قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۵ ساعت قبل

به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد - مردم سالاری آنلاین

وزیر علوم با اشاره به شهادت شماری از دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون سراسری در جریان تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است که پس از تصویب، امکان اعمال آن برای مشمولان فراهم خواهد شد.
 به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین، دکتر حسین سیمایی‌صراف امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه در حاشیه بازدید از روند برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه امام صادق(ع)، با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز و داوطلب آزمون سراسری اظهار کرد: آمریکا و اسرائیل که مدعی تعهد به حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بین‌المللی هستند، غیرنظامیان ما را نیز هدف قرار دادند.

وی افزود: در حوزه آزمونی که امروز در آن حضور داریم، چهار شهید دانش‌آموز و داوطلب کنکور داریم؛ دانش‌آموزانی که کارت ورود به جلسه آزمون را نیز دریافت کرده بودند.

وزیر علوم ادامه داد: کپی کارت‌های این عزیزان اکنون در دست من است و یاد چهار شهید داوطلب کنکور را گرامی می‌داریم.

سیمایی‌صراف با اشاره به اسامی این شهدا گفت: شهیده خانم علیزاده از منطقه‌ای در تهران، آقای احمدی از کرمان، شهید عفوسی از اصفهان و خانم شهید اشرفی که فکر می‌کنم ایشان هم از تهران بودند، از جمله شهدای داوطلب آزمون سراسری هستند.

وی همچنین با اشاره به شمار دیگری از داوطلبان کنکور که در جریان جنگ جان خود را از دست داده‌اند، گفت: بیش از ۳۰ داوطلب نیز داشتیم که قاعدتاً باید در کنکور ثبت‌نام می‌کردند، اما به مرحله صدور کارت و ثبت‌نام نرسیدند.

وزیر علوم با تأکید بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد شهدای جنگ اخیر، اظهار کرد: نباید جنایت‌هایی را که در جریان جنگ رخ داد فراموش کنیم. جنایت لامرد واقعاً عجیب بود و متأسفانه این جنایت‌ها در میان اخبار و اسناد گم شد.

سیمایی‌صراف ادامه داد: در لامرد، برای نخستین بار چهار موشک آزمایش شد که پیش از اصابت به زمین، حدود ۱۸۰ هزار گلوله از آنها جدا می‌شد؛ گلوله‌هایی که در شعاع ۳۶۰ درجه پخش می‌شدند و به دلیل انفجار در آسمان، حجم تخریب بیشتری داشتند و هدف نیز غیرنظامیان بودند. حدود ۲۰۰۰ تن گلوله بر سر مردم این شهر کوچک ریخته شد.

وی با اشاره به حمله به میناب نیز گفت: نباید میناب و داوطلبان کنکور را فراموش کنیم. امیدواریم همه جوانان این کشور، همان‌طور که برای پیشرفت و آبادانی ایران تلاش می‌کنند، یاد شهیدان و ایثارگران و کسانی را که موجب شدند امنیت، آرامش و توسعه برای …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خواهر از قصاص برادرش گذشت
سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.
 آزمون سراسری ۱۴۰۵ آغاز شد
سایت ایران آنلاین

آزمون سراسری ۱۴۰۵ آغاز شد

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد با برگزاری آزمون اختصاصی گروه علوم تجربی آغاز شد.
 هشدار به کنکوری‌ها: از برگه آزمون عکس بگیرید در لحظه شناسایی می‌شوید
سایت خبرفوری

هشدار به کنکوری‌ها: از برگه آزمون عکس بگیرید در لحظه شناسایی می‌شوید

با اعلام مسئولان، اگر داوطلبان از برگه آزمون عکس بگیرند در لحظه شناسایی می‌شوند.
 بازار سوخته
سایت روزنامه سازندگی

بازار سوخته

حریق گسترده بیش از ۲۰ مغازه را در بافت تاریخی گرگان خاکستر کرد
 آلودگی هوا فروکش کرد | عسلویه آلوده‌ ترین شهر کشور شد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آلودگی هوا فروکش کرد | عسلویه آلوده‌ ترین شهر کشور شد

کیفیت هوای کشور طی شبانه‌روز گذشته اندکی بهبود یافت و هیچ شهری شرایط بسیار ناسالم یا خطرناکرا ثبت نکرد. با این حال، لکه‌های آلودگی در جنوب، اصفهان و البرز باقی ماند و عسلویه با ثبت شاخص ۱۸۴ آلوده‌ترین شهر ایران شد.
 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.
 مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه
سایت تابناک

مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

فرمانده انتظامی راز و جرگلان از جان‌باختن چهار نفر بر اثر کمبود اکسیژن و خفگی داخل یک حلقه چاه در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.
 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.