قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۲۲ ساعت قبل

موتورسیکلت چرا گران تمام می‌شود؟ از ارز تا هزینه‌های تولید - مردم سالاری آنلاین

به گفته رئیس انجمن صنعت موتورسیکلت ایران این صنعت طی سال‌های اخیر نه‌تنها رشد نکرده، بلکه در مسیر نزولی قرار گرفته و افزایش نرخ ارز، کاهش قدرت خرید مردم، مشکلات تخصیص ارز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و رشد سایر هزینه‌های مرتبط، فشار قابل‌توجهی بر تولیدکنندگان موتورسیکلت و در نهایت قیمت نهایی محصول وارد کرده است.
 موتورسیکلت چرا گران تمام می‌شود؟ از ارز تا هزینه‌های تولید - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین، جلیل مجاهد - رئیس انجمن صنعت موتورسیکلت ایران - در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت صنعت موتورسیکلت و جایگاه این صنعت در سال‌های اخیر، اظهار کرد: صنعت موتورسیکلت نسبت به گذشته و سال‌های قبل رشدی نداشته و در جامعه نیز در مسیر نزولی حرکت می‌کند که علت نخست و اصلی این مسئله، شرایط اقتصادی مردم است.

وی افزود: با توجه به نرخ ارز، شرایط صنعت موتورسیکلت طی سال‌های اخیر چندین مرحله را پشت سر گذاشته است؛ ابتدا در تالار اول با نرخ حدود ۲۸ تا ۴۰ هزار تومان فعالیت می‌کردیم، سپس به تالار دوم با نرخ حدود ۷۰ هزار تومان رفتیم، بعد وارد ارز تک‌نرخی با نرخ حدود ۱۳۵ هزار تومان شدیم و از ۱۳۵ هزار تومان نیز به ارز سپرده دیگران با نرخ حدود ۱۹۰ هزار تومان رسیدیم که این تغییرات در کنار کاهش قدرت خرید مردم و افزایش هزینه‌های تولید، فشار زیادی بر صنعت موتورسیکلت وارد کرده است.  

۱۵ ماه بدون تخصیص ارز!

رئیس انجمن صنعت موتورسیکلت ایران درباره میزان نیاز ارزی این صنعت نیز گفت: اگر بخواهیم به‌صورت کلی میانگین سالانه را در نظر بگیریم، میزان درخواست ارز صنعت موتورسیکلت در سال‌های اخیر کاهش پیدا کرده و درخواست ارزی ما از حدود یک میلیون دلار به حدود ۶۰۰ هزار دلار در سال جاری رسیده است.

مجاهد ادامه داد: این کاهش دو دلیل اصلی دارد که دلیل نخست افزایش نرخ ارز و در نتیجه کاهش قدرت خرید مردم است و دلیل دوم، افزایش بومی‌سازی در صنعت موتورسیکلت با برنامه‌ریزی‌هایی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام داده است.

وی تصریح کرد: در گذشته ممکن بود یک موتورسیکلت تا ۱۰۰ درصد وابسته به واردات باشد، اما امروز بسیاری از مدل‌ها بومی‌سازی شده‌اند و سهم بیشتری از بازار را در اختیار دارند؛ به عبارتی موتورسیکلت‌های اقتصادی که سهم عمده‌ای از بازار دارند. این واحدهای تولیدی به سمت بومی‌سازی حرکت کرده‌اند و همین مسئله باعث شده سهم ارزبری صنعت کاهش پیدا کند.

این رئیس انجمن صنعت موتورسیکلت ایران درباره وضعیت ثبت سفارش و تخصیص ارز در سال جاری اظهار کرد: صنعت موتورسیکلت طی ۱۵ ماه گذشته هیچ‌گونه تخصیص ارزی نداشت و از ۹ خرداد ۱۴۰۴ تا اوایل …



 بنزین در این کشورها گران شد+ جزئیات
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بنزین در این کشورها گران شد+ جزئیات

آمریکا و (رژیم)اسرائیل ۶ ماه پیش حملات تجاوزکارانه مشترک خود علیه ایران را آغاز کردند؛ از آن زمان تاکنون قیمت بنزین در دست‌ کم ۱۴۵ کشور افزایش یافته و فشار م...

 وزیر اقتصاد: کالابرگ از نیمه دوم سال افزایش پیدا می‌کند - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

وزیر اقتصاد: کالابرگ از نیمه دوم سال افزایش پیدا می‌کند - سرمایه و بورس

سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، از برنامه دولت برای افزایش حمایت معیشتی از خانوارها و احتمال افزایش مبلغ کالابرگ الکترونیکی برای برخی اقشار از نیمه دوم سال خبر داد.

 بازی تعرفه ای ترامپ با پکن پیش از دیدار بزرگ
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازی تعرفه ای ترامپ با پکن پیش از دیدار بزرگ

دنیای اقتصاد: دولت ایالات متحده در تدارک اعمال تعرفه 7.5 درصدی بر کالاهای چینی به اتهام مازاد ظرفیت تولید است. بلومبرگ بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده از منابع آگاه، گزارش داد که این تصمیم قرار است پیش از دیدار ماه آینده شی جین‌پینگ و دونالد ترامپ نهایی شود.

 قیمت طلا عقب‌ نشست
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قیمت طلا عقب‌ نشست

قیمت طلا در معاملات روز سه‌شنبه بازار جهانی، پس از اینکه ابتدا به بالاترین حد در بیش از سه ماه گذشته صعود کرد، در ادامه از صعود بازماند و کاهش یافت.

 آیا زور دستگاه قضا به تراستی‌ها می‌رسد؟
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

آیا زور دستگاه قضا به تراستی‌ها می‌رسد؟

چگونه چنین حجم عظیمی از منابع می‌تواند برای سال‌ها در اختیار گروهی محدود باقی بماند و سازوکار‌های نظارتی نتوانند در زمان مناسب مانع آن شوند؟

 تداوم گرما در کشور و ادامه فشار بر شبکه برق در شهریورماه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

تداوم گرما در کشور و ادامه فشار بر شبکه برق در شهریورماه

تداوم هوای گرم و افزایش دمای کشور، در حالی نیاز مصرف برق را در محدوده ۷۴ هزار مگاوات قرار داده که پیش‌بینی‌های هواشناسی از استمرار هوای گرم‌تر از نرمال در هفته‌های پیش‌رو حکایت دارد؛ شرایطی که ضرورت تداوم مدیریت مصرف برق و همراهی مشترکان را بیش از گذشته نمایان می‌کند.



سایت اقتصادنیوز

محدودیت جدید آمریکا برای ایرانی‌ها/ ارسال پول به خانواده‌ها در ایران غیر ممکن شد؟

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟
سایت اقتصاد ۲۴

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟

پس از سال‌ها انباشت ناترازی و خلق پول بی‌ضابطه در شبکه بانکی، دولت سراغ جراحی بانک‌های مشکل‌دار رفته است؛ اقدامی که می‌تواند به مهار تورم کمک کند، اما به شرط آنکه هزینه زیان بانک‌های متخلف دوباره از جیب مردم پرداخت نشود.
حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال
سایت اقتصاد ۲۴

حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال

در یک بازه زمانی ده ساله، پایه مزد کارگران مشمول قانون کار یا همان «دستمزد واقعی طبقه‌ی کارگر» از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار تنزل یافته است؛ یعنی دستمزد واقعی کارگران ده سال پیش ۲.۷ برابر امروز بوده است.
وام یک میلیاردی مسکن به داد خانه‌اولی‌ها می‌رسد؟ / قسط ۲۰ میلیونی در برابر درآمد ۲۲ میلیونی / شکاف بزرگ بین وام و قیمت خانه
سایت اندیشه معاصر

وام یک میلیاردی مسکن به داد خانه‌اولی‌ها می‌رسد؟ / قسط ۲۰ میلیونی در برابر درآمد ۲۲ میلیونی / شکاف بزرگ بین وام و قیمت خانه

وام یک میلیارد تومانی مسکن برای کدام گروه از خانوارهای ایرانی واقعاً قابل استفاده است و قسط آن چه سهمی از درآمد ماهانه آنها را می‌بلعد؟
هزینه سرسام آور نگهداری خودروی فرسوده؛ ۱.۷ برابر خودروی نو | انگیزه متقاضی برای اسقاط چیست؟
سایت اقتصادنیوز

هزینه سرسام آور نگهداری خودروی فرسوده؛ ۱.۷ برابر خودروی نو | انگیزه متقاضی برای اسقاط چیست؟

اقتصادنیوز: محمدصادق حاتمی، مدیر ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده، در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» از دو برنامه برای افزایش جذابیت طرح اسقاط خبر داده است.
رکوردزنی «فقر مسکن» در کشور/ سبقت تاریخی موجوی «خانه‌ها» از تعداد «خانوارها»/ این پارادوکس چه پیامی دارد؟
سایت اقتصادنیوز

رکوردزنی «فقر مسکن» در کشور/ سبقت تاریخی موجوی «خانه‌ها» از تعداد «خانوارها»/ این پارادوکس چه پیامی دارد؟

اقتصادنیوز: تصویر فعلی از حجم عرضه و تقاضا در بازار مسکن می‌گوید، هم میزان عرضه به شکل بی‌سابقه از حجم تقاضا بیشتر است و هم برای اولین‌بار «مازاد خانوار ساکن» در واحدمسکونی از بین رفته است.