مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی رسید.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در جریان امضای این تفاهم‌نامه، در خصوص پیشرفت پروژه‌های فناورانه و نوآورانه این سازمان در حوزه فناوری پلاسما تصریح کرد: فناوری پلاسما واقعاً معجزه‌ای است که در بسیاری از حوزه‌ها نقش‌آفرینی می‌کند و شاهد نتایج شگفت‌انگیز استفاده از این فناوری نوین در پروژه‌های تحقیقاتی گوناگون هستیم.

اسلامی درباره تفاهم‌نامه مشترک میان شرکت‌های توسعه فناوری پلاسما و کشاورزی رضوی گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه، بذرهای محصولاتی نظیر گندم، ذرت، کلزا، جو و همچنین پیاز زعفران با استفاده از فناوری پلاسما پردازش خواهند شد.

وی افزود: سال گذشته و با اجرای طرح پردازش محصولات با استفاده از فناوری پلاسما به‌صورت پایلوت توسط شرکت کشاورزی رضوی، خوشبختانه نتایج فوق‌العاده‌ای در روند کاشت و برداشت محصولات کشاورزی مشاهده شد و با توجه به دستاوردهای حاصل‌شده در مزارع و باغات شرکت کشاورزی رضوی، این تفاهم‌نامه مشترک منعقد شد.

وی تصریح کرد: با امضای این تفاهم‌نامه و در فاز اجرایی طرح مورد نظر، از فناوری پلاسما در ۱۰۰ هکتار از مزارع شرکت کشاورزی رضوی استفاده می‌شود که به‌طور حتم نقش چشمگیری در افزایش بهره‌وری کشاورزی مدرن نسبت به شیوه‌های سنتی خواهد داشت.

معاون رییس‌جمهور گفت: همچنین با توجه به محدودیت منابع آبی و ضرورت کاهش هزینه تمام‌شده، لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی بیش از پیش احساس می‌شود؛ بنابراین بهره‌مندی از ظرفیت‌های فناوری پلاسما در این بخش می‌تواند مثمرثمر باشد. …




 اخبار جدید

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ| حمله به ۲ پایگاه آمریکایی در اردن | پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ| حمله به ۲ پایگاه آمریکایی در اردن | پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۴۶ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین سپاه حمله شب گذشته آمریکا به لارک را تایید کرده است. طی این حمله ۲ نفر به شهادت رسیده و ۲ نفر نیز مجروح شده‌اند.

 ملت و مسئولان با وجود همه توطئه‌های دشمنان متحد هستند
۱۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ملت و مسئولان با وجود همه توطئه‌های دشمنان متحد هستند

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه هرگز در مقابل آمریکا کوتاه نخواهیم آمد و تا آخر ایستاده‌ایم؛ گفت: این موضع مشترک و یکدلانه‌ همه مردم و مسئولان است و آحاد ملت و مسئولان دلسوز نظام با وجود همه توطئه‌های دشمنان و دروغ‌پردازی‌ها و شایعه‌پراکنی‌های آنان، متحد و یکصدا هستند؛ دشمن محاسبات اشتباه نکند و در خیال خام شکل‌گیری تفرقه در کشور نباشد.

 واعظی: رهبر انقلاب به‌گونه‌ای سخن گفتند که موضوع ابهامی ندارد/ قدردانی از مردم باید در عمل نشان داده شود
۲۸ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

واعظی: رهبر انقلاب به‌گونه‌ای سخن گفتند که موضوع ابهامی ندارد/ قدردانی از مردم باید در عمل نشان داده شود

محمود واعظی، قائم‌مقام حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه رهبر انقلاب این بار به‌گونه‌ای سخن گفتند که موضوع ابهامی ندارد و معیار کاملاً روشن است، گفت: قدردانی...

 نمی‌توان رفتارهای تفرقه‌افکنانه را با ادعاهای سیاسی توجیه کرد/ بیانیه رهبری مانیفست عبور مقتدرانه از جنگ است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

نمی‌توان رفتارهای تفرقه‌افکنانه را با ادعاهای سیاسی توجیه کرد/ بیانیه رهبری مانیفست عبور مقتدرانه از جنگ است

قائم‌مقام حزب اعتدال و توسعه گفت: محورهای مطرح‌شده در بیانیه اخیر رهبر انقلاب به مناسبت هفته دولت، آنهم در این شرایط حساس، فراتر از یک بیانیه مناسبتی، مانیفست عبور مقتدرانه از جنگ و ترسیم مسیر آینده کشور تلقی میشود.

 امروز کُندروی خطرناک‌تر از تُندروی است!
۱ ساعت قبل / سایت رجانیوز

امروز کُندروی خطرناک‌تر از تُندروی است!


 پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

رکناسیاسی:الجزیره در گزارشی نوشت: پیش‌بینی می‌شود که پزشکیان در حاشیه نشست امسال سازمان همکاری شانگهای در بیشکک، پایتخت قرقیزستان، با پوتین دیدار و گفتگوهای دوجانبه‌ای داشته باشد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026