قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

درحالی که ملوانان از ناو آبراهام لینکلن خود را به دریا می‌اندازند؛ ترامپ گفت آن‌ها نگران نیستند! - مردم سالاری آنلاین

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در حالی نگرانی‌ها درباره شرایط نامناسب خدمه ناو هواپیمابر «یواس‌اس آبراهام لینکلن» را کم‌اهمیت جلوه داده که این ناو نزدیک به ۹ ماه است در مأموریت به سر می‌برد، دست‌کم یک ملوان آن به دریا افتاده و گزارش‌هایی درباره مشکلات روحی، فرسودگی خدمه، کمبود اقلام ضروری و حتی آب آلوده منتشر شده است. در همین حال، قانون‌گذاران هر دو حزب آمریکا خواستار تحقیق درباره وضعیت این ناو شده‌اند.
 درحالی که ملوانان از ناو آبراهام لینکلن خود را به دریا می‌اندازند؛ ترامپ گفت آن‌ها نگران نیستند! - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین، وبگاه آکسیوس نوشت: دونالد ترامپ روز جمعه گفت درباره وضعیت ناو هواپیمابر «یواس‌اس آبراهام لینکلن» نگرانی خاصی ندارد؛ موضعی که در تضاد با گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی و اظهارات خانواده‌های خدمه این ناو قرار دارد.

آبراهام لینکلن که در سن‌دیگو مستقر است، حدود ۹ ماه است که در مأموریت به سر می‌برد. در هفته‌های اخیر گزارش‌های متعددی درباره شرایط دشوار زندگی در این ناو منتشر شده و خانواده شماری از بیش از ۵ هزار خدمه آن گفته‌اند که عزیزانشان با کمبود مواد غذایی و برخی اقلام اولیه مورد نیاز روزمره مواجه هستند.

در همین مدت، دست‌کم یک ملوان از ناو به دریا افتاده است. نیروی دریایی آمریکا پس از این حادثه تحقیقاتی را آغاز کرد و «میلیتاری تایمز» نیز گزارش داد که ملوانان دیگری هم در مقاطعی تلاش کرده‌اند خود را به دریا بیندازند؛ اتفاقاتی که نگرانی‌ها درباره وضعیت روحی خدمه را افزایش داده است.

ترامپ: نمی‌دانم چرا می‌گویند خدمه نگران هستند

با وجود این گزارش‌ها، ترامپ روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت به نظر او آبراهام لینکلن هنوز «تقریباً به اندازه کافی» در مأموریت نبوده است.

او همچنین نگرانی خانواده‌های خدمه درباره وضعیت آنها را رد کرد و برای تأکید بر این موضوع به اعزام ناو «یواس‌اس جورج واشنگتن» اشاره کرد؛ ناوی که قرار است آبراهام لینکلن را در مأموریت خاورمیانه‌ای آن جایگزین کند.

وقتی یکی از خبرنگاران به نگرانی خانواده‌های خدمه اشاره کرد، ترامپ پاسخ داد: «نه، آنها نگران نیستند.»

این اظهارات در حالی مطرح شد که گزارش‌های منتشرشده در روزهای اخیر تصویر متفاوتی از شرایط داخل ناو ارائه می‌دهند. ۲۰۰ روز بدون توقف در بندر

«نیوی تایمز»، «میلیتاری تایمز» و «استارز اند استرایپس» از جمله نخستین رسانه‌هایی بودند که درباره شرایط آبراهام لینکلن گزارش دادند. یکی از مهم‌ترین نکات مطرح‌شده در این گزارش‌ها، مدت طولانی حضور ناو در دریا است. آبراهام لینکلن دست‌کم ۲۰۰ …





 کارشناس صهیونیست: جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کارشناس صهیونیست: جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران - تسنیم

کارشناس موسسه امنیتی رژیم صهیونیستی، تشدید جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران را بیانگر شکست نظامی ترامپ دانست.

 هواپیماهای آمریکا، بلغارستان را ترک کردند
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

هواپیماهای آمریکا، بلغارستان را ترک کردند

مقامات بلغارستان خبر دادند که دو فروند هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی زودتر از موعد تعیین شده این کشور را ترک کرده‌اند.

 ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.

 تماس‌های مخفیانه اسرائیل و ترکیه
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تماس‌های مخفیانه اسرائیل و ترکیه

«مقام دفاعی» صهیونیست به کان نیوز خبر داد که اسرائیل و ترکیه با هدف جلوگیری از اصطکاک بر سر سوریه، تماس‌های مخفیانه و بی‌سروصدا برقرار کرده‌اند.

 پیامدهای بسته شدن تنگه هرمز به بالکان رسید
۳۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

پیامدهای بسته شدن تنگه هرمز به بالکان رسید

جنگ ایران فشار شدیدی بر صنعت پالایش نفت جهان وارد کرده است. تحلیل رویترز هشدار می‌دهد که قیمت بنزین و گازوئیل ممکن است برای مدت طولانی، حتی سال‌ها، بالا باقی...

 پوتین وضعیت اقتصادی اوکراین را رو به وخامت خواند
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین وضعیت اقتصادی اوکراین را رو به وخامت خواند

رئیس‌جمهور روسیه با توصیف شرایط بحرانی بخش‌های کلیدی اقتصاد اوکراین، ظرفیت صادراتی مسکو را برای تأمین نیازهای بازار جهانی کافی دانست و بار دیگر تأکید کرد که پیشنهادهای فعلی برای پایان‌دادن به درگیری‌ها از نظر روسیه پذیرفتنی نیست.



تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
سایت فرارو

تیپ متفاوت امیر قطر در یک کافه

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.
از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟
سایت اطلاعات آنلاین

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد.
جابه‌جائی در میدان - همدلی
روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ خبرداده اما حرف‌های [ ]